Skip to main content

Μόσχα Φεβρουάριος έως Ιούνιος 2020 από 510,00

Λόφος των Σπουργιτιών, Κόκκινη Πλατεία, Κρεμλίνο, Κήποι Αλεξάνδρου, Πεζόδρομος Αρμπάτ, Λίμνη των Κύκνων, Πάρκο της Νίκης, Μουσείο Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου,   Θησαυροφυλάκιο Άρμουρυ, Κάτω ανάκτορα (στάσεις Metro), Πάρκο VDNKH, Μουσείο Κοσμοναυτών, Νέο Πάρκο Ζαρυάντι

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:  23/2 , 25/3  , 16/4  , 30/4  , 30/5-6/6
4ήμερο πρόγραμμα στην πρωτεύουσα της μεγαλύτερης χώρας του κόσμου

 1η μέρα: Αθήνα - Μόσχα

Καλώς ήρθατε στην πρωτεύουσα της μεγαλύτερης χώρας του κόσμου. Ο τοπικός ελληνόφωνος συνοδός σας θα σας καλωσορίσει, δίνοντάς σας τις πρώτες πληροφορίες για την διαφορετική αυτή πόλη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 

2η μέρα: Μόσχα, Ξενάγηση: Κήποι Αλεξάνδρου, Κρεμλίνο, Θησαυροφυλάκιο Άρμουρυ, Πεζόδρομος Αρμπάτ, Κάτω Ανάκτορα (στάσεις Metro), Μουσείο Κοσμοναυτών

Ξεκινώντας από τον πεζόδρομο "Στάρι Αρμπάτ", περιοχή που θυμίζει την δική μας Πλάκα, θα συνεχίσουμε με επίσκεψη των διάσημων σταθμών του Metro, για να θαυμάσουμε τα "Κάτω Ανάκτορα του Λαού". Στις όχθες του ποταμού Νεγκλίναγια θα δούμε τα σιντριβάνια με αγάλματα από τα παραμύθια του Πούσκιν, που διακοσμούν τους κήπους του Αλεξάνδρου. Στο ίδιο σημείο, περιμένοντας τη σειρά μας για την είσοδο στο Κρεμλίνο, θα δούμε το άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη, την αιώνια φλόγα και τη σπηλιά του Κρεμλίνου. Εν συνεχεία επισκεπτόμαστε τους ναούς της στέψης και ταφής των τσάρων (εντός του Κρεμλίνου). Στην πλατεία του Ιβάν του Μεγάλου θα θαυμάσουμε το τεράστιο τσαρικό Κανόνι, το μεγάλο Καμπαναριό και την τεράστια αχρησιμοποίητη τσαρική Καμπάνα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το εξαιρετικό θησαυροφυλάκιο Άρμουρυ, με εκθέματα πολύτιμων δώρων του στέμματος, μοναδικές πανοπλίες ευγενών, αυτοκρατορικών ενδυμάτων, στεμμάτων, θρόνων και αμαξών. Τέλος, θα επισκεφθούμε το μουσείο Αστροναυτικής ή Κοσμοναυτών, για να θαυμάσουμε μερικές από τις πρωτιές των αστροναυτών της χώρας, όπως και τα βαλσαμωμένα δύο σκυλάκια Μπέλκα και Στρέλκα, που επέστρεψαν σώα από την εκτόξευση στο διάστημα και έτσι άνοιξαν τον δρόμο και για τον άνθρωπο. Δείπνο εντός του ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση. 

3η μέρα: Μόσχα, Ξενάγηση: VDNKH, Λίμνη των Κύκνων, Πάρκο της Νίκης, Μουσείο Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, Κόκκινη Πλατεία, Νέο Πάρκο Ζαρυάντι 

Πρωινή επίσκεψη του διάσημου πάρκου VDNKH (Βεντενκχά), Δώρο του γραφείου μας. Μία εξαιρετική αναφορά στο Σοσιαλιστικό παρελθόν της χώρας και με αναλυτική προσέγγιση μνημείων από κάθε χώρα που ήταν μέλος της κοινοπολιτείας. Συνεχίζουμε για την καθιερωμένη μας ξενάγηση της πόλης, που ξεκινά από την γέφυρα του Πατριάρχη και τον Καθεδρικό ναό του Σωτήρος. Ακολουθεί στάση στον λόφο των Σπουργιτιών με την όμορφη θέα στην πόλη και την ομορφότερη από τις "Αδελφές του Στάλιν". Θα συνεχίσουμε με την περίφημη Λίμνη των Κύκνων με θέα την όμορφη Μονή Νοβοντέβιτσι και θα επισκεφθούμε το δημοφιλές πάρκο της Νίκης (Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου) με τα 1418 σιντριβάνια του. Ακολουθεί η "Κόκκινη Πλατεία" (δηλαδή όμορφη), που περιβάλλεται από το Κρεμλίνο, τον ναό του Αγίου Βασιλείου και το πολυκατάστημα Γκουμ. Με τα πόδια θα φθάσουμε στο νέο τεράστιο πάρκο της πόλης Ζαρυάντι, με αντιπροσωπευτική χλωρίδα από τα τέσσερα βασικά γεωγραφικά χαρακτηριστικά της χώρας: τα δάση, τη στέπα, την τούνδρα και τον υγρότοπο. Στο ίδιο πάρκο θα περπατήσουμε πάνω στην αιωρούμενη γέφυρα σχήματος V, που κατέχει προνομιακή θέση για αξέχαστες φωτογραφίες με φόντο όλο το ιστορικό κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: Μόσχα - Αθήνα

Χαλαρό πρωινό, μέχρι την ώρα της μετάβασης στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα

                     Αναχωρήσεις                                                Τιμές κατ’ άτομο σε δίκλινο

23/2 (Aegean) Η καρνάβαλος Μάσλενιτσα

 

 

€ 510

 

25/3 (Aegean & Aeroflot)

16/4 (Aeroflot)

30/4 (Aegean & Aeroflot)

30/5-6/6 (Aegean) - Λευκές Νύχτες

Επιβάρυνση Μονόκλινου: + € 190

Δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης στη Μόσχα με κόστος € 80 κατ΄ άτομο σε δίκλινο με πρωινό

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • 3 διανυκτερεύσεις στο Azimut Smolenskaya Hotel 4*+ ή αντίστοιχο στη Μόσχα
  • Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο εντός των ξενοδοχείων)
  • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο της Μόσχας
  • Ελληνόφωνες ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικός ξεναγός με χρέη συνοδού, που θα είναι μαζί σας καθημερινά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 Δεν Περιλαμβάνονται 

Φόροι, επίναυλος καυσίμων, βίζα (6 εργάσιμες), ιατροφαρμακευτική ασφάλεια, είσοδοι: € 435

 

Σημειώσεις 

  • Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά ή μερική αλλαγή, αν αυτό κριθεί αναγκαίο για την καλύτερη έκβασή του!
  • Απαραίτητη ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων
  • Το παραπάνω πρόγραμμα ενσωματώνεται με την αναχώρηση του ομαδικού προγράμματος Μόσχα-Αγία Πετρούπολη
  • Κάποιες από τις πτήσεις της Aegean γίνονται μέσω Θεσσαλονίκης
  • Απαιτείται διαβατήριο, που να μη λήγει 6 μήνες μετά το τέλος του ταξιδιού και να είναι υπογεγραμμένο από τον κάτοχό του, αίτηση συμπληρωμένη, καθώς και μία έγχρωμη φωτογραφία σε άσπρο φόντο (αυστηρά 3,5x4,5)