Skip to main content

Β Α Ρ Κ Ε Λ Ω Ν Η 5 Ημέρες (XΙΡΟΝΑ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ) Αγ. Πνεύματος 22/6-26/6

Β Α Ρ Κ Ε Λ Ω Ν Η
5 Ημέρες  (XΙΡΟΝΑ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ)
Αγ. Πνεύματος 22/6-26/6

1η μέρα:     ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας, τη Βαρκελώνη. Άφιξη και ξεκινάμε την περιήγηση μας από τον λόφο Μοντζουίκ, όπου θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης και του λιμανιού. Συνεχίζουμε προς το Ολυμπιακό χωριό & το Ολυμπιακό Στάδιο όπου έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες το 1992. Επόμενος σταθμός το Πάρκο Γκουέλ, ο καμβάς της δημιουργίας του διάσημου Γκαουντί, το αξιόλογο έργο του Gaudi - τη Σαγράδα Φαμίλια (Άγια Οικογένεια) και θα καταλήξουμε στη Γοτθική συνοικία, όπου θα έχετε χρόνο να κάνετε τη βόλτα σας. Μετάβαση στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ είναι στη διάθεσή σας για να γνωρίσετε τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα:     ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – MONTSERRAT (προαιρετική)
Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για το μοναστήρι των Βενεδικτίνων μοναχών (προαιρετικά). Μέσα από μια όμορφη διαδρομή θα απολαύσουμε τη θέα του Όρους MONTSERRAT. Η ιστορία του μοναστηριού ξεκινάει από το 880 μ.Χ., όπου σε ένα σπήλαιο βρέθηκε το ξύλινο άγαλμα της Παρθένου Μαρίας. Θαυμάστε τον Καθεδρικό Ναό, δώστε προσοχή στις ατέλειωτες εικόνες – αγάλματα, όπου φέρουν ελληνικά ονόματα και αφήστε το βλέμμα σας να περιπλανηθεί από υψόμετρο 1100 μ. Μετά την επίσκεψή μας στο μοναστήρι, οι τολμηροί θα έχουν χρόνο στη διάθεσή τους για μια βόλτα με το τρενάκι (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στη Βαρκελώνη. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα:     ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (προαιρετική 2η περιήγηση πόλης)
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η σημερινή μέρα είναι στη διάθεσή σας για καλύτερη γνωριμία με τη Βαρκελώνη. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε: το Ισπανικό Χωριό (El Poble Espanyol), το φημισμένο γήπεδο Camp Nou, έδρα της F.C. Barcelona, στο Parc de la Ciutadella, στο οποίο βρίσκεται ο αξιόλογος ζωολογικός κήπος (Barcelona Zoo), την Barceloneta, την περιοχή με τις παραλίες κοντά στο παλιό λιμάνι (Port Vell) και το αξιόλογο Ενυδρείο της πόλης (L’ Aquarium Barcelona). Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα:     ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ελεύθερη ημέρα)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη ημέρα στη διάθεση σας. Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα:     ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - XΙΡΟΝΑ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ– ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση  για την ιστορική πόλη της Χιρόνα, όπου θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό και την εβραϊκή συνοικία. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια του κάστρου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Figueres, όπου βρίσκεται το μουσείο - θέατρο του διάσημου ζωγράφου Salvador Dali. Αφεθείτε στη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα που αποπνέουν τα έργα του από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας ως και τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Βγαίνοντας από το μουσείο σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Καθολική εκκλησία του Αγ. Παύλου. Θαυμάστε τη γοτθική αρχιτεκτονική του με τις τοξωτές οροφές και την απλότητα του ναού. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε, μεταξύ άλλων, το Μουσείο Κοσμημάτων καθώς και το Μουσείο Παιχνιδιών. Επιστροφή στην Βαρκελώνη και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής για Αθήνα.

 

 

ΤΙΜΕΣ:

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΗΜ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

2-ΚΛΙΝΟ                              3-ΚΛΙΝΟ

1-ΚΛΙΝΟ

ΦΟΡΟΙ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

5

22/6

Renaissance Marriot Barcelona Fira Hotel 4* SUPERIOR

Πρωινό

525

+180 €

135 €

  1. VUELING                

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ VY8103 02:40-04:45 -----------   ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ VY8102 21:10-01:00 (27/6)

 

 

ΤΟ ΠΑΚEΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒAΝΕΙ:

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΑΘΗΝΑ με VUELING AIRLINES
  • Μεταφορές Αεροδρόμιο – Ξενοδοχείο – Αεροδρόμιο.
  • 4 διαν/σεις σε ξενοδοχείο 4* superior Renaissance Marriot Barcelona Fira Hotel
  • Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ καθημερινά.
  • Περιήγηση της Βαρκελώνης με Ελληνόφωνο συνοδό.
  • Ημερήσια εκδρομή XΙΡΟΝΑ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ
  • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
  • Ενημερωτικά έντυπα – χάρτες. Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Φόροι Αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμου (135€).
  • Ότι ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Ο νέος φόρος της Καταλονίας  €2 την ημέρα ανά άτομο, ο οποίος καταβάλλεται στο ξενοδοχείο.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Οι προαιρετικές εκδρομές δηλώνονται στον προορισμό και κοστολογούνται / πραγματοποιούνται ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.
  • Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του.
  • Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 4 ημέρες πριν την αναχώρηση.