Skip to main content

Η Ελβετία από άκρη σε άκρη, με σπάνια διαμονή στη Λουκέρνη | Καλοκαίρι - Νοέμβριος 2022 από 979€

25/10, 15/11   Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

 

  • Πλήρης πανοραμικός γύρος στις καλύτερες γωνιές της Ελβετίας.
  • Περιλαμβάνεται το υψηλό κόστος του αλπικού τρένου (2 διαδρομές για να κερδίσουμε σε χρόνο & άρα απόλαυση) 
  • Επίσκεψη σε πέντε γνωστές λίμνες της χώρας (Λε Μαν, Λουκέρνης, Τουν, Μπριένζ, Ζυρίχης).
  • Στη Ζυρίχη διαμονή σε ξενοδοχείο 4*. Στις πόλεις Λωζάνη, Λουκέρνη και Χουρ διαμονή σε επιλεγμένα πολύ καλά ξενοδοχεία 4*.
  • Σπάνια διαμονή στη Λουκέρνη σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*, που συνήθως παραλείπεται λόγω ακριβού κόστος, για να έχουμε χρόνο να απολαύσουμε και να εξερευνήσουμε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελβετίας αλλά και να υπάρχει επαρκής χρόνος την επομένη για να γυρίσουμε το Ιντερλάκεν (μία πόλη χτισμένη ανάμεσα σε δύο λίμνες) και το Φρίμπουργκ. Με τη δομή του αυτή, το πρόγραμμα μας σας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφθείτε και να χαρείτε την ασύγκριτη ομορφιά της ενδοχώρας και όχι να την προσπεράσετε με αδιάκοπο τρέξιμο ή με επίσκεψη της περιοχής αυτής, κάνοντας ημερήσια εκδρομή από τη Ζυρίχη.
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Επίσκεψη στη Βαντούζ, πρωτεύουσα του πριγκιπάτου του Λιχτενστάιν, μία από τις μικρότερες ανεξάρτητες χώρες του κόσμου.
  • Διαδρομή με τρενάκι στη Βαντούζ.
  • Έχουμε αρκετό χρόνο να δούμε και να απολαύσουμε το Σαιντ Μόριτς, το Νταβός και Κλόστερς αφού δεν τα επισκεπτόμαστε σε ημερήσια εκδρομή από τη Ζυρίχη αλλά από τη Χουρ με το Αλπικό τρένο της Rhatische Bahn, σε μια γραφική διαδρομή από τη Χουρ στο Σαιντ Μόριτς και το Νταβός, παρά το υψηλό της κόστος.
  • Σπάνια ακριβή διαμονή στην ελβετική Χουρ (2 διανυκτερεύσεις). Η διαμονή αυτή είναι στρατηγικής σημασίας για να έχουμε χρόνο να απολαύσουμε την ανατολική Ελβετία και το Λιχτενστάιν, χωρίς ημερήσιες εκδρομές από τη Ζυρίχη.
  • Προσοχή οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων, τα checkpoints, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά

 

1η ημέρα: Αθήνα – Ζυρίχη – Σαιντ Γκάλεν – Μπρέγκεντς- Βαντούζ – Χουρ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για τη Ζυρίχη. Με την άφιξή μας στην ελβετική πόλη αναχωρούμε οδικώς για το Σαιντ Γκάλεν (Ζανκτ Γκάλεν, στα γερμανικά) όπου και θα κάνουμε την πρώτη βόλτα μας στην Ελβετία. Η πόλη του Σαιντ Γκάλεν πήρε το όνομά της από τον Άγιο Γάλλο (Γκαλ) του 7ου αιώνα, και από το 1983 καμαρώνει για την ένταξη στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO του Αββαείου της, το πιο δημοφιλές αξιοθέατο της πόλης. Πρωτοθεμελιώθηκε ως μοναστήρι το έτος 747 (μετρά δηλαδή κοντά 1.250 χρόνια ζωής!) και από το 1848 είναι ο καθεδρικός της πόλης, διατηρώντας μάλιστα μία από τις παλαιότερες (και πλουσιότερες) μοναστικές βιβλιοθήκες του κόσμου!

Στην συνέχεια θα μεταβούμε στην αυστριακή πόλη Μπρέγκεντς (Bregenz), ένα κόσμημα στον ανατολικό μυχό της λίμνης Μπόντενζεε, γνωστή μεταξύ άλλων και για την πλωτή της όπερα.

Μετά τη γνωριμία μας με την πόλη συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για μία από τις μικρότερες ανεξάρτητες χώρες της Ευρώπης, το πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν, και την πρωτεύουσά του, την Βαντούζ. Ένα πριγκιπάτο προικισμένο με αλπική ομορφιά και μοναδικό χαρακτήρα. Θα περιηγηθούμε στην όμορφη πρωτεύουσα του που όλα λειτουργούν με ακρίβεια Ελβετικού ρολογιού, θα απαθανατίσουμε τον πύργο που βρίσκεται στο χείλος ενός επιβλητικού βράχου και είναι η επίσημη κατοικία της πριγκιπικής οικογένειας του Λιχτενστάιν, τα εκτεταμένα κελάρια του ηγεμόνα, καθώς επίσης και διάφορα καλαίσθητα δημόσια κτίρια.

Τελικός μας προορισμός για σήμερα είναι η Χουρ (ή Κουρ, Chur), η κατά πολλούς παλαιότερη πόλη της Ελβετίας! Στη βόλτα μας στη Χουρ θα δούμε κάποια από τα πολλά δημόσια κτίρια που για τους Ελβετούς αποτελούν κληρονομιά εθνικής σημασίας, κυρίως στο μεσαιωνικό τμήμα της Χουρ. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Χουρ – Ολοήμερη εκδρομή: Σαιντ Μόριτς (διπλή διαδρομή με το αλπικό τρένο) – Νταβός – Κλόστερς

Νωρίς το πρωί θα μεταφερθούμε στον σταθμό του τρένου της Χουρ για να επιβιβαστούμε στον τοπικό Αλπικό Σιδηρόδρομο της Raetische Bahn. Ο συρμός αυτός περνά από γκρεμούς, χαράδρες, πάλλευκες χιονισμένες πλαγιές και μεγαλοπρεπή γεφύρια, ώσπου μας φέρνει στο λαμπερό διαμάντι Σαιν Μόριτς, ένα ακόμα διάσημο θέρετρο χειμερινών διακοπών, που θεωρείται το πιο «in» χιονοδρομικό κέντρο της Ευρώπης. Η ηλιοφάνεια στην περιοχή διαρκεί 322 ημέρες τον χρόνο, αυτό όμως δεν εμποδίζει τη μικρή και κομψή αυτή πόλη-χωριό να είναι ντυμένη στα λευκά για πάρα πολλές ημέρες. Το Σαιν Μόριτς δεν απέκτησε τυχαία το όνομα «Κορυφή του κόσμου». Γιατί μπορεί να μην είναι η πιο υψηλή κορυφή της γης, είναι όμως σίγουρα η πιο κοσμαγάπητη, χάρη στην υπέροχη φύση των Άλπειων που την αγκαλιάζει.

Χρόνος ελεύθερος στο μαγευτικό Σαιντ Μόριτς και στη συνέχεια πάλι με το τρένο θα συνεχίσουμε για το διάσημο Αλπικό θέρετρο του Νταβός το «μαγικό βουνό» του Τόμας Μαν, φημισμένο για τα συνέδρια υψηλών προσκεκλημένων και τον ακριβό χειμερινό τουρισμό.

Με το πούλμαν συνεχίζουμε για το επίσης εκπληκτικό θέρετρο του Κλόστερς, όπου διάσημοι αστέρες και βασιλείς παρελαύνουν τον χειμώνα. Στάση για τις απαραίτητες φωτο-γνωριμίες και στη συνέχεια επιστροφή αργά το απόγευμα στη Χουρ. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Χουρ – Λουκέρνη

Πρόγευμα και αναχώρηση το πρωί για τη Λουκέρνη, μέσω μιας εκπληκτικής διαδρομής από συγκλονιστικά ορεινά περάσματα. Άφιξη στην πόλη που απλώνεται στις όχθες της λίμνης της Λουκέρνης (Vierwaldstättersee), όπου θα δούμε μεταξύ άλλων την παλαιότερη σκεπαστή ξύλινη γέφυρα της Ευρώπης, το εντυπωσιακό μνημείο του Λιονταριού που είναι σκαλισμένο σε βράχο και αφιερωμένο στη μνήμη των Ελβετών Φρουρών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, το παλιό Δημαρχείο και το λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη για αγορές και πεζή περιήγηση στην παλιά πόλη, στην λίμνη και το διάσημο «γεφύρι» της. Διανυκτέρευση στη Λουκέρνη.

 

4η ημέρα: Λουκέρνη – Ιντερλάκεν – Φριμπούρ – Λωζάνη

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το Ιντερλάκεν, το όνομα του οποίου σημαίνει «ανάμεσα στις λίμνες». Πράγματι, η πόλη βρίσκεται ανάμεσα στις λίμνες Τουν (Thun) και Μπριντς (Brienz), οι οποίες συνδέονται με τον ποταμό Άαρ και αποτελεί ιδανικό σημείο προσγείωσης αιωροπτεριστών στην καταπράσινη πεδιάδα της. Συνεχίζουμε προς το Φριμπούρ, όπου θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του και θα δούμε το μεσαιωνικό κέντρο, τις πανέμορφες πλατείες, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό κ.ά. Τελικός προορισμός μας για σήμερα είναι η Λωζάνη, που βρίσκεται στο γαλλόφωνο (δυτικό) μέρος της Ελβετίας. Εδώ, στις 23 Ιουλίου του 1924 υπεγράφη η Συνθήκη της Λωζάνης μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Λωζάνη – Μοντρέ – Εβιάν – Γενεύη – Λωζάνη (Οδική διαδρομή, επισκέψεις, γύρος της λίμνης Λε Μαν)

Σήμερα το πρωί θα διασχίσουμε το επίνειο της πόλης, το Ουσί, για να δούμε το Musée Olympique, το μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων, που φιλοξενεί μόνιμα και προσωρινά εκθέματα σχετικά με τον αθλητισμό. Το μουσείο αυτό ιδρύθηκε στις 23 Ιουνίου 1993 με πρωτοβουλία του τότε προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Χουάν Αντόνιο Σαμαράνκ και ανακηρύχθηκε Ευρωπαϊκό Μουσείο της Χρονιάς για το 1995.

Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Μοντρέ, μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελβετίας θέρετρο ιδιαίτερα δημοφιλές στους κύκλους του διεθνούς τζετ σετ. Η πόλη είναι επίσης γνωστή για την πληθώρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ που εκτυλίσσονται εκεί όλο το χρόνο με το JazzFestival να αποτελεί μία από τις κορυφαίες μουσικές συναντήσεις παγκοσμίως.

Αφού εισέλθουμε σε γαλλικό έδαφος, προσεγγίζουμε την λουτρόπολη Εβιάν, παγκοσμίως γνωστή για την παραγωγή του ομώνυμου εμφιαλωμένου νερού.

Στάση για φωτογραφίες και αναχώρηση για την Γενεύη την πόλη όπου εδρεύουν πολυάριθμοι Διεθνείς Οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Έδρας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ). Φθάνοντας στο κέντρο της πόλης, θα δούμε το περίφημο μεγάλο σιντριβάνι, το ύψος του νερού του οποίου φθάνει τα 140 μέτρα. Στη συνέχεια, θα δούμε το μνημείο της Μεταρρύθμισης, τον Καθεδρικό ναό, το σπίτι του Καποδίστρια, το Δημαρχείο, το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών κ.ά. Επιστροφή στη Λωζάνη αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Λωζάνη – Γκριγιέρ – Μπροκ – Βέρνη – Ζυρίχη

Πρωινή αναχώρηση για μία από τις «κοιτίδες» των ορεσίβιων τυροκόμων, την Γκριγιέρ. Η κουκλίστικη αυτή καστροπολιτεία μοιάζει ξεχασμένη στον ύπνο της ωραίας κοιμωμένης, ανέγγιχτη από το άγχος και τον σύγχρονο ρυθμό ζωής. Επόμενος σταθμος μας το Μπρόκ, διάσημο για τις σοκολατοποιΐες του που επισκεπτόμαστε μια από αυτές και στη συνέχεια , θα αναχωρήσουμε για την ομοσπονδιακή έδρα της κυβέρνησης, την κομψή Βέρνη. Η πόλη είναι κτισμένη σε μια καμπή του ποταμού Άαρ, με φόντο τις μεγαλοπρεπείς Άλπεις. Το ιστορικό κέντρο της πόλης είναι ένα σπάνιο δείγμα αυτούσια διατηρημένης μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής. Κατά την περιήγησή μας στην πόλη θα δούμε μεταξύ άλλων τον Πύργο του Ρολογιού, που φιλοξενεί το περίφημο μεσαιωνικό αστρονομικό ρολόι, τον Καθεδρικό Ναό, το σπίτι στο οποίο διέμενε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, που διατύπωσε τη θεωρία της σχετικότητας όταν δούλευε ως υπάλληλος στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Βέρνης κ.ά. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για τη Ζυρίχη, τη μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας, το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας και «νομισματική» πρωτεύουσα της Ευρώπης. Άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Ζυρίχη – Καταρράκτες Ρήνου – πτήση επιστροφής

Πρόγευμα και πρωινή περιήγηση στη Ζυρίχη. Η Ελβετική αυτή μητρόπολη περιτριγυρίζεται από κατάφυτους λόφους, ενώ το υγρό στοιχείο κυριαρχεί, καθώς τόσο ο ποταμός Λίματ που την τέμνει στα δύο, όσο και η λίμνη της Ζυρίχης καθορίζουν τη γεωγραφία της πόλης. Γνωστή κατά τους ρωμαϊκούς χρόνους ως Turicum, η Ζυρίχη αναπτύχθηκε τον μεσαίωνα και το 1351 έγινε το πέμπτο μέλος στην ελβετική συνομοσπονδία (που εκείνη την περίοδο ήταν μια συνομοσπονδία ανεξάρτητων κρατών). Στην πόλη αυτή ιδρύθηκε το 1916 το περίφημο Cabaret Voltaire, όπου γεννήθηκε το καλλιτεχνικό κίνημα του Ντανταϊσμού. Στην περιήγηση θα δούμε, μεταξύ άλλων, τη διεθνούς φήμης λεωφόρο με τις μεγάλες τράπεζες και τα μοντέρνα καταστήματα, τη Μπανχοφστράσσε, τον Καθεδρικό Ναό, το ναό Φράουμυνστερ με τα βιτρώ του Σαγκάλ, το Δημαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου με τον μεγαλύτερο δίσκο ρολογιού στην Ευρώπη (με διάμετρο 8,7 μ.), την πλατεία Μυνστερχόφεν, με τα διακοσμημένα σπίτια των συντεχνιών και το Λίντερχοφ, την ιστορική τοποθεσία του ρωμαϊκού και μεσαιωνικού κάστρου με τον περίφημο τάφο, στον οποίο αναγράφεται η λέξη Turicum, που λέγεται ότι μετεξελίχθηκε σε Zurich (Ζυρίχη).

Στη συνέχεια, θα εξορμήσουμε προς το Σαφχάουζεν (σύνορα Ελβετίας-Γερμανίας)και τους Καταρράκτες του Ρήνου, για να απολαύσουμε τους πιο εντυπωσιακούς σε όγκο νερού καταρράκτες της Ευρώπης. Μετά την επίσκεψή μας θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο της Ζυρίχης και θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής. Άφιξη αυθημερόν στην Αθήνα.

 

 

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 979 € 330 €
  Twin Room 979 € 330 €
  Triple Room 979 € 330 €
  Single Room 1469 € 330 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
  • Οι τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
  • Πρωινό καθημερινά
  • Το κόστος του τρένου από τη Χουρ στο Σαιν Μόριτς και στο Νταβός (Διπλή διαδρομή)
  • Μετακινήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος Έλληνας τοπικός συνοδός
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα Ελληνικά
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

*Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:€ 330
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

11/06/2022

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

07:05

08:55

LX 1842

17/06/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:45

21:20

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

20/06/2022

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

07:05

08:55

LX 1842

26/06/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:45

21:20

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

04/07/2022

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

07:05

08:55

LX 1842

10/07/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:45

21:20

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

25/07/2022

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

07:05

08:55

LX 1842

31/07/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:45

21:20

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

09/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

09:15

11:05

LX 1842

15/08/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:45

21:20

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

10/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

09:15

11:05

LX 1842

16/08/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:45

21:20

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

16/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

09:15

11:05

LX 1842

22/08/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:45

21:20

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

23/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

09:15

11:05

LX 1842

29/08/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:45

21:20

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

30/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

09:15

11:05

LX 1842

05/09/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:45

21:20

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

25/10/2022

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

09:10

11:00

LX 1842

31/10/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:45

21:20

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

15/11/2022

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

09:20

11:10

LX 1842

21/11/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:45

21:20