Skip to main content

Flash Sale 6 Ημέρες Ντουμπάι LUX 2023 Μαρτιος 2023 απο 605 (+415 φορους)

για περιορισμένες θέσεις!!!  Με Etihad Airlines

(Ημερομηνίες : 13/03 , 15/03/2023)

 

Ένα ξεχωριστό με LUX εκδρομές ταξίδι 6 ημερών στο Ντουμπάι (Dubai) για να βιώσετε την μοναδική ατμόσφαιρα παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

 

ΗΜΕΡΑ 1 - ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ

Συγκέντρωση στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και απογείωση για το ταξίδι  στο μαγευτικό Ντουμπάι (Dubai). Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – CITY TOUR - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΠΑΣΤΑΚΙΑ (BASTAKYΙA – ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΦΕ - ΑΓΟΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ME ΓΕΥΜΑ

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο και μαγευτικό Ντουμπάι. Θα γνωρίσετε την πόλη του Ντουμπάι με την μοναδική αρχιτεκτονική. Οι ερωτήσεις “Τι πρέπει να δω; Τι πρέπει να κάνω; Τι πρέπει να ξέρω” δεν θα σας απασχολήσουν καθόλου. Έχουμε ετοιμάσει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα εκδρομής στο Ντουμπάι για εσάς που τα περιλαμβάνει όλα. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο (εφόσον είναι ανοιχτό) που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι (Al Fahidi st.), περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία (Bastakiya). Μοναδικά Σούκ, Παζάρια με χίλιάδες χρώματα, αρώματα, αγορά υφασμάτων, Επίσκεψη στο Μουσείο Καφέ. Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Χρόνος ελεύθερος. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την περιοχή της Τζουμέιρα (Jumeirah), με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του Σείχη Ζάϊεντ (Sheikh Zayed), το δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα (Jumeirah Mosque) όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες εξωτερικά και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο Burj Al Arab. ΓΕΥΜΑ

Στη συνέχεια ακολουθεί η επίσκεψη στο νησί Palm Island το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα. Ενδιάμεσα θα υπάρχει και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το Atlantis the Palm. Στην επιστροφή θα επισκεφτούμε την μοναδική Μαντινάτ Τζουμέιρα (Madinat Jumeirah) τη διάσημη «Βενετία» των Αραβικών Εμιράτων. Στη Madinat Jumeirah μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στα μαγαζιά λαϊκής τέχνης και να αγοράσετε αναμνηστικά για το Ντουμπάι.

ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΨΩΝΙΑ

Η ώρα για τα ψώνια στο Ντουμπάι έφτασε, περνώντας από το παλάτι του Σείχη κατευθυνόμαστε στο Dubai Mall για τις αγορές σας. Επίσης θα δείτε από κοντά τα μεγαλύτερα σιντριβάνια του κόσμου που χορεύουν υπό τους ήχους της μουσικής, μπροστά στον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου Burj Khalifa.

HMΕΡΑ 3 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΨΩΝΙΑ – ΕΡΗΜΟΣ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4Χ4 – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ – ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ- Sand Board Δωρεάν (Σκί με σανίδα στην έρημο) ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, έχουμε την ημέρα μας ελεύθερη για ψώνια. Για τα ψώνια στο Ντουμπάι σας προτείνουμε το Mall of Emirates, όπου μπορείτε να χαθείτε στο πλήθος καταστημάτων και να κάνετε τις αγορές σας. Εκεί μπορείτε επίσης να ζήσετε την εμπειρία του ski στο μοναδικό κλειστό χιονοδρομικό κέντρο του κόσμου.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το La Mer που άνοιξε πριν από δύο χρόνια και έχει γίνει ένα από τα hotspot του Ντουμπάι. Η περιοχή  βρίσκεται στην περιοχή της Τζουμέιρα. Είναι η περιοχή της παραλίας με τα πολλά καταστήματα, τα κομψά εστιατόρια και τις καφετέριες και τα πιο cool μπάνια! Υπάρχουν τόσα πολλά εστιατόρια που σίγουρα θα βρείτε κάτι στα γαστρονομικά γούστα σας. Για να δείτε μερικά καταπληκτικά έργα τέχνης του δρόμου, περπατήστε κατά μήκος των καταστημάτων και να έχετε μαζί τη φωτογραφική μηχανή σας.

 

ΕΡΗΜΟΣ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4Χ4 – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ – ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΡΑΒΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΣΕΤΕ!!

Νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια στην έρημο με Jeep 4Χ4. Μετά από παιχνίδια με τα Jeep 4Χ4 στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες. Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία βεδουίνοι, προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες. Το δείπνο απόψε θα είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 4 -   ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, ημέρα Ελεύθερη.

ΗΜΕΡΑ 5 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – Μοναδικές Προτάσεις για ποτό και υπέροχη Θέα!

ΒURJ KHALIFA 124,125ο (όροφος)/ ΑQUARIUM (Ενυδρείο) Προτεινόμενα.

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο ημέρα ελεύθερη. Σας Προτείνουμε να ανεβείτε  στο ψηλότερο κτίριο το κόσμου με ύψος 828 μέτρα και να μάθετε την ιστορία και τα στάδια κατασκευής του. Θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στο γρηγορότερο ασανσέρ (65χλμ/ώρα), να ανεβείτε στα παρατηρητήρια 124-125 και να θαυμάσετε την ομορφότερη θέα του περσικού κόλπου και των Αραβικών Εμιράτων. Επίσης  στο Dubai Mall το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο είναι το Dubai Aquarium το ενυδρείο με το μεγαλύτερο παράθυρο. Αν το επισκεφτείτε σας δίνεται μάλιστα η ευκαιρία να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με περισσότερα από 33.000 υδρόβια πλάσματα όπως με το τεράστιο Sand Tiger καρχαρία, με σαλάχια κλπ. Μια υποβρύχια περιπέτεια που υπόσχεται να είναι πραγματικά αξέχαστη. Είσοδος και  στο Ενυδρείο και το Underwater Zoo. Ρωτήστε μας για το κρότος και την διαθεσιμότητα τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την αναχώρηση σας γίνονται οι κρατήσεις.  

Βρίσκεστε ήδη στο Dubai Mall το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο και μπορείτε να απολαύσετε βαρκάδα με θέα τα σιντριβάνια. Η μοναδική εμπειρία θα σας συναρπάσει και δεν θα πρέπει να την χάσετε με τίποτα!

ΗΜΕΡΑ 6 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο στο Ντουμπάι για το αεροδρόμιο και την επιστροφή μας στην Αθήνα. Το ταξίδι στο Ντουμπάι έφτασε στο τέλος του και εμείς επιστρέφουμε χαρούμενοι με τις καλύτερες αναμνήσεις από το υπέροχο ταξίδι μας.

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με βαλίτσα και χειραποσκευή για την Etihad
  • Διαμονή με πλούσιο  πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Ολοήμερη Ξενάγηση στην πόλη του Ντουμπάι με γεύμα 5* με ελληνόφωνο ξεναγό. Ολοήμερη με τα πιο ΤΟP Αξιοθέατά ! 
  • Τις πιο γνωστές παραδοσιακές αγορές, παζάρια , Bastakya, Αγορά υφασμάτων
  • Μουσείο Καφέ
  • Κατά την ξενάγηση του Ντουμπάι  1 μπουκαλάκι Νερό
  • Σαφάρι 4χ4 με δείπνο barbeque και χορό κοιλιάς. Δωρεάν σκι Σανίδας στην Έρημο . Βόλτα με καμήλες - Μοναδική Αυθεντική αραβική εμπειρία μόνο μαζί μας θα την ζήσετε!
  • Ενημερωτικά έντυπα                                                                                    
  • Έμπειρος Έλληνας Πιστοποιημένος διπλωματούχος ξεναγός για τις ξεναγήσεις σας!
  • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων μας
  • 24ώρες χρήση τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης. Είμαστε μαζί σας από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού έως την τελευταία!
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτική / Covid 19 INTERAMERICAN 
  • Ειδικές Τιμές για τα αξιοθέατα και εκπτώσεις για τα Εμπορικά κέντρα  αποκλειστικά για εσάς!
  • Μοναδικές Προτάσεις για ποτό και υπέροχη Θέα!
  • Νέο Ταξιδιωτικός οδηγός Ντουμπάι                    
  • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων μας
  • 24ώρες χρήση τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης. Είμαστε μαζί σας από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού έως την τελευταία!
  • Ειδικές Τιμές για τα αξιοθέατα και εκπτώσεις για τα Εμπορικά κέντρα  αποκλειστικά για εσάς!

 

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων μόνο για τις πτήσεις με την Etihad …. 415 ευρώ κατ’ άτομο. Με την Wizz Air οι φόροι περιλαμβάνονται
  • Δημοτικά Τέλη Ξενοδοχείου : περίπου 4€ για 4* & 5€ για 5* κατηγορία ξενοδοχείου ανά δωμάτιο ανά βραδιά πληρωτέα απευθείας στα ξενοδοχεία
  • Προσωπικά έξοδα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  EMIRATES & ETIHAD

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ TURKISH AIRLINE ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA /  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

(Ημερομηνίες : 13/03 & 15/03/23)

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ETIHAD AIRLINES  

 

 

ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

 

Επιβάρυνση Μονόκλινου

6 HMEΡΟ/ 5 ΝΥΧΤΕΣ  LUX

 

-          Ξενάγηση ολοήμερη ελληνόφωνη με ΓΕΥΜΑ

-          Σαφάρι με Jeep 4x4 , χορό της κοιλιάς, Σκι στους αμμόλοφους,  βόλτα με καμήλες, ΔΕΙΠΝΟ, Barbeque

 

 

 4*LUX Hotel

NOVOTEL WTC ή εφάμιλλο

Δρόμο με τους Ουρανοξύστες

 605€

 

 

 

 

 

 

245€

5*LUX Hotel

PARAMOUNT HOTEL ή εφάμιλλο

Δρόμο με τους Ουρανοξύστες

815€

350€

 

Πρόγραμμα πτήσεων

 

ΕΥ090

Αθήνα -Αμπού Ντάμπι

Αμπού Ντάμπι – Ντουμπάι (BUS)  1,30 λεπτά απόσταση

       14:55

        20:35

 

 

         04.15

          06.15

ΕΥ091

Ντουμπάι -Αμπού Ντάμπι (BUS)

Αμπού Ντάμπι – Αθήνα1,30 λεπτά απόσταση

       09:25    

         13:35

  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΤΗΣΗ AEGEAN /SKY EXPRESS ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ EMIRATES/ETIHAD*  ΑΠΟ  150 €
  • Οι ώρες που αναγράφονται στους πίνακες είναι τοπικές ανά πόλη
  • Οι αεροπορικές εταιρίες διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τις ώρες πτήσεων χωρίς προειδοποίηση

 

Σημειώσεις Έκδοση (‘A) – 09/01/2023

  • Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ – Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμία επίσκεψη
  • Σε όλα τα ξενοδοχεία μας προσφέρεται πλούσιο πρωινό
  • Τα ξενοδοχεία μπορεί να αλλάξουν αλλά χωρίς αλλαγή κατηγορίας
  • Οι τιμές είναι υπολογισμένες με τα σημερινά ισχύοντα ναύλα και φόρους αεροδρομίων . Η όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες
  • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο σαφάρι σε παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών, σε ενήλικες άνω των 65 ετών και σε εγκύους
  • Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα ή ένα ποσό συνήθως για εγγύηση με το check in.
  • H παραλαβή δωματίων γίνεται 15:00μμ και η παράδοση στις 12:00 το μεσημέρι
  • ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΑΣ: ΑΘΗΝΑ-ΝΤΟΥΜΠΑΪ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
  • Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες Ισοτιμίες νομισμάτων.
  • Κάθε νέα έκδοση του τιμοκατάλογου καταργεί τον προηγούμενο.
  • ΤΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ 1 EΞΤΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
  • Η ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ
  • Το γραφείο μας δεν ευθύνεται για αλλαγές στην νομοθεσία και τα πρωτόκολλα των κρατών ,που αφορούν τον COVID
  • ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ – ΕΞΟΦΛΗΣΗ 15-20 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
  • Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ
  • Για περισσότερες προαιρετικές δραστηριότητες σας, έχουμε ειδικές ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ τιμές αποκλειστικά και μόνο για εσάς. Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες.