Skip to main content

ΝΤΟΥΜΠΑΙ All Inclusive Καθ. Δευτέρα & 25η Μαρτίου 2023 απο 799

6 Ημέρες, και 7 Ημέρες με 1 νυχτα Αμπουνταμπι  ‘ALL INCLUSIVE excursions’

  • Ημερομηνίες:  EMIRATES : 22,23/02 & 22,23/03/23
  • ETIHAD:  22/2/23
  • TURKISH : 22/02 & 19/03/23

 

Δειτε πρωτα το 6ημερο και μετα το 7ημερο = 


6 Ημέρες Ντουμπάι ‘ALL INCLUSIVE excursions’

Emirates Airlines

(Ημερομηνίες:  EMIRATES : 22,23/02 & 22,23/03/23

ETIHAD:  22/2/23

TURKISH : 22/02 & 19/03/23)

Ένα ξεχωριστό με ALL INCLUSIVE εκδρομές ταξίδι 6 ημερών στο Ντουμπάι (Dubai) για να βιώσετε την μοναδική ατμόσφαιρα παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

ΗΜΕΡΑ 1 - ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ

Συγκέντρωση στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και απογείωση για το ταξίδι  στο μαγευτικό Ντουμπάι (Dubai). Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – CITY TOUR - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΠΑΣΤΑΚΙΑ (BASTAKYΙA – ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΦΕ - ΑΓΟΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ – ΓΕΥΜΑ – Μοναδικές Προτάσεις για ποτό και υπέροχη Θέα!

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο και μαγευτικό Ντουμπάι. Θα γνωρίσετε την πόλη του Ντουμπάι με την μοναδική αρχιτεκτονική. Οι ερωτήσεις “Τι πρέπει να δω; Τι πρέπει να κάνω; Τι πρέπει να ξέρω” δεν θα σας απασχολήσουν καθόλου. Έχουμε ετοιμάσει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα εκδρομής στο Ντουμπάι για εσάς που τα περιλαμβάνει όλα. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο (εφόσον είναι ανοιχτό) που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι (Al Fahidi st.), περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία (Bastakiya). Μοναδικά Σούκ, Παζάρια με χίλιάδες χρώματα, αρώματα, αγορά υφασμάτων, Επίσκεψη στο Μουσείο Καφέ. Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Χρόνος ελεύθερος. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την περιοχή της Τζουμέιρα (Jumeirah), με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του Σείχη Ζάϊεντ (Sheikh Zayed), το δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα (Jumeirah Mosque) όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες εξωτερικά και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο Burj Al Arab.

ΓΕΥΜΑ. Στη συνέχεια ακολουθεί η επίσκεψη στο νησί Palm Island το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα. Ενδιάμεσα θα υπάρχει και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το Atlantis the Palm. Στην επιστροφή θα επισκεφτούμε την μοναδική Μαντινάτ Τζουμέιρα (Madinat Jumeirah) τη διάσημη «Βενετία» των Αραβικών Εμιράτων. Στη Madinat Jumeirah μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στα μαγαζιά λαϊκής τέχνης και να αγοράσετε αναμνηστικά για το Ντουμπάι.

ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΨΩΝΙΑ

Η ώρα για τα ψώνια στο Ντουμπάι έφτασε, περνώντας από το παλάτι του Σείχη κατευθυνόμαστε στο Dubai Mall για τις αγορές σας. Επίσης θα δείτε από κοντά τα μεγαλύτερα σιντριβάνια του κόσμου που χορεύουν υπό τους ήχους της μουσικής, μπροστά στον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου Burj Khalifa.

HMΕΡΑ 3 - ΕΡΗΜΟΣ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4Χ4 – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ - ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ- Sand Board Δωρεάν (Σκι με σανίδα στην έρημο). ΔΕΙΠΝΟ

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος.

ΒURJ KHALIFA 124,125ο (όροφος)/ ΑQUARIUM (Ενυδρείο) Προτεινόμενα. Σας Προτείνουμε να ανεβείτε  στο ψηλότερο κτίριο το κόσμου με ύψος 828 μέτρα και να μάθετε την ιστορία και τα στάδια κατασκευής του. Θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στο γρηγορότερο ασανσέρ (65χλμ/ώρα), να ανεβείτε στα παρατηρητήρια 124-125 και να θαυμάσετε την ομορφότερη θέα του περσικού κόλπου και των Αραβικών Εμιράτων. Επίσης  στο Dubai Mall το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο είναι το Dubai Aquarium το ενυδρείο με το μεγαλύτερο παράθυρο. Αν το επισκεφτείτε σας δίνεται μάλιστα η ευκαιρία να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με περισσότερα από 33.000 υδρόβια πλάσματα όπως με το τεράστιο Sand Tiger καρχαρία, με σαλάχια κλπ. Μια υποβρύχια περιπέτεια που υπόσχεται να είναι πραγματικά αξέχαστη. Είσοδος και  στο Ενυδρείο και το Underwater Zoo. Ρωτήστε μας για το κρότος και την διαθεσιμότητα τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την αναχώρηση σας γίνονται οι κρατήσεις.   

ΣΑΦΑΡΙ 4Χ4 – ΣΚΙ στους ΑΜΜΟΛΟΦΟΥΣ – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΑ – ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΚΟΙΛΙΑΣ -  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΡΑΒΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΣΕΤΕ!!

 Νωρίς το μεσημέρι θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια στην έρημο με Jeep 4Χ4. Μετά από παιχνίδια με τα Jeep 4Χ4 στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες. Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία βεδουίνοι, προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες. Το δείπνο απόψε θα είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 4 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – MIRACLE GARDEN – OUTLET MALL -  ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ

Πρωινό και αμέσως μετά επίσκεψη στο Miracle Garden (προπληρωμένο το κόστος εισιτήριου) το μοναδικό και υπέροχο πραγματικά. Εδώ θα δείτε πάνω από 45 εκατομμύρια ανθισμένα λουλούδια  σε μοναδικές κατασκευές , σχήματα και χρώματα με 45 διαφορετικές ποικιλίες Όλα αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να απολαύσετε κάτω από τους 5 τεράστιους θόλους με τα χιλιάδες κρεμαστά καλάθια λουλουδιών , πίνοντας ένα κοκτέιλ φρούτων, καφέ η τρώγοντας ένα σνακ να χαλαρώσετε και να χαθείτε μέσα σε αυτό το εκπληκτικό περιβάλλον. Στάση στο OUTLET MALL of DUBAi (όπου θα βρείτε τις καλύτερες μάρκες σε πολύ χαμηλές τιμές).

Το βράδυ σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα στην Μαρίνα μέσα σε παραδοσιακό σκάφος (dhow) με φαγητό. Εκεί θα απολαύσετε το νυχτερινό  Ντουμπάι που είναι λουσμένο στα φώτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 5 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥΝΤΑΜΠΙ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΒΡΟ - ΓΕΥΜΑ

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο εκδρομή στο Αμπου ντάμπι πρωινή αναχώρηση. Μεταφορά στο Αμπου Ντάμπι,  μετά από περίπου 2 ώρες και 190 χιλιόμετρα, θα φτάσουμε  στον Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το μεγαλύτερο και πλουσιότερο εμιράτο από τα 7 που αποτελούν τη χώρα. Θα κινηθούμε στο δρόμο του Σεΐχη Ζάϊεντ και στην διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στα δεξιά μας  την περιοχή Dubai Marina, την πιο καινούρια περιοχή στο Ντουμπάι με τους περισσότερους ουρανοξύστες και την περιοχή Jebel Ali που αποτελεί την βιομηχανική και κατασκευαστική ζώνη του Ντουμπάι. Εκεί βρίσκονται, το μεγαλύτερο μέχρι και σήμερα τεχνητό λιμάνι στο κόσμο, το λιμάνι Jebel Ali, το τεχνητό νησί του φοίνικα Jebel Ali και το καινούριο αεροδρόμιο (υπό κατασκευή) που θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Μικρή στάση στη μέση της διαδρομής. Φτάνοντας Άμπου Ντάμπι θα επισκεφτούμε και θα ξεναγηθούμε στο μεγαλοπρεπές τζαμί του Σεΐχη Ζάϊεντ που είναι φτιαγμένο όλο από μάρμαρο και χρυσό, ενώ μέσα θα δούμε και το μεγαλύτερο μονοκόμματο χειροποίητο χαλί στον κόσμο. Από εκεί θα περάσουμε από την περιοχή με τα 17 παλάτια των γιων του Σεΐχη Ζάϊεντ για να καταλήξουμε στο παλάτι του Σεΐχη Χαλίφα, τωρινού κυβερνήτη του Άμπου Ντάμπι αλλά και  προέδρου της χώρας. Είσοδος στο Μουσείο του Λούβρου.

ΓΕΥΜΑ. Περνώντας από το μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο 6 αστέρων Emirates Palace που είναι κτισμένο με χρυσό, μάρμαρο, γρανίτη και αλάβαστρο σε όλους του τους χώρους καταλήγουμε στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Άμπου Ντάμπι το Marina Mall όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Πέρασμα από το Ferrari world . επιστροφή αργά το απόγευμα στο Ντουμπάι.

ΗΜΕΡΑ 6 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο στο Ντουμπάι για το αεροδρόμιο και την επιστροφή μας στην Αθήνα. Το ταξίδι στο Ντουμπάι έφτασε στο τέλος του και εμείς επιστρέφουμε χαρούμενοι με τις καλύτερες αναμνήσεις από το υπέροχο ταξίδι μας.

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με βαλίτσα και χειραποσκευή για την Emirates/Etihad/Turkish
  • Διαμονή με πλούσιο  πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Ολοήμερη Ξενάγηση στην πόλη του Ντουμπάι με γεύμα 5* με ελληνόφωνο ξεναγό. Ολοήμερη με τα πιο ΤΟP Αξιοθέατά ! 
  • Τις πιο γνωστές παραδοσιακές αγορές, παζάρια , Bastakya, Αγορά υφασμάτων
  • Μουσείο Καφέ
  • Κατά την ξενάγηση 1 μπουκαλάκι Νερό
  • Σαφάρι 4χ4 με δείπνο barbeque και χορό κοιλιάς. Δωρεάν σκι Σανίδας στην Έρημο . Βόλτα με καμήλες - Μοναδική Αυθεντική αραβική εμπειρία μόνο μαζί μας θα την ζήσετε!
  • Ολοήμερη ξενάγηση στο Αμπου Ντάμπι – Γεύμα
  • Είσοδος στο Μουσείο του Λούβρου
  • Μεταφορά και Είσοδος στους μοναδικούς Κήπους Miracle Garden και στο Εκπτωτικό Mall (Outlet mall)
  • Ενημερωτικά έντυπα                                                                                    
  • Έμπειρος Έλληνας Πιστοποιημένος διπλωματούχος ξεναγός!
  • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων μας
  • 24ώρες χρήση τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης. Είμαστε μαζί σας από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού έως την τελευταία!
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτική / Covid 19 INTERAMERICAN – δείτε εδώ τις καλύψεις.
  • Ειδικές Τιμές για τα αξιοθέατα και εκπτώσεις για τα Εμπορικά κέντρα  αποκλειστικά για εσάς!
  • Μοναδικές Προτάσεις για ποτό και υπέροχη Θέα!
  • Νέο Ταξιδιωτικός οδηγός Ντουμπάι                    
  • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων μας
  • 24ώρες χρήση τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης. Είμαστε μαζί σας από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού έως την τελευταία!
  • Ειδικές Τιμές για τα αξιοθέατα και εκπτώσεις για τα Εμπορικά κέντρα  αποκλειστικά για εσάς!
  • Νέο Ταξιδιωτικός οδηγός Ντουμπάι

 

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων για τις πτήσεις με την Etihad / Emirates airlines …. 415 ευρώ κατ’ άτομο. Με την Wizz Air οι φόροι περιλαμβάνονται.
  • Δημοτικά Τέλη Ξενοδοχείου : περίπου 3€ για 3* , 4€ για 4* & 5€ για 5* κατηγορία ξενοδοχείου ανά δωμάτιο ανά βραδιά πληρωτέα απευθείας στα ξενοδοχεία
  • Προσωπικά έξοδα

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  EMIRATES

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ TURKISH AIRLINE ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA /  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 

EMIRATES : 23/02 & 23/03/23

ETIHAD : 22/02/23

TURKISH : 22/02 & 19/03/23

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 

 

EMIRATES AIRLINES /TURKISH AIRLINES από Θεσσαλονίκη

 

ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

 

ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

6 HMEΡΟ/ 5 ΝΥΧΤΕΣ  

‘All inclusive excursions’

 

Πιο πλούσιο πρόγραμμα Εκδρομές:

-          Ξενάγηση ολοήμερη ελληνόφωνη με ΓΕΥΜΑ

-          Σαφάρι με Jeep 4x4 , χορό της κοιλιάς, Σκι στους αμμόλοφους,  βόλτα με καμήλες, ΔΕΙΠΝΟ, Barbeque

-          Παραδοσιακές αγορές, παζάρια

-          Μουσείο Καφέ

-          MIRACLE GARDEN

-          Outlet Mall – Εκπτωτικό Mall

-          ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Ξενάγηση- Γεύμα

Μουσείο Λούβρου.

4*LUX Hotel

NOVOTEL WTC ή εφάμιλλο

Δρόμο με τους Ουρανοξύστες

775€

975€

245€

 CROWN PLAZA /TOWER PLAZA 5*

 

Δρόμο με τους Ουρανοξύστες – Δίπλα σε μετρό

 860€

 1060€

315€

 5*LUX Hotel

PARAMOUNT HOTEL ή εφάμιλλο

Δρόμο με τους Ουρανοξύστες

949 €

 

ΑΝΑΧ.: 23/02

1149€

435€

ΑΝΑΧ.: 23/03

1080€

+ Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων για τις πτήσεις με την Etihad / Emirates airlines/ Turkish …. 415 ευρώ κατ’ άτομο

Πρόγραμμα πτήσεων

 

Πτήση

Δρομολόγιο

Αναχώρηση

Άφιξη

Emirates
EK 210

Αθήνα Ντουμπάι

17.55

00.20

EK 209

Ντουμπάι Αθήνα

11.50

15.25

 

Etihad
ΕΥ090

Αθήνα -Αμπού Ντάμπι

Αμπού Ντάμπι – Ντουμπάι (BUS)

       14:55

        20:35

 

 Ντουμπάι -Αμπού Ντάμπι (BUS)

       04.15

          06.15

ΕΥ091

Αμπού Ντάμπι – Αθήνα

       09:25    

         13:35

 

 

Turkish

ΤΚ1894

ΤΚ762

Θεσσαλονίκη Κωνσταντινούπολη

Κωνσταντινούπολη Ντουμπάι

21:20

0040

22:45

0555

ΤΚ759

ΤΚ1893

Ντουμπάι  Κωνσταντινούπολη

Κωνσταντινούπολη Θεσσαλονίκη

0250

0810

0645

0830

 


 

7 Ημέρες Ντουμπάι με Διαμονη και Αμπου Νταμπι  ‘ALL INCLUSIVE excursions’

ΝΤΟΥΜΠΑΙ 2023     25η Μαρτίου

Etihad Airlines           (Ημερομηνίες ETIHAD 22-28/3/23)

Ένα ξεχωριστό με ALL INCLUSIVE εκδρομές ταξίδι 7 ημερών στο Ντουμπάι (Dubai) για να βιώσετε την μοναδική ατμόσφαιρα παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

ΗΜΕΡΑ 1 - ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ

Συγκέντρωση στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και απογείωση για το ταξίδι  στο μαγευτικό Ντουμπάι (Dubai). Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – CITY TOUR - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΠΑΣΤΑΚΙΑ (BASTAKYΙA – ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΦΕ - ΑΓΟΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ – ΓΕΥΜΑ – Μοναδικές Προτάσεις για ποτό και υπέροχη Θέα!

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο και μαγευτικό Ντουμπάι. Θα γνωρίσετε την πόλη του Ντουμπάι με την μοναδική αρχιτεκτονική. Οι ερωτήσεις “Τι πρέπει να δω; Τι πρέπει να κάνω; Τι πρέπει να ξέρω” δεν θα σας απασχολήσουν καθόλου. Έχουμε ετοιμάσει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα εκδρομής στο Ντουμπάι για εσάς που τα περιλαμβάνει όλα. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο (εφόσον είναι ανοιχτό) που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι (Al Fahidi st.), περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία (Bastakiya). Μοναδικά Σούκ, Παζάρια με χίλιάδες χρώματα, αρώματα, αγορά υφασμάτων, Επίσκεψη στο Μουσείο Καφέ. Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Χρόνος ελεύθερος. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την περιοχή της Τζουμέιρα (Jumeirah), με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του Σείχη Ζάϊεντ (Sheikh Zayed), το δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα (Jumeirah Mosque) όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες εξωτερικά και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο Burj Al Arab.

ΓΕΥΜΑ. Στη συνέχεια ακολουθεί η επίσκεψη στο νησί Palm Island το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα. Ενδιάμεσα θα υπάρχει και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το Atlantis the Palm. Στην επιστροφή θα επισκεφτούμε την μοναδική Μαντινάτ Τζουμέιρα (Madinat Jumeirah) τη διάσημη «Βενετία» των Αραβικών Εμιράτων. Στη Madinat Jumeirah μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στα μαγαζιά λαϊκής τέχνης και να αγοράσετε αναμνηστικά για το Ντουμπάι.

ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΨΩΝΙΑ

Η ώρα για τα ψώνια στο Ντουμπάι έφτασε, περνώντας από το παλάτι του Σείχη κατευθυνόμαστε στο Dubai Mall για τις αγορές σας. Επίσης θα δείτε από κοντά τα μεγαλύτερα σιντριβάνια του κόσμου που χορεύουν υπό τους ήχους της μουσικής, μπροστά στον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου Burj Khalifa.

HMΕΡΑ 3 - ΕΡΗΜΟΣ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4Χ4 – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ - ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ- Sand Board Δωρεάν (Σκι με σανίδα στην έρημο). ΔΕΙΠΝΟ

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος.

ΒURJ KHALIFA 124,125ο (όροφος)/ ΑQUARIUM (Ενυδρείο) Προτεινόμενα. Σας Προτείνουμε να ανεβείτε  στο ψηλότερο κτίριο το κόσμου με ύψος 828 μέτρα και να μάθετε την ιστορία και τα στάδια κατασκευής του. Θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στο γρηγορότερο ασανσέρ (65χλμ/ώρα), να ανεβείτε στα παρατηρητήρια 124-125 και να θαυμάσετε την ομορφότερη θέα του περσικού κόλπου και των Αραβικών Εμιράτων. Επίσης  στο Dubai Mall το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο είναι το Dubai Aquarium το ενυδρείο με το μεγαλύτερο παράθυρο. Αν το επισκεφτείτε σας δίνεται μάλιστα η ευκαιρία να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με περισσότερα από 33.000 υδρόβια πλάσματα όπως με το τεράστιο Sand Tiger καρχαρία, με σαλάχια κλπ. Μια υποβρύχια περιπέτεια που υπόσχεται να είναι πραγματικά αξέχαστη. Είσοδος και  στο Ενυδρείο και το Underwater Zoo. Ρωτήστε μας για το κρότος και την διαθεσιμότητα τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την αναχώρηση σας γίνονται οι κρατήσεις.  

ΣΑΦΑΡΙ 4Χ4 – ΣΚΙ στους ΑΜΜΟΛΟΦΟΥΣ – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΑ – ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΚΟΙΛΙΑΣ -  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΡΑΒΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΣΕΤΕ!!

 Νωρίς το μεσημέρι θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια στην έρημο με Jeep 4Χ4. Μετά από παιχνίδια με τα Jeep 4Χ4 στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες. Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία βεδουίνοι, προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες. Το δείπνο απόψε θα είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 4 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – MIRACLE GARDEN – OUTLET MALL -  ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ

Πρωινό και αμέσως μετά επίσκεψη στο Miracle Garden (προπληρωμένο το κόστος εισιτήριου) το μοναδικό και υπέροχο πραγματικά. Εδώ θα δείτε πάνω από 45 εκατομμύρια ανθισμένα λουλούδια  σε μοναδικές κατασκευές , σχήματα και χρώματα με 45 διαφορετικές ποικιλίες Όλα αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να απολαύσετε κάτω από τους 5 τεράστιους θόλους με τα χιλιάδες κρεμαστά καλάθια λουλουδιών , πίνοντας ένα κοκτέιλ φρούτων, καφέ η τρώγοντας ένα σνακ να χαλαρώσετε και να χαθείτε μέσα σε αυτό το εκπληκτικό περιβάλλον. Στάση στο OUTLET MALL of DUBAi (όπου θα βρείτε τις καλύτερες μάρκες σε πολύ χαμηλές τιμές).

Το βράδυ σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα στην Μαρίνα μέσα σε παραδοσιακό σκάφος (dhow) με φαγητό. Εκεί θα απολαύσετε το νυχτερινό  Ντουμπάι που είναι λουσμένο στα φώτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 5 – ΝΤΟΥΜΠΑΙ  – Μοναδική Εμπειρία με το MONORAIL Με θέα από ψηλά τον Φοίνικα! - LA PERLE DRAGONE SHOW

Μετά το πρωινό μας Αμέσως μετά θα ξεκινήσει μια μαγευτική διαδρομή με το Monorail (Το Monorail είναι πολύ αργό αλλά έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την διαδρομή και να δείς τα καλύτερα από ψηλά!) Μαγευτική διαδρομή  θα φτάσουμε στην κορυφή του φοίνικα με θέα τον αραβικό κόλπο και το ATLANTIS THE PALM. Φωτογραφίες έξω στο ATLANTIS THE PALM. Το Atlantis The Palm επαναπροσδιορίζει τον όρο του τουριστικού θέρετρου. Βρίσκεται στην ημικυκλική διαμόρφωση του τεχνητού νησιού Palm και πολύ γρήγορα έγινε εμβληματικό σημείο του Ντουμπάι και ένα από τα αξιοθέατα που πρέπει οπωσδήποτε να επισκέπτεται κάθε ταξιδιώτης. Οι σουίτες κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, οι "στενές επαφές" με τα υδρόβια είδη, οι τσουλήθρες του Aquaventure Waterpark, η μυστηριώδης αύρα του ενυδρείου Lost Chambers, καθώς επίσης τα πολλά και διάφορα βραβευμένα μπαρ και εστιατόρια προμηνύουν για ξεχωριστές στιγμές τις οποίες θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή.

La Perle Dragone Show  (Προαιρετικό)

Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε ένα μοναδικό Παγκόσμιο Υπερθέαμα, το La Perle Show. Το La Perle Show, είναι μία παράσταση του γνωστού καλλιτεχνικού διευθυντή Franco Dragone.

 

ΗΜΕΡΑ 6 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥΝΤΑΜΠΙ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΒΡΟ – ΓΕΥΜΑ – ΔΙΑΝ/ΣΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο εκδρομή στο Αμπου ντάμπι πρωινή αναχώρηση. Μεταφορά στο Αμπου Ντάμπι,  μετά από περίπου 2 ώρες και 190 χιλιόμετρα, θα φτάσουμε  στον Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το μεγαλύτερο και πλουσιότερο εμιράτο από τα 7 που αποτελούν τη χώρα. Θα κινηθούμε στο δρόμο του Σεΐχη Ζάϊεντ και στην διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στα δεξιά μας  την περιοχή Dubai Marina, την πιο καινούρια περιοχή στο Ντουμπάι με τους περισσότερους ουρανοξύστες και την περιοχή Jebel Ali που αποτελεί την βιομηχανική και κατασκευαστική ζώνη του Ντουμπάι. Εκεί βρίσκονται, το μεγαλύτερο μέχρι και σήμερα τεχνητό λιμάνι στο κόσμο, το λιμάνι Jebel Ali, το τεχνητό νησί του φοίνικα Jebel Ali και το καινούριο αεροδρόμιο (υπό κατασκευή) που θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Μικρή στάση στη μέση της διαδρομής. Φτάνοντας Άμπου Ντάμπι θα επισκεφτούμε και θα ξεναγηθούμε στο μεγαλοπρεπές τζαμί του Σεΐχη Ζάϊεντ που είναι φτιαγμένο όλο από μάρμαρο και χρυσό, ενώ μέσα θα δούμε και το μεγαλύτερο μονοκόμματο χειροποίητο χαλί στον κόσμο. Από εκεί θα περάσουμε από την περιοχή με τα 17 παλάτια των γιων του Σεΐχη Ζάϊεντ για να καταλήξουμε στο παλάτι του Σεΐχη Χαλίφα, τωρινού κυβερνήτη του Άμπου Ντάμπι αλλά και  προέδρου της χώρας. Είσοδος στο Μουσείο του Λούβρου.

ΓΕΥΜΑ. Περνώντας από το μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο 6 αστέρων Emirates Palace που είναι κτισμένο με χρυσό, μάρμαρο, γρανίτη και αλάβαστρο σε όλους του τους χώρους καταλήγουμε στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Άμπου Ντάμπι το Marina Mall όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Πέρασμα από το Ferrari world . επιστροφή αργά το απόγευμα στο Ντουμπάι.

ΗΜΕΡΑ 7 – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο για το αεροδρόμιο και την επιστροφή μας στην Αθήνα. Το ταξίδι στο Ντουμπάι έφτασε στο τέλος του και εμείς επιστρέφουμε χαρούμενοι με τις καλύτερες αναμνήσεις από το υπέροχο ταξίδι μας.

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με βαλίτσα και χειραποσκευή για την Etihad Airways
  • Διαμονή με πλούσιο  πρωινό καθημερινά 5 διαν/σεις στο Ντουμπάι + 1 διαν/ση στο Αμπού Νταμπι 4* ή 5*
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Ολοήμερη Ξενάγηση στην πόλη του Ντουμπάι με γεύμα 5* με ελληνόφωνο ξεναγό. Ολοήμερη με τα πιο ΤΟP Αξιοθέατά ! 
  • Τις πιο γνωστές παραδοσιακές αγορές, παζάρια , Bastakya, Αγορά υφασμάτων
  • Μουσείο Καφέ
  • Κατά την ξενάγηση 1 μπουκαλάκι Νερό
  • Σαφάρι 4χ4 με δείπνο barbeque και χορό κοιλιάς. Δωρεάν σκι Σανίδας στην Έρημο . Βόλτα με καμήλες - Μοναδική Αυθεντική αραβική εμπειρία μόνο μαζί μας θα την ζήσετε!
  • Ολοήμερη ξενάγηση στο Αμπου Ντάμπι – Γεύμα
  • Είσοδος στο Μουσείο του Λούβρου
  • Μεταφορά και Είσοδος στους μοναδικούς Κήπους Miracle Garden και στο Εκπτωτικό Mall (Outlet mall)
  • Μοναδική Εμπειρία Βόλτα με το MONORAIL με θέα από ψηλά τον Φοίνικα.
  • Ενημερωτικά έντυπα                                                                                    
  • Έμπειρος Έλληνας Πιστοποιημένος διπλωματούχος ξεναγός!
  • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων μας
  • 24ώρες χρήση τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης. Είμαστε μαζί σας από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού έως την τελευταία!
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτική / Covid 19 INTERAMERICAN 
  • Ειδικές Τιμές για τα αξιοθέατα και εκπτώσεις για τα Εμπορικά κέντρα  αποκλειστικά για εσάς!
  • Μοναδικές Προτάσεις για ποτό και υπέροχη Θέα!
  • Νέο Ταξιδιωτικός οδηγός Ντουμπάι                    
  • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων μας
  • 24ώρες χρήση τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης. Είμαστε μαζί σας από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού έως την τελευταία!
  • Ειδικές Τιμές για τα αξιοθέατα και εκπτώσεις για τα Εμπορικά κέντρα  αποκλειστικά για εσάς!
  • Νέο Ταξιδιωτικός οδηγός Ντουμπάι

 

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων για τις πτήσεις με την Etihad airlines …. 415 ευρώ κατ’ άτομο.
  • Δημοτικά Τέλη Ξενοδοχείου : περίπου 3€ για 3* , 4€ για 4* & 5€ για 5* κατηγορία ξενοδοχείου ανά δωμάτιο ανά βραδιά πληρωτέα απευθείας στα ξενοδοχεία
  • Προσωπικά έξοδα

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ETIHAD

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA /  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 

ETIHAD : 22 – 28 /03/23

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ETIHAD AIRLINES  

 

 

ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

 

 

ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

‘All inclusive excursions’

 

Πιο πλούσιο πρόγραμμα Εκδρομές:

-          Ξενάγηση ολοήμερη ελληνόφωνη με ΓΕΥΜΑ

-          Σαφάρι με Jeep 4x4 , χορό της κοιλιάς, Σκι στους αμμόλοφους,  βόλτα με καμήλες, ΔΕΙΠΝΟ, Barbeque

-          Παραδοσιακές αγορές, παζάρια

-          Μουσείο Καφέ

-          MIRACLE GARDEN

-          Outlet Mall – Εκπτωτικό Mall

-          ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ MONORAIL

-          ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Ξενάγηση- Γεύμα

Μουσείο Λούβρου.

 

4*LUX Hotel

NOVOTEL WTC ή εφάμιλλο

Δρόμο με τους Ουρανοξύστες

799 €

 

 

 

 

290€ 

 5*LUX Hotel

PARAMOUNT HOTEL ή εφάμιλλο

Δρόμο με τους Ουρανοξύστες

940€

 

 450€

+ Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων για τις πτήσεις με την Etihad airlines …. 415 ευρώ κατ’ άτομο

 

 

Πρόγραμμα πτήσεων

 

ΕΥ090

Αθήνα -Αμπού Ντάμπι

Αμπού Ντάμπι – Ντουμπάι  μεταφορά με πούλμαν 1,30 λεπτά

       14:55

        20:35

 

 

 

 

ΕΥ091

Ντουμπάι -Αμπού Ντάμπι  μεταφορά με πούλμαν 1,30 λεπτά

Αμπού Ντάμπι – Αθήνα

       09:25    

         13:35

 

  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΤΗΣΗ AEGEAN /SKY EXPRESS ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ETIHAD*  ΑΠΟ  150 €
  • Οι ώρες που αναγράφονται στους πίνακες είναι τοπικές ανά πόλη
  • Οι αεροπορικές εταιρίες διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τις ώρες πτήσεων χωρίς προειδοποίηση

 

Σημειώσεις Έκδοση (‘A) – 09/01/2022

  • Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ – Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμία επίσκεψη
  • Σε όλα τα ξενοδοχεία μας προσφέρεται πλούσιο πρωινό
  • Τα ξενοδοχεία μπορεί να αλλάξουν αλλά χωρίς αλλαγή κατηγορίας
  • Οι τιμές είναι υπολογισμένες με τα σημερινά ισχύοντα ναύλα και φόρους αεροδρομίων . Η όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες
  • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο σαφάρι σε παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών, σε ενήλικες άνω των 65 ετών και σε εγκύους
  • Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα ή ένα ποσό συνήθως για εγγύηση με το check in.
  • H παραλαβή δωματίων γίνεται 15:00μμ και η παράδοση στις 12:00 το μεσημέρι
  • ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΑΣ: ΑΘΗΝΑ-ΝΤΟΥΜΠΑΪ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
  • Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες Ισοτιμίες νομισμάτων.
  • Κάθε νέα έκδοση του τιμοκατάλογου καταργεί τον προηγούμενο.
  • ΤΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ 1 EΞΤΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
  • Η ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ
  • Το γραφείο μας δεν ευθύνεται για αλλαγές στην νομοθεσία και τα πρωτόκολλα των κρατών ,που αφορούν τον COVID
  • ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 600 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ – ΕΞΟΦΛΗΣΗ 15-20 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
  • Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ
  • Για περισσότερες προαιρετικές δραστηριότητες σας, έχουμε ειδικές ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ τιμές αποκλειστικά και μόνο για εσάς. Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες.