Skip to main content

Νέα Υόρκη, Ορλάντο, Kennedy Space Center, Μαϊάμι Χριστούγεννα 2012

Νέα Υόρκη, Ορλάντο, Kennedy Space Center, Μαϊάμι

10 ημερες

Τιμοκατάλογος και αναχωρήσεις εδώ!

1η Αθήνα - Νέα Υόρκη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, τελευταίες οδηγίες και πτήση για την Νέα Υόρκη. Εκεί μας περιμένει η θρυλική " New York -New York" η πόλη με τα χίλια πρόσωπα που όλοι γνωρίζουμε από τις ταινίες στο σινεμά. που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την φαντασία των σύγχρονων ανθρώπων. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην καρδιά του Μανχάταν. Αργότερα θα ξεκινήσουμε για πρώτη γνωριμία με την πιο συναρπαστική πόλη του πλανήτη.

2η Ξενάγηση στη Νέα Υόρκη (αγγλόφωνη κρουαζιέρα)

Σήμερα ξεκινάμε την ξενάγηση των αξιοθέατων για τα οποία φημίζεται η πόλη. Θα δούμε το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου με τις καραβέλες του, το Λίνκολν Σέντερ (Μετροπόλιταν Όπερα - Φιλαρμονική), το Σέντραλ Παρκ,το κτηρίου όπου έζησε ο John Lennon (Ντακότα), το Πανεπιστήμιο Columbia, το μνημείο του στρατηγού Γκραντ, τον ποταμό Hudson, το Χάρλεμ και το Apollo theater στην σκηνή του οποίου έχουν ανέβει όλοι οι ημίθεοι της τζαζ, την 5η λεωφόρο με τα παγκοσμίως γνωστά μουσεία Γκούγκενχαϊμ, Μετροπόλιταν και Φρικ Κολέξιον.H φημισμένη 5η λεωφόρος αποτελεί must see προορισμό για τους λάτρεις των αγορών, ειδικά στο κομμάτι της ανάμεσα στην 50ή και την 59η οδό. Συνεχίζεται η ξενάγηση μας στην 5η Λεωφόρο, το Ροκφέλερ Σέντερ, την Τάιμ Σκουέρ, το Μπρόντγουεϊ Οπου τελείωνει η ξεναγηση μας για σήμερα .Για οσους επιθυμουν σύνεχιζουμε με μια αγγλόφωνη κρουαζιέρα (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) με καράβι γύρω από το νησί του Μανχάταν, όπου μπορείτε να δείτε την ενδιαφέρουσα όψη του ποταμού Hudson, τις συνεχώς ανακαινιζόμενες παλαιές προβλήτες, το ιστορικό Έλλις Άιλαντ και το Άγαλμα της Ελευθερίας που δεσπόζει στο λιμάνι, από πολύ κοντά, το Στέιτεν Άιλαντ και την μεγάλη γέφυρα Βερενζάνο από μακριά, τον αλμυρό East river, θα περάσουμε δίπλα από το Λογκ Άιλαντ με το Μπρούκλιν . Φυσικά θα περάσουμε κάτω από τις διάφορες μικρές και μεγαλύτερες παλαιές και νεότερες γέφυρες και πάνω από τα πολλά τούνελ που συνδέουν το Μανχάταν με την γύρω ευρύτερη περιοχή και φυσικά την διπλανή Πολιτεία του Νew Jersey.Και θα έχουμε πλέον μία πολύ καλή γνώση του νησιού των κτηρίων αλλά και των Πάρκων που υπάρχουν γύρω από αυτό.Επιστροφη με τα πόδια η με ταξι. Για το βράδυ προτείνουμε να δείτε μία από τις πολλές παραστάσεις Μιούζικαλ στα φημισμένα θέατρα του Μπρόντγουεϊ.

3η Ξενάγηση στη Νέα Υόρκη

Συνεχίζεται η ξενάγηση της πόλης με το Γκρίνουιτς Βίλατζ, το Ηστ Βίλατζ ,το N.Y.U , το Σόχο, τη Μικρή Ιταλία, την Τσάινα Τάουν, το Σημείο "Μηδέν", τη Γουόλ Στρητ, το Οικονομικό Κέντρο, το Μπάτερυ Παρκ οπου θα δούμε το Άγαλμα της Ελευθερίας. Θα περάσουμε από την Προβλήτα 17 (South Street Seaport village, Pier 17) από τις εγκαταστάσεις της οποίας η θέα προς τον ποταμό East και την κρεμαστή γέφυρα του Μπρούκλιν είναι εκθαμβωτική. Θα τελειώσουμε με μία επίσκεψη στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών. Για απόγευμα, σας προτείνουμε την Προβλήτα 17 που πάντα είναι της μέσα στα top της Νέας Υόρκης. Τα καταστήματα της περιοχής, τα ιστιοφόρα, το Μουσείο, θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον να μείνετε στην περιοχή και να διασκεδάσετε στα διάφορα κέντρα και ρεστοράν της και να απολαύσετε μια διαφορετική όψη της φωτισμένης γέφυρας του Μπρούκλιν και το Μπρούκλιν. Η περιοχή προσφέρεται και για την βραδινή σας έξοδο καθώς και οι κοντινές περιοχές Soho, Little Italy, Tribecca κ.α.

4η Νέα Υόρκη - Ορλάντο

Μετά το πρωινό αναχώρηση και πτήση για το Ορλάντο. Άφιξη στην πρωτεύουσα του τουρισμού που είναι ένα τεράστιο Πάρκο, ας αρχίσουν οι διακοπές αμέσως. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ, σας προτείνουμε επίσκεψη στο " The Social" ή στο "Racerock Supercharged Restaurant" ή σε κάποιο Dinner Theater ή απολαύστε ένα Smokehouse Grill ή κάποιες θαλασσινές γεύσεις στο International Drive.

5η Ορλάντο: Disneyworld Magic Kingdom (προαιρετικό)

Πρόγευμα. Ελεύθερη μέρα. Προτείνουμε σήμερα μετά το πρωινό μας να επισκεφθούμε στο Μαγεμένο Βασίλειο του Disney, το πιο χαρούμενο μέρος του πλανήτη μας! Είναι ένας επίγειος παράδεισος μικρών και μεγάλων. Μέσα από τα θεάματά του θα σας ταξιδέψει στη χαρά της μαγείας και της φαντασίας.

6η Ορλάντο: Epcot Center

Πρόγευμα. Ελεύθερες ημέρες. Προτείνουμε ημερήσια επίσκεψη στην άλλη δημιουργία του Οργανισμού Ντίσνεϋ, το Epcot Center που είναι μια πρότυπη κοινωνία του μέλλοντος και παρουσιάζονται πολλά θεάματα μέσα από την εξέλιξη της Επιστήμης και της Τεχνολογίας. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν και τα πολύ εντυπωσιακά περίπτερα διαφόρων κρατών. Τα πιο σημαντικά είναι της Αμερικής, του Καναδά, της Κίνας, του Μεξικού, της Νορβηγίας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε μια μοναδική παρουσίαση με κλασική μουσική, ακτίνες λέιζερ, χιλιάδες πυροτεχνήματα και φώτα στη λίμνη του Epcot Center . (Προαιρετικό ) Επίσης προτείνουμε : Μια μοναδική περιήγηση στα ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ της ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΑΛ. Η περιγραφή των θεαμάτων που θα δούμε είναι σχεδόν αδύνατη. Αναφέρουμε μόνο: Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ, ΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ, Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ, BACK TO THE FUTURE. Ο συνοδός της εκδρομής θα σας καθοδηγήσει έτσι ώστε να μην χάσετε τίποτα. Με ειδικό τραινάκι θα ξεναγηθούμε στους χώρους των γυρισμάτων των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ταινιών και θα δούμε σκηνικά και τρυκ που προκαλούν το θαυμασμό για την 7η Τέχνη. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας.

7η Ορλάντο - Μαϊάμι (Ακρωτήριο Κανάβεραλ)

Πρωινό και αναχώρηση με πούλμαν με προορισμό την πόλη του Μαϊάμι, με ενδιάμεσο σταθμό στο Διαστημικό Κέντρο Κέννεντυ που βρίσκεται στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ. Εκεί θα παρακολουθήσουμε πώς συναρμολογούνται και εκτοξεύονται τα διαστημικά λεωφορεία, την εκπαίδευση των Αστροναυτών και άλλα πολλά. Άφιξη στο Μαϊάμι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Βραδινή βόλτα με τον αρχηγό σας

8η Μαϊάμι - Ξενάγηση και ελεύθερη ημέρα

Καμία άλλη Αμερικανική μητρόπολη δεν μοιάζει με το Μαϊάμι, που αρχικά ήταν ψαροχώρι στην άκρη μιας άγριας φύσης. Μέχρι που το τραίνο άρχισε να φέρνει τουρίστες. Σήμερα στην ξενάγηση θα γνωρίσετε τα σημαντικότερα αξιοθέατα. Τις δύο πόλεις το Μαϊάμι Μπιτς με τις γραφικές συνοικίες του και το Μαϊάμι. Το απόγευμα σας προτείνουμε μια επίσκεψη στα καταστήματα Mayfair ή στην πανέμορφη προβλήτα του Bayside. Για το βράδυ σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα με δείπνο στα κανάλια της πόλης ή διασκέδαση στην περιοχή Art Deco.

10η Μαϊάμι - Αθήνα

Πρωινό ελεύθερο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό.

Τιμοκατάλογος και αναχωρήσεις εδώ!

Για φιλοδωρήματα, αχθοφορικά και μεταφορές στην DISNEYWORLD & UNIVERSAL STUDIOS προκαταβάλλονται υποχρεωτικά στον αρχηγό της εκδρομής.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • 8 διανυκτερευσεις σε ξενοδοχεία βάσει τιμοκαταλόγου.
  • Πρωινό αμερικάνικου τύπου σε πλούσιο μπούφέ.
  • Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Ελληνόφωνος Αρχηγός - Ξεναγός.
  • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εντός Αμερικής .
  • Αχθοφορικά μίας αποσκευής κατ άτομο.
  • Φ.Π.Α , Ταξιδιωτικά έντυπα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων, έξοδα αίτησης ESTA, ατομική ειδική ταξιδιωτική ασφάλιση.
  • Φιλοδωρήματα-αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε DISNEYWORLD & UNIVERSAL STUDIOS.
  • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ό,τι άλλο ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

 

  • Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων του προγράμματος είναι ενδεικτική και μπορεί να αλλάξει, ανάλογα με την ημερομηνία της αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τις αργίες, τις ώρες πτήσεων και για όποιο άλλο λόγο κριθεί απαραίτητο, πάντα για την καλύτερη διεξαγωγή του και χωρίς παραλείψεις.
  • Απαραίτητη για την είσοδο στις Η.Π.Α είναι η έγκριση ESTA (Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα). Ζητήστε απο εμάς τη συμπλήρωση τις αίτησης με την εγγραφή σας.