Skip to main content

Ηλιόλουστα Χριστούγεννα 2022 στην Αυστραλία Μελβούρνη-Κερνς-Σίδνεϋ! από 3990€

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 20/12/2022.....12 ΗΜΕΡΕΣ / 9 ΝΥΧΤΕΣ

Όταν η κομψή Μελβούρνη χαλαρώνει στις παραλίες του Κερνς & διασκεδάζει στη ξελογιάστρα πόλη του Σίδνεϋ , Μελβούρνη, Κερνς, Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος, Σίδνεϋ, Εθνικό Πάρκο Μπλε Βουνών, Πάρκο άγριων ζώων Σίδνεϋ  

Αυστραλία - Μία αρχαία Γη

Ένας τροπικός προορισμός με την αρτιότερη τουριστική υποδομή, που έχει κρατήσει αναλλοίωτο τον εξωτικό του χαρακτήρα. Καταπράσινα τοπία, κλιμακωτοί ορυζώνες και ινδουιστικοί ναοί συνδυάζονται πανέμορφα με υπέροχες παραλίες, λευκές ακρογιαλιές, ήρεμες λιμνοθάλασσες για κολύμπι. καταδύσεις σε μοναδικούς κοραλλιογενής υφάλους, οικονομικές αγορές, διασκέδαση για κάθε γούστο και γαστρονομικές απολαύσεις!

Η Αυστραλία είναι το απροσδόκητο: Ένα μέρος όπου οι παλαιότεροι πολιτισμοί του κόσμου μοιράζονται απέραντες πεδιάδες ώχρας, κομψούς δρόμους και αφάνταστα γαλάζια νερά με διαδοχικά κύματα νέων αφίξεων από όλο τον κόσμο.

Για τους λάτρεις του καφέ, τους φανατικούς του ποδοσφαίρου και της τέχνης – όλα όσα έχετε ακούσει για τη Μελβούρνη είναι αλήθεια. Με την εκπληκτική αρχιτεκτονική, τη δυναμική σκηνή φαγητού και κρασιού και χαρακτηριστικά προάστια, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί αυτή η πόλη κερδίζει τόσους πολλούς ταξιδιώτες. Είτε ανακαλύπτετε ένα μυστικό μπαρ σε ένα από τα διάσημα σοκάκια της πόλης είτε συμμετέχετε με 100.000 θεατές για να επευφημήσουν έναν αγώνα AFL στο MCG, η Μελβούρνη προσφέρει χιλιάδες επιλογές για διασκέδαση και ψυχαγωγία, αλλά και εκπληκτικές επαρχιακές περιοχές… από την απίστευτη ακτογραμμή του Great Ocean Road μέχρι την παγκόσμιας κλάσης οινοποιητική περιοχή της κοιλάδας Yarra.

Από την άλλη το Σίδνεϋ θα σας ξελογιάσει, με τη φυσική ομορφιά και τις πολυσύχναστες γειτονιές του, ενώ η μοναδικότητα του Μεγάλου Κοραλλιογενούς Υφάλου στο Κερνς θα σας κάνει να μάθετε μακροβούτι για να απολαύσετε τα υπέροχα χρώματα των υδρόβιων κήπων.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Πετάμε απευθείας για Σιγκαπούρη, έχοντας έτσι καλύψει το μεγάλο μέρος της διαδρομής σε μία πτήση.
  • Έχουμε προβλέψει να διαμείνουμε σε πολύ καλά ξενοδοχεία 4*superior σε κεντρικά σημεία για ευκολία στις μετακινήσεις σας, με πρωινό (κάτι σπάνιο για τα ξενοδοχεία της περιοχής)
  • Προσφέρουμε μία ολοήμερη εκδρομή με πλοίο στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο, μαζί με εξοπλισμό για σνόρκελιν, βόλτα με πλοιάριο με γυάλινο πυθμένα & γεύμα Μπάρμπεκιου
  • Θα απολαύσετε την ξενάγηση της ξελογιάστρας πόλης του Σίδνεϋ, κάνοντας και μία κρουαζιέρα με γεύμα … ο καλύτερος τρόπος για να δείτε τα μνημεία της πόλης από μακριά!
  • Θα επισκεφθούμε το γνωστό πάρκο άγριας ζωής για να μάθουμε τα πάντα για τα αγαπησιάρικα Κοάλα και τα περήφανα Καγκουρό.
  • Εντυπωσιακά τοπία για φωτογράφιση θα απολαύσετε στο Εθνικό Πάρκο Παγκόσμιας Κληρονομιάς Blue Mountain. Μία από τις εντυπωσιακότερες διαδρομές της ζωής σας.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1η: Αθήνα - Σιγκαπούρη

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Σιγκαπούρη.

Ημέρα 2: Σιγκαπούρη - Μελβούρνη

Άφιξη και μεταφορά στην πρώτη πρωτεύουσα της χώρας και την καλύτερη πόλη του κόσμου για να ζει κανείς, την Μελβούρνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση.

Ημέρα 3η: Μελβούρνη - Ξενάγηση

Ξεκινώντας από το βορειοανατολικό τμήμα της πόλης, θα σας μεταφέρουμε στα γραφικά σοκάκια της Μικρής Ιταλίας, εκεί που υπάρχουν εκατοντάδες εστιατόρια και χαριτωμένες μπουτίκ. Ακολουθεί το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης και το Βασιλικό Εκθεσιακό Κτήριο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε λίγη από την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική για την οποία είναι γνωστή η πόλη. Στη συνέχεια, θα κάνουμε μια γρήγορη στάση στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου για μια εξαιρετική ευκαιρία φωτογραφίας προτού κατευθυνθούμε στους εκπληκτικούς κήπους Fitzroy. Στη συνέχεια, θα περιηγηθούμε στα δαιδαλώδη μονοπάτια των στοών της Μελβούρνης, όπου μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε με έναν καφέ ή μια πάπια σε μερικά από τα μικρά μαγαζιά της περιοχής. Θα γνωρίσουμε από κοντά την παλιά φυλακή-μουσείο Old Melbourne Gaol. θα θαυμάσουμε τα όμορφα σπίτια της περιοχής, την υπέροχη αρχιτεκτονική του παλαιότερου χώρου ψυχαγωγίας της Αυστραλίας Princess Theatre, θα γνωρίσουμε από κοντά την πολύχρωμη Chinatown, την πλατεία Federation με την αμφιλεγόμενη σύγχρονη αρχιτεκτονική της, το Μνημείο Πεσόντων των δύο παγκοσμίων πολέμων, το ιστορικό κέντρο της πόλης (Σουόνστον Στριτ), το σπίτι του Κάπταιν Κουκ και τα προάστια της Σαν Κίλντα. Θα περάσουμε επίσης από τους βασιλικούς βοτανικούς κήπους και φυσικά δεν θα παραλείψουμε την ελληνική συνοικία (3η στον κόσμο σε αριθμό ομογενών) - το Oakleigh, κάτι σαν το δικό μας Μοναστηράκι, που διαμορφώθηκε από τους χιλιάδες ομογενείς και δίνει την εντύπωση ενός προαστίου των Αθηνών, με καθημερινές ελληνικές συνήθειες και επίσημη γλώσσα την ελληνική! Απόγευμα ελεύθερο για μια βόλτα στα πολυάριθμα καταστήματα. Η γευσιγνωσία σε αυτή την πόλη είναι must ! Έχοντας την φήμη μιας γκουρμέ πόλης, αξίζει να κλείσετε τραπέζι σε κάποιο από τα εστιατόριά της.

Ημέρα 4η: Μελβούρνη - Προαιρετική εκδρομή Ωκεάνιος Δρόμος

Ο μεγάλος Ωκεάνιος Δρόμος θεωρείται η σημαντικότερη παράκτια διαδρομή της Αυστραλίας και σίγουρα από τις θεαματικότερες του κόσμου. Μία ονειρεμένη διαδρομή, που ενώνει τις πόλεις Torquay και Warrnambool είναι σίγουρα ένας εορτασμός της τοπικής φύσης.

Ημέρα 5η: Μελβούρνη – Κερνς

Ακολουθεί μεταφορά στο αεροδρόμιο από όπου πετάμε για το Κερνς, άλλο ένα μοναδικό μέρος που προσφέρει η Αυστραλία στον επισκέπτη της. Η βραδινή μας βόλτα στην κοσμοπολίτικη παραλιακή λεωφόρο Esplanade είναι γοητευτική και σαφώς κοσμοπολίτικη, ειδικά για όσους επισκεφτούν το Καζίνο της πόλης αλλά δεν μπορεί να προϊδεάσει τον επισκέπτη για την αυριανή μέρα, αφιερωμένη στη μαγεία του ασυναγώνιστου Great Barrier Reef (Μέγας Κοραλλιογενής Ύφαλος).

Ημέρα 6η: Κερνς – Great Barrier Reef

Η μέρα μας σήμερα είναι βέβαιο ότι θα σας συναρπάσει και θα σας γοητεύσει. Είναι φυσικά αφιερωμένη στην ολοήμερη κρουαζιέρα στον Μέγα Κοραλλιογενή Ύφαλο της Αυστραλίας, που έχει μήκος 2.000 χλμ. και είναι σαφώς ορατός από το φεγγάρι. Καταγάλανα νερά, απίστευτος πλούτος από έμβια όντα του βυθού, κοράλλια όλων των αποχρώσεων και σχημάτων και όλα λουσμένα από τον ήλιο της τροπικής Βόρειας Αυστραλίας, αποτελούν τις βασικές συνιστώσες μιας υπέροχης μέρας. Επιστροφή στο Κερνς το απόγευμα.

Ημέρα 7η: Κερνς

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε το μπάνιο σας, να επισκεφθείτε προαιρετικά τους βοτανικούς κήπους, το ενημερωμένο ενυδρείο με πλούσια εκθέματα από τον κοραλλιογενή ύφαλο ή τους κοντινούς «κρυστάλλινους» καταρράκτες.

Ημέρα 8η: Κερνς - Σίδνεϋ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Σίδνεϋ. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Δημαρχείο, το πρώτο εμπορικό κέντρο αφιερωμένο στη βασίλισσα Βικτόρια, την εμπορική ζώνη της George Street, το Χάιντ Παρκ με τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας, την πολυ-κινηματογραφημένη περιοχή Μάρτιν, που φέρνει την επιχειρηματικότητα της πόλης και την καρδιά της οικονομίας της Αυστραλίας, την γνωστή οδό Pitt με όλα τα καταστήματα, το πρώτο σωζόμενο κτήριο της περιοχής (Cadman’s Cottage), τον Πύργο της πόλης, την ιστορική περιοχή Ροκς (που φιλοξένησε τους πρώτους αποίκους τον 18ο αιώνα), την εκπληκτική Όπερα και την Γέφυρα του λιμανιού, τη νεοσύστατη περιοχή Ντάρλινγκ Χάρμπορ και την παραλιακή πλευρά της Ελίζαμπεθ Μπέι με τα σπίτια των πλουσίων της περιοχής. Τέλος θα συνεχίσουμε με τη διάσημη κρουαζιέρα της Captains Cook στον κόλπο της πόλης για να απολαύσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά της πόλης, παίρνοντας και το a la cart γεύμα μας (δύο πιάτων) κατά την διάρκεια της εκδρομής. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για αγορές στο εμπορικό κέντρο και διασκέδαση στην περιοχή Ροκς.

Ημέρα 9η: Σίδνεϋ, Εθνικό Πάρκο Μπλε Βουνών

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για τα περίφημα "Μπλε Βουνά" (Blue Mountains), που βρίσκονται μόλις μία ώρα έξω από το Σίδνεϋ. Το ασβεστολιθικό αυτό οροπέδιο της Νότιας Ουαλίας καταφέρνει να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες με την χλωρίδα, την πανίδα και την υπέροχη θέα του. Η περιοχή είναι σκεπασμένη με δάση ευκάλυπτων και οι γεωλογικοί του σχηματισμοί, όπως οι "Τρεις Αδελφές", είναι πραγματικά μοναδικοί. Επιστροφή στο Σίδνεϋ και απόγευμα ελεύθερο για μία βόλτα στη γραφική Rocks.

Ημέρα 10η: Σίδνεϋ – Πάρκο άγριας ζωής

Με διάθεση διασκέδασης, θα επισκεφθούμε το πάρκο άγριας ζωής, στο κέντρο της πόλης, για να δούμε και να μάθουμε από κοντά τα πάντα για τα συμπαθέστατα Κοάλα, Καγκουρό και όλα τα άλλα άγρια ζώα της χώρας. Στον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο σας, μην ξεχάσετε να απολαύσετε τις βόλτες σας στο λιμάνι με την όμορφη θέα της γέφυρας και της Όπερας (σήμα κατατεθέν της πόλης). Επισκεφθείτε ένα από τα μουσεία της, κολυμπήστε στη διάσημη παραλία Bondi, παρακολουθήστε ένα από τα σόου των Drag Queens, που ενέπνευσαν για την παραγωγή του επιτυχημένου μιούζικαλ «Οι περιπέτειες της Πρισίλα».

Ημέρα 11η: Σίδνεϋ – Σιγκαπούρη

Πρωινό ελεύθερο μέχρι την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο και την πτήση για Αθήνα με ενδιάμεση ανταπόκριση στη Σιγκαπούρη,

Ημέρα 12η: Αθήνα

Πρωινή άφιξη στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

 

ΗΜ/ΝΙΑ

ΑΡ. ΠΤΗΣΗΣ

ΩΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ

ΑΦΙΞΗΣ

Αθήνα – Σιγκαπούρη

20/12

TR 713

10:55

03:30*

Σιγκαπούρη – Μελβούρνη

21/12

TR 284

10:35

13:40

Σίδνεϋ – Σιγκαπούρη

30/12

TR 285

14:50

17:15

Σιγκαπούρη – Αθήνα

31/12

TR 712

03:00

09:10

(*) Άφιξη την επόμενη μέρα

 

ΤΙΜΕΣ

Ταξίδι

Διαμονή

Αναχωρήσεις

Δίκλινο

Μονόκλινο

Φόροι

Μελβούρνη-Κερνς-Σίδνεϋ

12 ημέρες

4* sup

20/12

3.990

+ 880

1.180

σας προσφέρει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) μέσω ενδιάμεσου σταθμού σε πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore), με τα νέας τεχνολογίας αεροσκάφη dreamliner της Boeing με μία (1) κύρια αποσκευή 20 κιλών ανά άτομο
  • Γεύματα κατά την διάρκεια των μεγάλων πτήσεων Αθήνα - Σιγκαπούρη – Μελβούρνη & Σίδνεϋ - Σιγκαπούρη - Αθήνα
  • 3 (τρεις) διανυκτερεύσεις στο Σίδνεϋ σε ξενοδοχείο 4*superior
  • 3 (τρεις) διανυκτερεύσεις στο Κερνς σε ξενοδοχείο 4*superior
  • 3 (τρεις) διανυκτερεύσεις στη Μελβούρνη σε ξενοδοχείο 4*superior
  • 9 πρωινά (Π), 2 Γεύματα (Γ) κατά την διάρκεια εκδρομών
  • Μεταφορές - εκδρομές - ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδό σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού από Αθήνα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Φ.Π.Α.
  • Τοπικό διαπιστευμένο αγγλόφωνο ξεναγό
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αχθοφορικά / φιλοδωρήματα
  • Τοπικοί δημοτικοί φόροι υπηρεσιών & οικολογικοί φόροι, που πληρώνονται υποχρεωτικά από τους πελάτες μόνο κατά την είσοδο στα ξενοδοχεία (αν αυτό χρειαστεί)
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
  • Έξοδα για PCR tests, αν αυτό κριθεί αναγκαίο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Οι τιμές βασίζονται σε ειδικό προαγορασμένο ναύλο στην Scoot. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επέκταση, θα προκύψει επιπλέον χρέωση σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα της αεροπορικής εκείνη τη στιγμή.
  • Το check in προβλέπετε στα ξενοδοχεία μετά τις 14:00 μ.μ. και το check Out έως 11.00π.μ.
  • Το κόστος χρήσης αποσκευής και γευμάτων, έχει προστεθεί στην αξία των φόρων.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

  • Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα προορισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ

Να έχετε διαβάσει προσεκτικά το πρόγραμμα του ταξιδιού, να έχετε ενημερωθεί για τους γενικούς όρους τους οποίους θα βρείτε στο site μας  καθώς και στα έντυπά μας και να έχετε υπογράψει την Σύμβαση Συμμετοχής.