Skip to main content

Βορειοανατολική Βραζιλία 10, 11 Ημέρες

Φορταλέζα - Ρεσίφε - Σαλβαδόρ Ντε Μπαϊα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 24/06, 06/07, 20/07μ 06/08, 20/08, 07/09, 21/09

Το 1500, ο Πέδρου Αλβάρες Καμπράλ, διοικητής ενός τμήματος του Πορτογαλικού στόλου, ταξιδεύει ανατολικά, έχοντας τον Ατλαντικό στα νοτιοδυτικά. Στο νότιο Ατλαντικό φτάνει σ’ ένα τόπο που βάφτισε «Γη του Αληθινού Σταυρού», και τον καταλαμβάνει στο όνομα του Μανουέλ Α’ της Πορτογαλίας.

Πρόκειται για το Νορντέστε, την περιοχή της Βορειοανατολικής Βραζιλίας, την περιοχή με την πλουσιότερη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά της χώρας.

Βορειοανατολική Βραζιλία

Ο παράδεισος που αναζητούσατε…

 Πρόκειται για το Νορντέστε, την περιοχή της Βορειοανατολικής Βραζιλίας, την περιοχή με την πλουσιότερη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά της χώρας.

Αν αναζητάτε τη γνήσια και μη τουριστική Βραζιλία, απέραντες, ηλιόλουστες παραλίες, έντονη, ντυμένη με τα μουσικά ακούσματα της Λατινικής Αμερικής και ασφαλή νυχτερινή ζωή, οάσεις με άμμο, από τις κορυφές των οποίων θα γλιστρήσετε σε λίμνες με γλυκό νερό, άπειρους κοκοφοίνικες και πανέμορφους σχηματισμούς βράχων, γευστικότατη τοπική κουζίνα, πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και ευγενικούς, φιλικούς κατοίκους, τότε είστε στο σωστό σημείο, στον δημοφιλέστερο προορισμό διακοπών της Βραζιλίας!

Εκεί όπου αποβιβάστηκαν οι πρώτοι σκλάβοι που έφθασαν από την Αφρική στη Νότια Αμερική, αναπτύχθηκε ένα εκρηκτικό μείγμα κουλτούρας. Ακόμα και σήμερα, στη Μπαΐα και στη Βορειοανατολική Βραζιλία διατηρούνται αφρικανικές θρησκείες, χοροί και παραδόσεις που μαρτυρούν την πολιτιστική αυτή ανταλλαγή.

Πρόκειται για το πιο γνήσιο κομμάτι της Βραζιλίας, με μοναδική κουλτούρα που δύσκολα βρίσκουμε στον πλανήτη.

Αμμόλοφοι με πολύχρωμες λιμνούλες ανάμεσά τους, τροπικές παραλίες γεμάτες ζωή, αποικιακές πόλεις με έντονα τα σημάδια του παρελθόντος και έντονη Αφροαμερικάνικη κουλτούρα.

Φορταλέζα 10 Ημέρες

Ημέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης!

Αναχωρήσεις: 24/06, 06/07, 20/07, 03/08, 10/08, 07/09, 21/09

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Ημέρα : ΑΘΗΝΑ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για τη Φορταλέζα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα : ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ (Ξενάγηση)

Ξενάγηση στη Φορταλέζα (ως αυτή περιγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα)

 

3η – 8η Ημέρα : ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Ημέρες ελεύθερες στη Φορταλέζα. Πέραν των στιγμών χαλάρωσης στις παραλίες της Φορταλέζα, σας προτείνουμε να εξορμήσετε και εκτός πόλης, ανακαλύπτοντας διαφορετικές πτυχές της ομορφιάς που κατακλύζει την πολιτεία Σεαρά. Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες εκδρομές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε είναι οι παρακάτω:

Ημερήσια εκδρομή στο Morro Branco.

Το Morro Branco βρίσκεται στην επαρχία Beberibe, η εκπληκτική ομορφιά του τοπίου του δε, το έχει κάνει να πρωταγωνιστήσει πολλές φορές σε διαφημιστικές καμπάνιες πληθώρας προϊόντων! Λευκοί και κόκκινοι αμμόλοφοι, δαιδαλώδεις γρανιτένιοι όγκοι που σχηματίζουν πολύπλοκους φυσικούς λαβύρινθους, γαλήνιες λιμνούλες και χιλιόμετρα ακτογραμμής συνθέτουν εικόνες εντυπωσιακές που δύσκολα αποτυπώνονται στο χαρτί. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής σας θα μπορέσετε να κάνετε ιππασία στην παραλία, να οδηγήσετε με οχήματα τύπου buggy στους αμμόλοφους αλλά και να εξερευνήσετε με βάρκα τα σπήλαια της ακτής.

Ημερήσια εκδρομή στην Canoa Quebrada 

Σε απόσταση 150 χιλιομέτρων από τη Φορταλέζα βρίσκεται η Canoa Quebrada, μια περιοχή μοναδικής ομορφιάς που αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς στις ακτές της χώρας. Εντυπωσιακοί ροζ αμμόλοφοι δημιουργούν μια ιδιαίτερη, άκρως μυστικιστική εικόνα σε αντιδιαστολή με το γεμάτο ζωντάνια κέντρο που φιλοξενεί πολυάριθμα μπαράκια και εστιατόρια. Βόλτα στους αμμόλοφους, βαρκάδα με παραδοσιακή ζανγκάντα, επίσκεψη στα τοπικά ιχθυοτροφία, kite surf και ιππασία είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχετε κατά την παραμονή σας, ενώ δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφτείτε κάποια από τις «ιδιωτικές», απομονωμένες παραλίες που βρίσκονται νότια της Canoa!

Ημερήσια εκδρομή στη Lagoinha 

Η παραλία της Lagoinha βρίσκεται στην επαρχία Paraipaba, 100 χιλιόμετρα περίπου από τη Φορταλέζα και αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς ατραξιόν της περιοχής καθώς στο παρελθόν αποτελούσε κρησφύγετο Γάλλων πειρατών. Φοίνικες και τροπική βλάστηση που φτάνει μέχρι την ακτή, φυσικές λίμνες και λιμνοθάλασσες με ζεστά νερά δημιουργούν ένα τοπίο πραγματικά παραδεισένιο! Επιβάλλεται να επισκεφτείτε τη λίμνη Almecegas αλλά και να γευματίσετε σε ένα από τα τοπικά εστιατόρια που προσφέρουν εξαιρετικά πιάτα με ψάρια και θαλασσινά!

Ημερήσια εκδρομή στο Cumbuco 

Το Cumbuco, ένα μικρό παραδοσιακό Βραζιλιάνικο ψαροχώρι είναι η «γη του αιώνιου καλοκαιριού», καθώς ο ήλιος λάμπει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η δε θερμοκρασία κυμαίνεται σταθερά στους 28 με 30 βαθμούς! Σε αυτές τις ιδανικές συνθήκες προσθέστε μια εντυπωσιακή παραλία με τροπική βλάστηση, λευκούς και κόκκινους αμμόλοφους, λιμνούλες, και γραφικά εστιατόρια κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα! Χαλαρώστε, απολαύστε την ομορφιά της φύσης και ανακαλύψτε τι είναι το ski-bunda (σκι στους αμμόλοφους που καταλήγει σε βουτιά σε λίμνη!)

9η Ημέρα : ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

10η Ημέρα : ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η φορά του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική.

Το τελικό ενημερωτικό παραδίδεται στους συμμετέχοντες 3-5 ημέρες πριν την εκάστοτε

Κόστος Εκδρομής

Κάντε την κράτηση σας έως 28/06 και ταξιδέψτε την περίοδο του Καλοκαιριού απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές , σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως και 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν 

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές 

Αναχ. 03/08 και 10/08

1.075 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

Αναχ. 24/06, 06/07, 20/07, 07/09, 21/09

1.175 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

Επιβάρυνση Μονόκλινου : + 498 €

 

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές

ΠεριλαμβάνΟΝΤΑΙ  

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Ξενοδοχείο 4*
  • Πρωινό καθημερινά
  • Τοπικός Αγγλόφωνος αντιπρόσωπος
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • 600 euros που αναλύονται : Φόροι, φιλοδωρήματα, επιβάρυνση καυσίμων, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων.

 

Φορταλέζα -Σαλβαδόρ ντε Μπαϊα 11 Ημέρες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Ημέρα : ΑΘΗΝΑ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για τη Φορταλέζα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα : ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Πρωτεύουσα της πολιτείας Σεαρά, στα βορειοδυτικά της χώρας, η Φορταλέζα χτίστηκε το 1649 από Ολλανδούς, σύντομα ωστόσο πέρασε στα χέρια των Πορτογάλων, οι οποίοι αρχικά την ονόμασαν Νόσα Σενιόρα ντε Ασουνσάου και εν συνεχεία Φορταλέζα, εξ’ αιτίας του φρουρίου γύρω από το οποίο αναπτύχθηκε οικιστικά. Οι απέραντες, ηλιόλουστες παραλίες, η έντονη και ασφαλής νυχτερινή ζωή, η γευστικότατη τοπική κουζίνα, η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και οι ευγενικοί, φιλικοί κάτοικοι της είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που την καθιστούν έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών στη Βραζιλία!

Ξενάγηση πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας μεταξύ άλλων θα δούμε:

Τον Καθεδρικό Ναό. Γοτθικού ρυθμού, σχεδιασμένος από το Γάλλο αρχιτέκτονα George Mounier το 1939, είναι ο τρίτος μεγαλύτερος της χώρας καθώς χωράει περίπου 5.000 άτομα.

Το Φρούριο Nossa Senhora da Assunção. Ουσιαστικά η ιστορία της πόλης ξεκινά από το ίδιο το φρούριο. Χτίστηκε από τον Ολλανδό Matias Beck το 1649 και ονομάστηκε αρχικά Schoonenborch. Εν συνεχεία καταλήφθηκε από τους Πορτογάλους το 1654 και το όνομα άλλαξε σε Fortaleza da Nossa Senhora da Assunção (φρούριο της Παρθένου ημών της Ανάστασης). Χρησιμοποιήθηκε ως διοικητήριο του στρατού έως το 1942 και στο εσωτερικό του στεγάζει ένα μικρό μουσείο αφιερωμένο στο Στρατηγό Antonio de Sampaio, ήρωα του πολέμου της Παραγουάης το 19ο αιώνα.

Το Θέατρο Ζοζέ ντε Αλενκάρ. Φέρει το όνομα του διάσημου συγγραφέα ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την πολιτεία Σεαρά. Χτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα και αποτελεί ένα εξαίρετο δείγμα νεοκλασικού ρυθμού και αρτ νουβό.

Την πλατεία Φερέιρα. Αγαπημένο μέρος συγκέντρωσης των κατοίκων της πόλης, απετέλεσε θέατρο πολλών πολιτικών εκδηλώσεων. Παράλληλα θεωρείται παραδοσιακό σημείο εκδήλωσης του τυπικού χιούμορ σεαρένσε, έτσι κατά παράδοση κάθε Πρωταπριλιά οι κάτοικοι συγκεντρώνονται προκειμένου να εκλέξουν το μεγαλύτερο ψεύτη της Φορταλέζα!

Το Πολιτιστικό Κέντρο Νραγκάου ντου Μαρ. Αυτός ο πόλος πολιτισμού, εγκαινιάστηκε το 1998 και είναι το σημαντικότερο πολιτιστικό σύμπλεγμα της πόλης. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων όπως κινηματογράφο, θέατρο, εκθέσεις ζωγραφικής, συναυλίες, πλανητάριο, βιβλιοθήκη, εργαστήρια και μουσεία έργων τέχνης. Το όνομα Νταγκάου ντου Μαρ (δράκος της θάλασσας) τιμά έναν ψαρά που το 19ο αιώνα αρνήθηκε, μαζί με τους συντρόφους του, να συνεχίσουν να συμμετέχουν στη μεταφορά και το εμπόριο σκλάβων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η Ημέρα : ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Σήμερα θα επισκεφτούμε την Canoa Quebrada που βρίσκεται σε απόσταση 150 χιλιομέτρων από τη Φορταλέζα. Μια περιοχή μοναδικής ομορφιάς που αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς στις ακτές της χώρας. Εντυπωσιακοί ροζ αμμόλοφοι δημιουργούν μια ιδιαίτερη, άκρως μυστικιστική εικόνα σε αντιδιαστολή με το γεμάτο ζωντάνια κέντρο που φιλοξενεί πολυάριθμα μπαράκια και εστιατόρια. Βόλτα στους αμμόλοφους, βαρκάδα με παραδοσιακή ζανγκάντα, επίσκεψη στα τοπικά ιχθυοτροφία, kite surf και ιππασία είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχετε κατά την παραμονή σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η – 5η Ημέρα : ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Ημέρες ελεύθερες στη Φορταλέζα. Πέραν των στιγμών χαλάρωσης στις παραλίες και της ξενάγησης στη Φορταλέζα, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τη Lagoinha και το Cumbuco. (αναλυτικές περιγραφές των εκδρομών μπορείτε να δείτε στο πρόγραμμα που ακολουθεί). Διανυκτέρευση στη Φορταλέζα.

6η Ημέρα : ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΡΕΣΙΦΕ

Αναχώρηση για την πρωτεύουσα της πολιτείας Περναμπούκου, το Ρεσίφε. Η πόλη ιδρύθηκε το 1548 γύρω από το φυσικό λιμάνι που σχηματίζει το φράγμα των υφάλων (αρεσίφες) και είναι έργο των Φλαμανδών, που συνέβαλαν σημαντικά στην κατασκευή γεφυρών, αλλά και των Πορτογάλων, η παρουσία των οποίων γίνεται αισθητή στην αρχιτεκτονική των εκκλησιών, των οχυρών και των παλιών κτιρίων. Το 17ο αιώνα ήταν το λιμάνι απ’ όπου γίνονταν οι εξαγωγές του ζαχαροκάλαμου από τις πλούσιες φυτείες της γειτονικής Ολίντα. Την εποχή εκείνη οι δύο πόλεις ήταν η ισχυρότερη οικονομική δύναμη της Βραζιλίας. Σήμερα το Ρεσίφε είναι μια όμορφη και σύγχρονη μητρόπολη με έντονη κοινωνική και πολιτιστική ζωή. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η Ημέρα : ΡΕΣΙΦΕ (ΟΛΙΝΤΑ)

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ξενάγησης θα επισκεφτούμε το Ρεσίφε Αντίκο, την παλαιότερη συνοικία της πόλης, που έχει ανακαινιστεί πρόσφατα, αποκτώντας έντονη πολιτιστική και νυχτερινή ζωή. Στους δρόμους και στις αποβάθρες της παρατάσσονται αποικιακά κτίρια και ιστορικά μνημεία. Θα δούμε επίσης την πλατεία της Δημοκρατίας, το Παλάσιο Κάμπο ντε λας Πρινσέσας, το Θέατρο Σάντα Ιζαμπέλ, τα Δικαστήρια και τον Καθεδρικό Ναό. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Ολίντα, μια από τις ομορφότερες αποικιακές πόλεις και συνάμα, μια καλοδιατηρημένη, μποέμικη καλλιτεχνούπολη. Η ιστορική συνοικία της συνθέτει ένα αμφιθεατρικό πολύχρωμο σκηνικό, με αναπαλαιωμένα αποικιακά κτίρια σε όλους τους χρωματισμούς, πλακόστρωτους δρόμους, μεγάλες εκκλησίες και μοναστήρια, δέντρα jacaradas και πανύψηλους κοκκοφοίνικες. Για το πλούσιο και αρμονικό αρχιτεκτονικό της σύνολο, η Ολίντα έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

8η Ημέρα : ΡΕΣΙΦΕ -ΣΑΛΒΑΔΟΡ ΜΠΑΪΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σαλβαδόρ Μπάϊα, την αφρικανική ψυχή της Βραζιλίας. Η Μπάϊα, η “Γη της Ευτυχίας”, είναι η πιο ιστορική πολιτεία της Βραζιλίας, όχι μόνο γιατί από εδώ ξεκίνησε η ανακάλυψη της χώρας το 1501, αλλά και γιατί οι κάτοικοί της αποτελούν ένα κράμα ποικίλων πολιτιστικών, θρησκευτικών και εθνικών προελεύσεων. Είναι ένας λαός που έχει μάθει να εναρμονίζει τις διαφορετικότητες, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το παραδοσιακό, τη θρησκευτική πίστη με τα λαϊκά φεστιβάλ. Το Σαλβαδόρ ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Βραζιλίας και παρέμεινε η πιο σημαντική πόλη της για τους επόμενους τρεις αιώνες, μέχρι το 1763, όταν η πρωτεύουσα μεταφέρθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Είναι μια συναρπαστική πόλη που έχει κατορθώσει να διατηρήσει την αφρικανική ψυχή της και να αναπτύξει την αποικιακή της κληρονομιά σε έναν μοναδικό, δυναμικό, σύγχρονο πολιτισμό που αντανακλάται στη μουσική, στο χορό, στις καλές τέχνες και στον τρόπο ζωής. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

9η Ημέρα : ΣΑΛΒΑΔΟΡ ΜΠΑΪΑ

Εντύπωση προκαλεί η χωροταξική διάρθρωση του Σαλβαδόρ, το οποίο χωρίζεται στη Cidade Baixa (Κάτω Πόλη), υποδηλώνοντας την αποικιακή τάξη πραγμάτων που ίσχυε στο παρελθόν. Τα δύο τμήματα της πόλης συνδέονται με τελεφερίκ, με ένα πολύ μεγάλο ασανσέρ που ανεβοκατεβάζει τους επιβάτες του σε ύψος 72 μέτρα, και σε μερικούς πολύ απότομους δρόμους. Η ξενάγηση περιλαμβάνει περιήγηση στο ιστορικό τμήμα του Σαλβαδόρ με τις αποικιακές του γειτονιές, γεμάτες εκκλησίες και σπίτια του 17ου αιώνα. Το Πελοουρίνο, που το 1985 χαρακτηρίστηκε από την Ουνέσκο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς, είναι μια τουριστική Μέκκα με εστιατόρια, bar, galleries τέχνης και μπουτίκ. Μεταξύ άλλων θα δείτε το Δημαρχείο, το μέγαρο των κυβερνητών του Ρίου Μπράνκου, τον Καθεδρικό Ναό, το συντριβάνι της θεάς της Αφθονίας, την εκκλησία και το μοναστήρι του Αγίου Φραγκίσκου, το ασανσέρ Λασέρντα και το Μερκάτο Μοντέλο, κέντρο πώλησης χειροτεχνημάτων και σουβενίρ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

10η Ημέρα : ΜΠΑΪΑ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

11η Ημέρα : ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η φορά του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική.

Το τελικό ενημερωτικό παραδίδεται στους συμμετέχοντες 3-5 ημέρες πριν την εκάστοτε αναχώρηση.

ΠεριλαμβάνΟΝΤΑΙ  

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Ξενοδοχεία 4*
  • Πρωινό καθημερινά
  • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή. (Ανάλογα με την αναχώρηση, ο αρχηγός μπορεί να σας περιμένει στη Νότια Αμερική).
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Περίπου 600 ευρώ που αναλύονται : Φόροι, φιλοδωρήματα, επιβάρυνση καυσίμων, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων.

Πριν ταξιδέψετε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:

  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
  • Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
  • Συμμετοχή δηλώνετε, επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 200 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
  • Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών, η στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
  • 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως 12). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.
  • Το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ. Από 01.01.2007 ισχύουν μόνο τα διαβατήρια νέου τύπου. Το διαβατήριο είναι προσωπικό έγγραφο και οποιαδήποτε αλλαγή είναι αποκλειστική υποχρέωση του κατόχου.
  • Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριο σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφτείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά έκδοσης βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται.

Κόστος Εκδρομής

Κάντε την κράτηση σας έως 31/05 και ταξιδέψτε την περίοδο του Καλοκαιριού απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές  σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως και 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν

Αναχ. 06/08

1.499 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

Αναχ. 20/08, 03/09, 17/09

1.599 € κατ’ άτομο στο δίκλινο 

 

Επιβάρυνση Μονόκλινου : + 498 €

 

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές