Skip to main content

Πρωτοχρονιά στο Ρίο ντε Τζανέιρο!

Βραζιλία
Ρίο ντε Τζανέιρο - Μπουζιος

9 Ημέρες

Αναχώρηση : 29/12

Βραζιλία

Μια από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου είναι η Βραζιλία. Μια χώρα μαγευτική, θερμή, πολύχρωμη. Ένας παράδεισος. Το μέγεθός της είναι 15 φορές μεγαλύτερο από τη Γαλλία και οι κάτοικοί της άνθρωποι όλων των χρωμάτων. Χώρα του καφέ, του κακάο, του καουτσούκ και του ζαχαροκάλαμου, χώρα του χρυσού και των πολύτιμων λίθων. Χώρα του έρωτα, της μουσικής, του χορού και του ήλιου. Χώρα με τροπικά δάση, πρωτόγονους πολιτισμούς, θαύματα της φύσης, πόλεις συναρπαστικές. Είναι μια χώρα που όλα υπάρχουν στον υπερθετικό βαθμό: το καλύτερο και γνωστότερο καρναβάλι! Οι γραφικότερες τροπικές παραλίες στον Ατλαντικό που εκτείνονται σε μήκος 7.500 χιλιομέτρων! Το τελειότερο ποδόσφαιρο! Οι εντυπωσιακότερες γυναίκες!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!

Ρίο Ντε Τζανέιρο, εκεί που η μαγεία συνυπάρχει με την άγρια φύση και ο ρυθμός με την μουσική... μια πρωτεύουσα μαγική, πολύχρωμη, γεμάτη γεύσεις, εξωτικά αρώματα και δυνατές συγκινήσεις. Ένα αμάγαλμα πολιτισμών, εθνικοτήτων και χρωμάτων. Δικαίως οι κάτοικοί του το αποκαλούν: A Cidade Maraviihosa δηλαδή η εκπληκτική πόλη.

Μπούζιος - Το Saint Tropez της Βραζιλίας

Βρίσκεται 187 χιλιόμετρα νότια του Rio de Janeiro. Δικαίως θεωρείται ένα από τα πιο μαγικά μέρη σε όλη τη Βραζιλία, χάρη στην ιδιαίτερη γεωγραφική της θέση που προβάλει στον Ατλαντικό, με 17 παραλίες να την καθιστούν έναν πολύ γραφικό και πανέμορφο προορισμό. Το Μπούζιος «ανακαλύφθηκε» χάρη στη Μπριζίτ Μπαρντό και στον βραζιλιάνο φίλο της και από τότε έγινε ένας αποκλειστικός τουριστικός προορισμός που χαρακτηρίζεται από ραφινάτα εστιατόρια, πολυτελείς βίλλες, bar και pousadas.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για το Ρίο, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Το Ρίο είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, και πρώην πρωτεύουσα της Βραζιλίας. Τοποθετημένο σε μια προικισμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων και τις καμπυλωτές παραλίες, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των Καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στη παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και το χορό. Μια πόλη άκρως αντιφατική. Συνύπαρξη χλιδής και απόλυτης φτώχειας. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συνυπάρχουν με τις πανάθλιες παραγκουπόλεις των φτωχών (φαβέλες). Η ονομασία του, που σημαίνει «Ποταμός του Ιανουαρίου», προέρχεται από το ποτάμι που εκβάλει στο Κόλπο Γκουαναμπάρα, τη περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους κονκισταδόρες τον Ιανουάριο του 1502. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Ρίο Ντε ΤζανέΪρο (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Σκαρφαλωμένη στους καταπράσινους λόφους και με την αναζωογονητική δροσιά του Ατλαντικού ωκεανού, η πόλη εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά. Αταλάντευτα σύμβολα και σημεία αναγνώρισης του Ρίο είναι ο τεραστίων διαστάσεων «ναός του ποδοσφαίρου», το στάδιο Μαρακανά (180.000 θέσεων), το επίσης τεραστίων διαστάσεων άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή που στέκει αγέρωχο πάνω από τη πόλη, το πιο τρελό καρναβάλι του κόσμου όπου παρελαύνουν οι εντυπωσιακές χορεύτριες των εκατοντάδων σχολών σάμπα, και οι παραλίες του – η πόλη διαθέτει περίπου 80 km αμμουδιάς – με διασημότερη τη Κοπακαμπάνα. Κατά τη σημερινή μας ξενάγηση θα ανεβούμε με τελεφερίκ στο λόφο Κορκοβάντος, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρίζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα δικαιολογήσετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο σαν την πιο όμορφη πόλη του κόσμου! Στη συνέχεια θα δούμε το περίφημο στάδιο Μαρακανά (εξωτερικά), το παγκοσμίως γνωστό Σαμπόδρομο, όπου διεξάγεται το καρναβάλι του Ρίο, και τη Μητρόπολη του Ρίο, μια μοναδικού στυλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας. Υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη. Το βράδυ θα ντυθούμε στα άσπρα και θα γιορτάσουμε την πιο εντυπωσιακή πρωτοχρονιά στον πλανήτη. (Διαβάστε στην εισαγωγή του παρόντος προγράμματος). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Ρίο Ντε ΤζανέΪρο – ΞΕΝΑΓΗΣΗ (παραμονη πρωτοχρονιασ)

Μετά το πρωινό θα ανεβούμε με τελεφερίκ στο λόφο Πάο ντε Ασούκαρ, που σημαίνει «Ζαχαρόψωμο» και θα απολαύσουμε για μια ακόμα φορά τη θέα της πόλης. Στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για να υποδεχθούμε το 2013, με την αρχοντιά που του αξίζει.

4η Ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ

Ημέρα ελεύθερη στο Ρίο ντε Τζανέιρο για προσωπικές δραστηριότητες. Στον ελεύθερο χρόνο σας προτείνουμε να κάνετε μια μίνι κρουαζιέρα μέσα στον κόλπο Γκουαναμπάρα ή να ξεκουραστείτε στην παγκοσμίως γνωστή παραλία της Κοπακαμπάνα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τις άλλες περίφημες παραλίες του Ρίο, όπως την Ιπανέμα, τη Λεμπλόν, ή τη Φλαμένγκο. Αναγκαίες οι επισκέψεις σε υπαίθριες αγορές για ψώνια, με προσοχή όμως στα παζάρια! Στη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε γεύμα σε παραδοσιακό τοπικό εστιατόριο, ένα γεύμα που θα σας μείνει αξέχαστο, αφού τα ψητά κρέατα σερβίρονται με τις σούβλες στο τραπέζι.

5η Ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ – μπουζιοσ

Αναχώρηση με πούλμαν για το Μπούζιος. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η-7η Ημέρα: μπουζιοσ

Ημέρες ελεύθερες για προσωπικές δραστηριότητες. Η κομψή πινελιά που προστέθηκε από τους Πορτογάλους δεν πήγε χαμένη, με τα στενά δρομάκια που την καθιστούν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και που δίκαια ονομάστηκε το βραζιλιάνικο Saint Tropez. Σε σύντομη απόσταση υπάρχουν πανέμορφες παραλίες με λευκή άμμο που δημιουργούν μικρές φωλιές ανάμεσα σε βράχους και υφάλους, με νερά γαλάζια και κρυστάλλινα, ιδανικά για μια τέλεια χαλάρωση. Εάν αντίθετα είστε δυναμικοί και θέλετε να επισκεφθείτε τα αναρίθμητα νησάκια, σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση στην εκδρομή με το σκάφος Queen Lory, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε snorkeling και να δοκιμάσετε γευστικά caipirinhas. Το βράδυ η μποέμικη διάθεση θα φουντώσει στην πόλη. Είναι απίστευτη η ποιότητα και η ποσότητα των προτεινόμενων εστιατορίων και τα χαρακτηριστικά μπαράκια που κάνουν το Buzios πολύ ζωντανό.

8η Ημέρα: μπουζιοσ – ριο ντα τζανειρο – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά οδικώς στο αεροδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

9η Ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

Το τελικό πρόγραμμα δίνεται 3 – 5 μέρες πριν την εκάστοτε αναχώρηση

 

 

 

Κόστος Εκδρομής

Κάντε την κράτηση σας έως 31.10 και ταξιδέψτε την περίοδο των Χριστουγέννων απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως και 500το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν

και πριν από την παραπάνω ημερομηνία. 

1.760 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

Επιβάρυνση Μονόκλινου : + 1.150 € 

 

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Ξενοδοχεία 4* στο Μπούζιος και στο Ρίο ντε Τζανέιρο (Royal Rio Palace) ~ Η επιλογή γίνεται καθώς λόγω Πρωτοχρονιάς τα κόστη των ξενοδοχείων είναι υπέρογκα. Έτσι προτείνουμε ξενοδοχείο 4* στη Κόπα Καμπάνα, ένα τετράγωνο πίσω από την Avenida Atlantica, προκειμένου η πραγματοποίηση ενός ονειρεμένου ταξιδιού να παραμείνει οικονομικά προσιτή)
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ταξιδιωτικός οδηγός

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Περίπου 600 ευρώ που αναλύονται : Φόροι αεροδρομίων, Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων.
  • Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν