Skip to main content

Βραζιλία (Ρίο-Ιγκουασού) Αργεντινή 11 Ημέρες 23/12

Βραζιλία (Ρίο-Ιγκουασού) Αργεντινή  11 Ημέρες

Αναχώρηση: 23/12

 

  1. Πραγματοποιουμε το ταξίδι αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου (με τουλάχιστον 2 αναχωρήσεις μηνιαίως), με εξαιρετική επιτυχία. Η μακροχρόνια αυτή εμπειρία και εξειδίκευση, κέρδισε την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών

 

  1. Τα ξενοδοχεία είναι 4* & 5* και ο αρχηγός είναι από τους έμπειρους στην περιοχή.

 

  1. Λόγω αυθημερόν άφιξης στο Ρίο, τo πρόγραμμα είναι 11 ημερες/9 νύχτες, άρα έχει τον ίδιο αριθμό διανυκτερεύσεων με άλλα 12ήμερα προγράμματα.

 

  1. Οι ξεναγήσεις στο Ρίο είναι διαιρεμένες σε δύο ημέρες και συμπικνωμένες για μείωση κόστους

 

  1. Πραγματοποιούμε ξενάγηση στους καταρράκτες Ιγκουασού, από τις δύο μεριές και από τη Βραζιλιάνικη και από την Αργεντίνικη. Αυτό σημαίνει ότι περιλαμβάνεται η είσοδος στο Εθνικό πάρκο και από τις δύο μεριές.

 

  1. Παρέχουμε μία εκπληκτική τιμή για το ξενοδοχείο Windsor Atlantica 5* στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!!!

 

Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!!!

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ä      Ρίο ντε Τζανέιρο ξενοδοχεοα στην Κόπακαμπάνα:GOLDENTULIPREGENTE 4* sup. / WindsorAtlantica 5*

Είναι βασικό το ξενοδοχείο σας να είναι στην Copacabana

Ä      IγκουασούGOLDENTULIPINTERNATIONALFOZ 4*sup.

Ä      ΜπουένοςΆιρεςREGAL PACIFIC 5*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Τοποθετημένο σε μια προικισμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων και τις καμπυλωτές παραλίες, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των Καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και τον χορό. Μια πόλη άκρως αντιφατική. Συνύπαρξη χλιδής και απόλυτης φτώχειας. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συνυπάρχουν με τις πανάθλιες παραγκουπόλεις των φτωχών (φαβέλες). Η ονομασία του, που σημαίνει "Ποταμός του Ιανουαρίου", προέρχεται από το ποτάμι που εκβάλει στον Κόλπο Γκουαναμπάρα, την περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους κονκισταδόρες τον Ιανουάριο του 1502. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ (Ξενάγηση)

Κατά τη σημερινή μας ξενάγηση θα ανεβούμε με τελεφερίκ στο λόφο Κορκοβάντος, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρύζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα δικαιολογήσετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο σαν την πιο όμορφη πόλη του κόσμου! Στη συνέχεια θα δούμε εξωτερικά το περίφημο στάδιο Μαρακανά, το παγκοσμίως γνωστό Σαμποδρόμιο, όπου διεξάγεται το καρναβάλι του Ρίο και τη Μητρόπολη του Ρίο, μια μοναδικού στυλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας. Υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη. Για τα βράδια προτείνουμε να ζήσετε στον ξέφρενο ρυθμό της Σάμπα και της Σάλσα στα αμέτρητα κέντρα που υπάρχουν στη πόλη.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ (Ξενάγηση)

Μετά το πρωινό θα ανεβούμε με τελεφερίκ στο λόφο Πάο ντε Ασούκαρ, που σημα ίνει "Ζαχαρόψωμο" και θα απολαύσουμε για μια ακόμα φορά τη θέα της πόλης. Στον ελεύθερο χρόνο σας προτείνουμε να κάνετε μια μίνι κρουαζιέρα μέσα στον κόλπο Γκουαναμπάρα ή να ξεκουραστείτε στην παγκοσμίως γνωστή παραλία της Κοπακαμπάνα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τις άλλες περίφημες παραλίες του Ρίο, όπως την Ιπανέμα, τη Λεμπλόν ή τη Φλαμένγκο. Αναγκαίες οι επισκέψεις σε υπαίθριες αγορές για ψώνια, με προσοχή όμως στα παζάρια! Ζείστε κάθε στιγμή της Νότιας Αμερικής!

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΡΙΟ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ

Μια πτήση θα μας φέρει στο Ιγκουασού, στα σύνορα Βραζιλίας – Αργεντινής – Παραγουάης. Από όλα τα φυσικά θαύματα της Νότιας Αμερικής οι γιγαντιαίοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό. Εδώ η φύση κάνει επίδειξη το μεγαλείου και της δύναμής της. Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα αμέτρητα ουράνια τόξα, τα γαλάζια σύννεφα και τα χιλιάδες παιχνιδίσματα που κάνει το νερό καθώς πέφτει μπροστά στα έκθαμβα μάτια του! Σήμερα θα απολαύσουμε από κοντά το τεράστιο πέταλο που σχηματίζουν οι καταρράκτες του Ιγκουασού, το "μεγάλο νερό" για τους Ινδιάνους, κατρακυλώντας από τεράστιο ύψος. Δύο από αυτούς σχηματίζουν το πιο συγκλονιστικό σημείο τους, που λέγεται "Λαρύγγι του Διαβόλου".

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ)

Όταν δει κανείς τους χειμάρρους να βροντούν απ΄ όλες τις πλευρές, όταν ατενίσει αυτή την αδάμαστη ομορφιά, δεν μπορεί να μην τον συναρπάσει το θέαμα της παρουσίας της φύσης σ΄ όλη της τη μεγαλοπρέπεια.Περιλαμβάνει ξενάγηση και από τις δυο πλευρές των καταρρακτών, δηλαδή και από την πλευρά της Αργεντινής και από τη πλευρά της Βραζιλίας.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ - ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ (ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ)

Αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Παραγουάης, στη πόλη Ασουνσιόν. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Θα ακολουθήσει ξενάγηση στην πόλη κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Πάνθεον των Ηρώων, το Πανεπιστήμιο, τη Βουλή, τη Μητρόπολη, αλλά και τους μοναδικούς Ινδιάνους που ποτέ δεν παραδόθηκαν σε λευκούς. To καλοκαίρι του 1536, ο Πέδρο δε Μεντόθα έφτασε στο Μπουένος Άιρες, η αποστολή του όμως δεν καλωσορίστηκε από τους ντόπιους, οι προμήθειες ήταν λιγοστές και όταν οι Ισπανοί πίεσαν για φαγητό, οι ελάχιστοι ντόπιοι αντέδρασαν βίαια. Έτσι κάποια μέλη από την αποστολή σάλπαραν για τον Παρανά και ίδρυσαν την πόλη Ασουσιόν. Σήμερα είναι μια μικρή ήρεμη πόλη, χτισμένη στις όχθες του Ρίο Παραγουάη, παραπόταμου του Παρανά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ (ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ) – ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μπουένος Άιρες που είναι χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπουΡίο ντε λα Πλάτα. Το Μπουένος Άιρες είναι η έκτη σε μέγεθος πόλη του κόσμου και μια από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις της Νοτίου Αμερικής. Οι κάτοικοί του, οι πορτένιος, είναι γλεντζέδες και καλοφαγάδες. Το κέντρο της κοσμείται από πολυάριθμα καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια και σφύζει από ζωή. Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αι. ένας από τους εκπληκτικότερους χορευτικούς ρυθμούς όλων των εποχών, το ταγκό. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ (Ξενάγηση)

Ξενάγηση στο Μπουένος Άιρες κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) και τον Καθεδρικό Ναό με το μαυσωλείο του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που ήταν ένας από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ισπανούς. Στη συνέχεια θα δούμε το Κοινοβούλιο και τη λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Colon. Ακολουθούν η συνοικία Λα Μπόκα, εκεί όπου ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φανταχτερά ζωγραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Θα δούμε επίσης τις αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Ρεκολέτα, στο κοιμητήριο της οποίας είναι θαμμένη η Εβίτα Περόν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

9η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

Ημέρα ελεύθερη στο Μπουένος Άιρες. Περπατήστε και κάντε τα ψώνια σας στο πεζόδρομο της Φλόριδα και στη γύρω περιοχή. Επίσης προτείνουμε προαιρετική εκδρομή σε ράντζο γαιοκτημόνων της Αργεντινής, που συνδυάζεται με μεσημεριανό μπάρμπεκιου και σόου με άλογα των κτηνοτρόφων της περιοχής. Ενσάρκωση των μύθων και της ιστορίας της χώρας, οι Αργεντινοί καουμπόηδες, οι γκαούτσος, αποτελούν σύμβολα της επανάστασης και των αγώνων για την απελευθέρωση από τους Ισπανούς. Λυγερόκορμοι, σβέλτοι, ανεξάρτητοι, σκληροί, με πλατύγυρα καπέλα, μαύρα παντελόνια, μπότες και γιλέκα ασχολούνται με την εκτροφή αλόγων, βοοειδών, αιγοπροβάτων και χοίρων στα μεγάλα αγροκτήματα της Αργεντινής, τις ενστάσιας.

 

10η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

11η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Η σειρά του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική.

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 4 – 7 μέρες πριν την αναχώρηση.

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Κάντε την κράτηση σας έως 09.11 και ταξιδέψτε την περίοδο των Χριστουγέννων απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές , σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως και 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν

και πριν από την παραπάνω ημερομηνία.

 

2.399 € το άτομο σε δίκλινο

 

Επιβάρυνση Μονόκλινου + 650 €

 

* Super Προσφορά *

Για όσους επιθυμούν διαμονή σε ξενοδοχεία 5* στο Ρίο ντε Τζανέιρο, προσφέρουμε το εξαιρετικό WindsorAtlantica 5* στην Κόπα Καμπάνα (κατόπιν ζήτησης διαθεσιμότητας)

 

+ 150€ το άτομο

 

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


… Εως 12 άτοκες δόσεις

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΦΟΡΩΝ SHOWS / ΕΚΔΡΟΜΩΝ

Πολλοί πελάτες μας , μας ζητούν μια τιμή ενός τελείως γεμάτου προγράμματος που θα περιλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα που θα έκαναν τοπικά για να ρυθμίσουν το συνολικό κόστος της εκδρομής από την Ελλάδα. Επιπροσθέτως όταν επιστρέφουν βρίσκουν το κόστος των εκδρομών αυτών, τοπικά, ακριβό. Έτσι φτιάξαμε το παρακάτω πακέτο.

 

  • Ημιδιατροφή (Στο Ρίο τρία δείπνα στο ξενοδοχείο & ένα γεύμα σε παραδοσιακό εστιατόριο της Βραζιλίας «Σουλατζερία» (με απεριόριστη, κατανάλωση διαφόρων ειδών κρεάτων), Ημιδιατροφή στο Ιγκουασού και στο Ανσουνσιόν με βραδινά στα ξενοδοχεία. Στο Μπουένος Άιρες γεύμα σε παραδοσιακό εστιατόριο με Αργεντίνικα κρέατα και ένα δείπνο Τάγκο και μπάρμπεκιου μεσημεριανόστους Γκαούτσος. Στην Ουρουγουάη δύο γεύματα στη Πούντα Ντελ Έστς και στο Μοντεβίδεο.
  • Ολοήμερη εκδρομή σε φάρμα Gauchos στην Αργεντινή, με μπάρμπεκιου και ίππευση αλόγων
  • TangoShow στο Μπουένος Άιρες με βραδινό
  • Εκδρομή στην Πούντα Ντε Λέστε, το θέρετρο των Λατινοαμερικάνων VIP.

(τα γεύματα των εκδρομών & των shows αποτελούν μέρος της ημιδιατροφής)

 

Κόστος Πακέτου : 369 € κατ’ άτομο (στην περίπτωση που επιλεγεί το 4*sup. στο Ρίο)

Κόστος Πακέτου : 409 € κατ’ άτομο (στην περίπτωση του Windsor Atlantica 5* στο Ρίο)

 

Η παραπάνω τιμή ισχύει για κρατήσεις που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα πριν την αναχώρηση.

Σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να δηλώσει συμμετοχή εκ των υστέρων και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη διαθεσιμότητα αλλά και το κόστος.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ

 

Δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠεριλαμβάνΟΝΤΑΙ  

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Ξενοδοχεία 5* & 4*. (5* στην Ασουνσιόν και στο Μπουένος Άιρες) (4*sup. στο Ρίο, {στο Ρίο προσφέρεται, σε ειδική τιμή ξενοδοχείο 5* - το αφήνουμε στην επιλογή σας} στους καταρράκτες Ιγκουασού, και στο Μόντεβίδεο)
  • Πρωινό καθημερινά
  • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
  • Πραγματοποιούμε ξενάγηση στους καταρράκτες Ιγκουασού, από τις δύο μεριές και από τη Βραζιλιάνικη και από την Αργεντίνικη. Αυτό σημαίνει ότι περιλαμβάνεται η είσοδος στο Εθνικό πάρκο και από τις δύο μεριές
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο στα Ελληνικά

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • 753 ευρω συνολικα: Φόροι, φιλοδωρήματα, επιβάρυνση καυσίμων, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων.
  • Τοπικά πληρώνετε 25$ στο αεροδρόμιο της Αργεντινής, 25$ στο αεροδρόμιο της Παραγουάης

 

 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5*

 

WINDSORATLANTICA 5* (Ρίο Ντε Τζανέϊρο)

 

Το ολοκαίνουργιο και πλήρως ανακαινισμένο 5* ξενοδοχείο Windsor Atlantica σας περιμένει για να απολαύσετε τις παροχές του. Ακριβώς επάνω στην πανέμορφη παραλία της Κόπακαμπάνα και μόλις πέντε λεπτά από την παραλία της Ιπανέμα, το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά σε δύο εμπορικά κέντρα, κινηματογραφικά θέατρα, εστιατόρια και μπαρ. Ιδανικό σημείο για να γνωρίσετε και να γευτείτε την νυχτερινή ζωή της Βραζιλίας. Για τους λάτρεις της πισίνας, μία εσωτερική στον 4ο όροφο και μια εξωτερική στον 39ο σας προσφέρουν μια υπέροχη θέα. Γυμναστήριο, τζακούζι, σαλόνι ομορφιάς πλαισιώνουν τις παροχές του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο διαθέτει υπέροχο εστιατόριο με τοπική παραδοσιακή κουζίνα αλλά και γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο. Ένα υπέροχο ξενοδοχείο στο οποίο θα απολαύσετε την κάθε στιγμή σας στο Ρίο.

 

 

 

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
  • Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
  • Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 500 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
  • Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
  • 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως 12). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.
  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ. Από 01.01.2007 ισχύουν μόνο τα διαβατήρια νέου τύπου. Το διαβατήριο είναι προσωπικό έγγραφο και οποιαδήποτε αλλαγή είναι αποκλειστική υποχρέωση του κατόχου.
  • Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά έκδοσης βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται.  δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.