Skip to main content

Mε τον Ολυμπιακό στο ΛΟΝΔΙΝΟ Φεβρουάριος 2020 από 625,00

Αναχώρηση: 27 Φεβρουαρίου
3 ημέρες

Εισιτήρια του Αγώνα εξασφαλισμένα

1η μέρα 27/02: ΑΘΗΝΑ – ΛΟΝΔΙΝΟ (Αγώνας ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 04.00 και αναχώρηση για Λονδίνο με πτήση της LUFTHANSA LH1755 στις 06:10 μέσω Μονάχου. Άφιξη στο Λονδίνο (LHR) στις 10:25 και σύντομη περιήγηση της πόλης. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ο ελληνόφωνος ξεναγός θα μας οδηγήσει στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Λονδίνου περνώντας από το μνημείο του Αλβέρτου και το Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ, από το φημισμένο Χάιντ Παρκ με τα ανάκτορα του Κένσινκτον, στη συνέχεια από την Μαρμπλ Αρτς ( μαρμάρινη αψίδα ) το μοναδικό μαρμάρινο μνημείο στο Λονδίνο, όπως και από την πλατεία Τραφάλγκαρ, τον ομφαλό του Λονδίνου, από όπου θα διακρίνουμε και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου και διαμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Συνεχίζουμε την πανοραμική ξενάγηση περνώντας από το περίφημο κτίριο του Κοινοβουλίου που στεγάζει τη Βουλή των Κοινοτήτων και τη Βουλή των Λόρδων και φιλοξενεί το έμβλημα της πόλης το Μπιγκ Μπεν. Μετά από μια ολιγόλεπτη στάση στον Πύργο του Λονδίνου θα συνεχίσουμε με το Σίτυ το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου για να δούμε το Χρηματιστήριο ,την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, αριστούργημα του Κρίστοφερ Ρεν. Η ξενάγησή μας τελειώνει με την επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο. Η Ελληνική πτέρυγα με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα θα αποτελέσουν τον λόγο της επίσκεψης μας. Στις 16.30 και σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές, αναχώρηση με πούλμαν για το στάδιο Emirates Stadium και τον αγώνα Arsenal vs Ολυμπιακός που παίρνει μέρος στις 20:00 τοπική. Μετά τον αγώνα επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η μέρα 28/02: ΛΟΝΔΙΝΟ

Πρωινό και ξενάγηση πόλης. Ο ελληνόφωνος ξεναγός θα μας οδηγήσει στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Λονδίνου περνώντας από το μνημείο του Αλβέρτου και το Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ, από το φημισμένο Χάιντ Παρκ με τα ανάκτορα του Κένσινκτον, στη συνέχεια από την Μαρμπλ Αρτς ( μαρμάρινη αψίδα ) το μοναδικό μαρμάρινο μνημείο στο Λονδίνο, όπως και από την πλατεία Τραφάλγκαρ, τον ομφαλό του Λονδίνου, από όπου θα διακρίνουμε και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου και διαμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Συνεχίζουμε την πανοραμική ξενάγηση περνώντας από το περίφημο κτίριο του Κοινοβουλίου που στεγάζει τη Βουλή των Κοινοτήτων και τη Βουλή των Λόρδων και φιλοξενεί το έμβλημα της πόλης το Μπιγκ Μπεν. Μετά από μια ολιγόλεπτη στάση στον Πύργο του Λονδίνου θα συνεχίσουμε με το Σίτυ το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου για να δούμε το Χρηματιστήριο ,την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, αριστούργημα του Κρίστοφερ Ρεν. Η ξενάγησή μας τελειώνει με την επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο. Η Ελληνική πτέρυγα με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα θα αποτελέσουν τον λόγο της επίσκεψης μας. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση. Το βράδυ γίνεται προαιρετικά (έξοδα ατομικά) νυκτερινός γύρος της πόλης όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την πόλη, τα αξιοθέατα της και τις περίφημες γέφυρες του Τάμεση φωταγωγημένα. Με αφετηρία την περίφημη πλατεία Πικαντίλι με το άγαλμα του Έρωτα (γιος της Αφροδίτης) στο κέντρο της, ξεκινάμε τη βόλτα μας για να γνωρίσουμε την πλατεία Λέστερ, το κέντρο της νυκτερινής διασκέδασης του Λονδίνου. Συνεχίζουμε διασχίζοντας το Σόχο και την κινέζικη συνοικία. Τέλος θα επισκεφθούμε την πλατεία Κόβεν Γκάρντεν με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου και τους πλανόδιους μουσικούς και τα διάφορα θεάματα που προσφέρουν οι μίμοι. Εκεί μπορούμε να δειπνήσουμε σε κάποιο από τα πολυάριθμα εστιατόρια και παμπ της πλατείας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η μέρα 29/02: ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος έως στις 14.00 όπου θα συγκεντρωθούμε στο λόμπι του ξενοδοχείου για την αναχώρηση για το αεροδρόμιο και την πτήση επιστροφής. Στις 15:30 περίπου, άφιξη στο αεροδρόμιο του Λονδίνου (LHR) για την πτήση επιστροφής της LUFTHANSA LH2479 στις 17:50 μέσω Μονάχου. Άφιξη 00:50 στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Τιμές & Ξενοδοχεία Εκδρομής

Central Park Hotel 3*

Χρεώσεις  Early Booking  Τιμή 
 Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο    625€
 Τιμή σε μονόκλινο    725€

Copthorne Tara 4*

Χρεώσεις   Early Booking  Τιμή 
  Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο    695€
  Τιμή σε μονόκλινο    835€

 

Περιλαμβάνονται

  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Διαμονή (2) διανυκτερεύσεων σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* ή 4* ανάλογα με την επιλογή σας
  • Πρωινό καθημερινά
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Αεροπορικά εισιτήρια με τη LUFTHANSA
  • Mία βαλίτσα 23 κιλά
  • Μία χειραποσκευή 8 κιλά
  • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείου
  • Εισιτήρια αγώνα 25-50€ (αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της τιμής / πληρώνονται και παραλαμβάνονται πριν την αναχώρηση)

Σημειώσεις - Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Οι εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν

 

Αεροπορική Εταιρία: Lufthansa

Λεπτομέρειες Πτήσεων

LH 1755  ATH MUC  27 FEB  06.10 – 07.45
LH 2472  MUC LON  27 FEB  09.20 – 10.25
LH 2479  LON MUC  29 FEB  17.50 – 20.40
LH 1754  MUC ATH  29 FEB  21.25 – 00.50