Skip to main content

Mε τον Ολυμπιακό στο ΛΟΝΔΙΝΟ Φεβρουάριος 2020 από 485.00

Αναχώρηση: 25 Φεβρουαρίου

4 ημέρες

Εισιτήρια του Αγώνα εξασφαλισμένα

 1η ημέρα: 25/02: ΑΘΗΝΑ –ΛΟΝΔΙΝΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 10.30 και αναχώρηση για Λονδίνο με πτήση της WizzAir W94468 στις 12:45. Άφιξη στο Λονδίνο (LTN) στις 14:50 τοπική και μεταφορά με πούλμαν στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση. Το βράδυ γίνεται προαιρετικά (έξοδα ατομικά) νυκτερινός γύρος της πόλης όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την πόλη, τα αξιοθέατα της και τις περίφημες γέφυρες του Τάμεση φωταγωγημένα. Με αφετηρία την περίφημη πλατεία Πικαντίλι με το άγαλμα του Έρωτα (γιος της Αφροδίτης) στο κέντρο της, ξεκινάμε τη βόλτα μας για να γνωρίσουμε την πλατεία Λέστερ, το κέντρο της νυκτερινής διασκέδασης του Λονδίνου. Συνεχίζουμε διασχίζοντας το Σόχο και την κινέζικη συνοικία. Τέλος θα επισκεφθούμε την πλατεία Κόβεν Γκάρντεν με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου και τους πλανόδιους μουσικούς και τα διάφορα θεάματα που προσφέρουν οι μίμοι. Εκεί μπορούμε να δειπνήσουμε σε κάποιο από τα πολυάριθμα εστιατόρια και παμπ της πλατείας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα 26/02: ΛΟΝΔΙΝΟ

Πρωινό και στις 09:30 αναχώρηση για την ξενάγηση της πόλης. Ο ελληνόφωνος ξεναγός θα μας οδηγήσει στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Λονδίνου περνώντας από το μνημείο του Αλβέρτου και το ΡόγιαλΆλμπερτ Χολ, από το φημισμένο Χάιντ Παρκ με τα ανάκτορα του Κένσινκτον, στη συνέχεια από την ΜαρμπλΑρτς ( μαρμάρινη αψίδα ) το μοναδικό μαρμάρινο μνημείο στο Λονδίνο, όπως και από την πλατεία Τραφάλγκαρ, τον ομφαλό του Λονδίνου, από όπου θα διακρίνουμε και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου και διαμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Συνεχίζουμε την πανοραμική ξενάγηση περνώντας από το περίφημο κτίριο του Κοινοβουλίου που στεγάζει τη Βουλή των Κοινοτήτων και τη Βουλή των Λόρδων και φιλοξενεί το έμβλημα της πόλης το Μπιγκ Μπεν. Μετά από μια ολιγόλεπτη στάση στον Πύργο του Λονδίνου θα συνεχίσουμε με το Σίτυ το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου για να δούμε το Χρηματιστήριο ,την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, αριστούργημα του Κρίστοφερ Ρεν. Η ξενάγησή μας τελειώνει με την επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο. Η Ελληνική πτέρυγα με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα θα αποτελέσουν τον λόγο της επίσκεψης μας. Χρόνος ελεύθερος.

3η μέρα 27/02: ΛΟΝΔΙΝΟ (Αγώνας Άρσεναλ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος. Στις 16.30 συγκέντρωση στο ξενοδοχείο και σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές, αναχώρηση με πούλμαν για το στάδιο Emirates Stadium και τον αγώνα Arsenal vs Ολυμπιακός που παίρνει μέρος στις 20:00 τοπική. Μετά τον αγώνα αναχώρηση για το κέντρο της πόλης και την πλατεία Leicester για μπύρες , ποτά και ελαφρύ γεύμα.

4η μέρα 28/02: ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

Στις 03:00 περίπου αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Λονδίνου (LΤΝ) και την πτήση επιστροφής της WizzAir W94467 στις 06:25. Άφιξη 12:10 στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Τιμές & Ξενοδοχεία Εκδρομής

Central Park Hotel 3*

Χρεώσεις  Early Booking   Τιμή
 Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο    485€
 Τιμή σε μονόκλινο    585€

Copthorne Tara 4*

 Χρεώσεις  Early Booking     Τιμή
  Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο    565€
  Τιμή σε μονόκλινο    735€

Περιλαμβάνονται

  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* ή 4* ανάλογα με την επιλογή σας
  • Πρωινό καθημερινά
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Αεροπορικά εισιτήρια με την WizzAir
  • Μία χειραποσκευή 10 κιλά
  • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται
  • Δυνατότητα μεγαλύτερης χειραποσκευής 10kg (55x40x23) με 50€ επιπλέον κόστος και για τις δύο διαδρομές ή αποσκευής 20kg με 75€ επιπλέον κόστος.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείου
  • Εισιτήρια αγώνα 25-50€ (αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της τιμής / πληρώνονται και παραλαμβάνονται πριν την αναχώρηση)

Αεροπορική Εταιρία: WizzAir

Λεπτομέρειες Πτήσεων

W94468  ATH LON  25 FEB  12.45-14.50
W94467  LON ATH  28 FEB  07.00-12.45