Skip to main content

Ολυμπιακός- Άρσεναλ 3-5/10/2012

ΘΡΥΛΙΚΟ    ΛΟΝΔΙΝΟ !!

3ΗΜΕΡΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


OLYMPIAKOS VS ARSENAL 03-05/10/2012


1η Ημέρα Τετάρτη 03/10 : Αθήνα – Λονδίνο – Πανοραμική ξενάγηση πόλης με Βρετανικό Μουσείο – μεταφορά στο στάδιο στο στάδιο EMIRATES

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο στις 07.00 και αναχώρηση με την πτήση της Aegean airlines A3 600 07.50 για την πρωτεύουσα της Μ. Βρετανίας . Άφιξη στο Λονδίνο στις 10.50 ( τοπική ώρα ) και ξεκινάμε με την ξενάγησή μας στη Βρετανική πρωτεύουσα . Ο ελληνόφωνος ξεναγός μας θα μας οδηγήσει στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Λονδίνου περνώντας από το φημισμένο Χάϋντ Παρκ με τα ανάκτορα του Κένσινκτον , στην συνέχεια από την Μαρμπλ Αρτς ( μαρμάρινη αψίδα ) το μοναδικό μαρμάρινο μνημείο στο Λονδίνο, όπως και από την πλατεία Τραφάλγκαρ, τον ομφαλό του Λονδίνου, από όπου θα διακρίνουμε και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Συνεχίζουμε τη πανοραμική ξενάγηση περνώντας από το περίφημο κτίριο του Κοινοβουλίου που στεγάζει τη Βουλή των Κοινοτήτων και τη Βουλή των Λόρδων και φιλοξενεί το έμβλημα της πόλης το Μπιγκ Μπεν. Μετά από μια ολιγόλεπτη στάση στον Πύργο του Λονδίνου θα συνεχίσουμε με το Σίτυ το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου για να δούμε το Χρηματιστήριο ,την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, αριστούργημα του Κρίστοφερ Ρεν. Τελικός μας σταθμός το Βρετανικό Μουσείο. Η Ελληνική πτέρυγα με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα θα αποτελέσουν τον λόγο της επίσκεψης μας . Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια μας . Το απόγευμα μεταφορά από το ξενοδοχείο στο στάδιο EMIRATES για τον αγώνα Arsenal vs Ολυμπιακός. Μετά την λήξη του αγώνα επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση..

 

2η Ημέρα πέμπτη   04/10 : Λονδίνο – ελεύθερη ημέρα ( Προαιρετικά κρουαζιέρα στον Τάμεση και νυχτερινός γύρος πόλης BY NIGHT )

Πρόγευμα σε μπουφέ . Το σημερινό σας πρωινό είναι ελεύθερο Για μια πρώτη γνωριμία μπορείτε να ξεκινήσετε από τα παγκοσμίου φήμης πολυκαταστήματα Harrods και Harvey & Nichols, τα εκλεκτά καταστήματα της Σλόαιν στρήτ, περπατήστε στις γνωστές Όξφορντ στρήτ , Μποντ στρήτ , Ρίτζεντ στρήτ με τους φημισμένους οίκους μόδας, απολαύστε τον καφέ σας στο Κόβεν Γκάρντεν. Προτείνουμε μία βόλτα στη διάσημη Αγορά του Πορτομπέλο Ρόουντ στο Νότινγκ Χίλ με τους εκατοντάδες εμπορικούς πάγκους . το απόγευμα σας προτείνουμε να συμμετέχετε Όσοι επιθυμείτε στην προαιρετική κρουαζιέρα με τα ειδικά πλοιάρια , στον Τάμεση. Τελειώνοντας την κρουαζιέρα μας θα επισκεφθούμε το Γκρήνουιτς όπου θα θαυμάσουμε το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο , και φυσικά το Γκρήνουιτς Πάρκ με το Παλιό Βασιλικό Αστεροσκοπείο. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μία βόλτα και αργά το απόγευμα το λεωφορείο μας και τον αρχηγό μας όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την πόλη και τα αξιοθέατα της φωταγωγημένα. Το λεωφορείο θα μας αφήσει στον «δρόμο των θεάτρων» την πασίγνωστη Σάφσμπερι Άβενιου . θα δούμε την φαντασμαγορικά φωτισμένη πλατεία Πικαντίλι με το άγαλμα του Έρωτα . Συνεχίζοντας την βόλτα μας και περνώντας από την κινέζικη συνοικία θα φτάσουμε στην πλατεία Λέστερ όπου . Στην συνέχεια θα περάσουμε από την πλατεία Κόβεν Γκάρντεν με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου και τους πλανόδιους μουσικούς και τα διάφορα  θεάματα που προσφέρουν οι μίμοι εκει θα απολαυσουμε μια μπύρα σε μια από τις διάσημες Λονδρέζικες παμπ . επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση..

3η Ημέρα Παρασκευή  05/10 : Λονδίνο – ελεύθερη ημέρα – πτήση επιστροφής
( Προαιρετική εκδρομή Οξφόρδη - Στράτφορντ – Bicester Village - Outlet Shopping Centres )

Πρόγευμα σε μπουφέ και είστε ελεύθεροι να αφιερώσετε την ημέρα σας στα αξιοθέατα της όμορφης πόλης . ξεκινήστε από την διάσημη Αμπευ Ρόουντ εκεί βρίσκονται τα διάσημα ομώνυμα στούντιο όπου οι Μπίτλς ηχογραφούσαν τα άλμπουμ τους , στην συνεχεία μπορείτε να επισκεφτείτε τον ζωολογικό κήπο στο Ριτζεντ Παρκ έναν από τους παλαιότερους ζωολογικούς κήπους του κόσμου. Συνεχίστε την βόλτα σας με μια επίσκεψη στα μουσεία φυσικής ιστορίας , επιστήμης , Βικτωρίας και Αλβέρτου πριν επιδοθείτε σε αγορές στα Harrods’s όπου βρίσκονται κοντά . Για ένα καλό γεύμα συνιστούμε να δοκιμάστε το καταπληκτικό Sketch η κάποιο από τα Strada . Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συμμετέχετε (έξοδα ατομικά) στην ημερήσια εκδρομή μας (09:00-17:00) με το πούλμαν και τον αρχηγό μας προς το βορειοδυτικό εσωτερικό της Αγγλίας . Πρώτος σταθμός μας η πανέμορφη πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης . χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσετε την γοητευτική πόλη και εν συνέχεια αναχωρούμε για το Στράτφορντ απόν Έιβον , μια όμορφη , διάσημη πόλη διότι αποτελεί την γενέτειρα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ . Χρόνος ελεύθερος ,στην συνεχεία αναχωρούμε για το Μπισιστερ ένα μοναδικό χωριό - πολυκατάστημα με εκπτώσεις που φτάνουν το 60% !! μπορείτε να ξοδέψετε τον χρόνο σας κάνοντας ατελείωτο shopping σε όλους τους οίκους μόδας και μοναδικές πασίγνωστες μάρκες σας περιμένουν να τις απολύσετε !! . Χρόνος ελεύθερος για να απολάυσετε την τυπική Αγγλική ατμόσφαιρα της γραφικής αυτής πόλης και το απόγευμα παίρνουμε τον δρόμο για το αεροδρόμιο και επιστροφή στην Ελλάδα. Πτηση με την Aegean airlines A3 605 20.35 Άφιξη στο αεροδρόμιο της Αθήνας ( 02.05 * 06/10 ) με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

Σημειώσεις προγράμματος :

 

  • Η σειρά των επισκέψεων διαφοροποιείται ανάλογα με τα ωράρια λειτουργίας των μουσείων, μνημείων, λοιπών αξιοθέατων καθώς και των πτήσεων, χωρίς να παραλειφθεί καμία παροχή υπηρεσίας . Το οριστικό πρόγραμμα της εκδρομής   δίνεται 05 ημέρες πριν την εκάστοτε αναχώρηση με το ενημερωτικό σημείωμα.

 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΠΙΒΑΤΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (65,00) ΚΑΙ ΑΠΟ ΆΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (130,00)

 

 

Τιμές κατ’ άτομο 3ημερο

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΕΝΗΛΙΚΑΣ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙΚΟ

The Kensington Close Hotel 4****

 

4****

ΠΡΩΙΝΟ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ

565,00


675,00

525,00

Royal national hotel 

3***

ΠΡΩΙΝΟ
CONTINENTAL

525,00

615,00

455,00








 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις τιμές περιλαμβάνονται: 

 

ü       Αεροπορικά εισιτήρια για τις διαδρομές Αθήνα-Λονδίνο-Αθήνα με απ’ ευθείας πτήσεις της Aegean Airlines.

ü       Δυο  ( 02 ) διανυκτερεύσεις στο Λονδίνο στα ξενοδοχείο Kensington Close hotel 4* . & Royal National hotel 3* ανάλογος την επιλογή σας .

ü       Πρόγευμα καθημερινά Αγγλικό πρωινό μπουφέ & continental ( Royal national hotel ) . ( 02 πρωινά )

ü       Μεταφορές από το αεροδρόμιο του Λονδίνου στο ξενοδοχείο και αντίστροφα .

ü       Πανοραμική ξενάγηση πόλης και επίσκεψη στο Βρετανικό μουσείο με ελληνόφωνο ξεναγό.

ü       Μεταφορές από και προς το γήπεδο την ήμερα του αγώνα .

ü       Ταξιδιωτικά έντυπα - χάρτης του Λονδίνου.

ü       Ομαδική ασφάλεια αστικής ευθύνης .

ü       Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας και τοπικοί αντιπρόσωποι.

 

Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται: 

 

ü       Φόροι αεροδρομίων ( € 160,00 )

ü       Ποτά , αναψυκτικά και γεύματα.

ü       Είσοδοι σε μουσεία , κάστρα και συναφείς χώρους και ότι άλλο ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα .

ü       Εισιτήριο αγώνα το οποίο είναι εξασφαλισμένο .