Skip to main content

Με τον Ολυμπιακό στο Μονπελιε 23/10/2012!!!!

Με τον Ολυμπιακό στο Μονπελιέ!!

4ήμερη αεροπορική εκδρομή 23-16/10

τιμές απο 399 ευρώ!


23 Οκτωβρίου: Αθήνα - Νίκαια

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Νίκαιας. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή στο Μόντε Κάρλο. Γνωρίστε μαζί μας το πιο διάσημο Καζίνο του κόσμου και δοκιμάστε την τύχη σας στις υπέρλαμπρες αίθουσες που ολοκληρώθηκαν υπό την αρχιτεκτονική επίβλεψη του Καρόλου Γκαρνιέ. Αν πάλι δε συμπαθείτε τα τυχερά παιχνίδια, απολαύστε το ποτό ή το δείπνο σας ακούγοντας ζωντανή μουσική στα μπαρ του καφέ ντε Παρί και στις σάλες του Οτέλ ντε Παρί παρέα με τους διάσημους θαμώνες του πριγκιπάτου. Πολύ καλή ιδέα επίσης είναι να πιείτε το ποτό σας στο πιο in κλαμπ του Πριγκηπάτου το Buddha Bar συντροφιά με μοντέλα, ποδοσφαιριστές και γενικότερα το τζετ σετ που βρίσκεται στο Μονακό μαζί σας. Επιστροφή στη Νίκαια & διανυκτέρευση.

24 Οκτωβρίου: Νίκαια - Εξ Αν Προβάνς - Μονπελιέ (328 χλμ)

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη Μονπελιέ με ενδιάμεσο σταθμό την Εξ ή πόλη των νερών όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται η Εξ, ίσως η πιο όμορφη πόλη στη Γαλλία. Θα περιπλανηθούμε στο ιστορικό της κέντρο όπου κυριαρχεί ένας από τους παλαιότερους καθεδρικούς ναούς της Γαλλίας, αφιερωμένος στο Σωτήρα, η πλατεία του Δημαρχείου με το πασίγνωστο ρολόι, η Κουρ Μιραμπό, ο πιο ανθοστόλιστος δρόμος της πόλης και τα πολυάριθμα ιδιωτικά μέγαρα που δημιουργήθηκαν στο κέντρο από το 13ο έως και το 16ο αιώνα. Ελεύθερος χρόνος στις υπαίθριες αγορές και τις εκλεπτυσμένες μπουτίκ της πόλης. Μην ξεχάσετε να απολαύσετε τον καφέ σας στο μπιστρό «Ντε Γκαρσόν» αγαπημένο στέκι του Πολ Σεζάν και άλλων Ιμπρεσιονιστών ζωγράφων. Συνεχίζουμε για τη Μονπελιέ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα μεταφορά στο γήπεδο. Μετά τη λήξη του αγώνα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

25 Οκτωβρίου: Μονπελιέ ξενάγηση πόλεως (προαιρετική εκδρομή Καρκασόν)

Μετά το πρόγευμα, ξεκινάμε για την ξενάγηση της πόλεως. Θα δούμε τη μεγάλη πλατεία της Κωμωδίας, όπου δεσπόζει το κτίριο της Όπερας από το 19ο αιώνα, και βεβαίως πολλά καφέ και διάφορα μαγαζιά συνθέτουν το σκηνικό της πολύβουης αυτής πλατείας. Θα δούμε τον Καθεδρικό ναό της πόλης αφιερωμένο στον Άγιο Πέτρο, και το Πανεπιστήμιο Ιατρικής το οποίο είναι το πρώτο στον κόσμο, την Αψίδα του Θριάμβου που κτίστηκε στα πρότυπα της αντίστοιχης του Παρισιού. Περπατήστε στα στενά δρομάκια της Rue de la Loge, την Οxford Street της Γαλλίας όπως την ονομάζουν. Κάντε τα φώνια σας από τα πολλά μαγαζιά και γευθείτε έναν γαλλικό καφέ σε κάποιο από τα πολλά καφέ. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ακολουθήσουν στην προαιρετική εκδρομή στο Καρκασόν, την πόλη που την τέμνει ο ποταμός L’ Aude. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

26 Οκτωβρίου: Μονπελιέ - Νίκαια - Αθήνα

Μετά το πρόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Νίκαιας για την πτήση της επιστροφής.

Περιλαμβάνονται:

  • αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις της Air France
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*
  • πρωινό καθημερινά σε μπουφέ
  • μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα
  • εκδρομές, περιηγήσεις και μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • ταξιδιωτικά έντυπα - χάρτες
  • ασφάλεια ταξιδιωτική και αστικής ευθύνης tour operator με τη GENERALI
  • αρχηγός - συνοδός

Δεν περιλαμβάνονται:

  • φιλοδωρήματα και αχθοφορικά
  • φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων
  • είσοδοι σε μουσεία και συναφείς χώρους
  • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο (προαιρετική ημερήσια Καρκασόν: 40€)

Πτήσεις με AIR FRANCE:

23/10    Αθήνα - Νίκαια    ΑF 4389    18:00    19:45
26/10    Νίκαια - Αθήνα    AF 4388    13:55    17:20

 

Early booking
2κλινο

2κλινο

1κλινο

Φόροι

399€

450€

+135€

125€