Skip to main content

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2022 ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ Celestyal Crystal! από 699€

Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Κουσάντασι, (Έφεσος), Ρόδος, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Σαντορίνη, Μύκονος, Μύκονος, Μήλος, Πειραιάς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 30 Απριλίου 2022

7 ΝΥΧΤΕΣ

....μόνο 99,86 ανά διανυκτέρευση

Λιμάνια Προσέγγισης

Ημέρα Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
30 Απριλίου Πειραιάς, Ελλάδα 00:00 17:00
01 Μαΐου Θεσσαλονίκη, Ελλάδα 10:00 19:00
02 Μαΐου Κουσάντασι, (Έφεσος), Τουρκία 13:00 21:00
03 Μαΐου Ρόδος, Ελλάδα 09:00 18:00
04 Μαΐου Ηράκλειο, Ελλάδα 07:00 12:00
04 Μαΐου Σαντορίνη, Ελλάδα 16:30 00:00
05 Μαΐου Σαντορίνη, Ελλάδα 00:00 02:00
05 Μαΐου Μύκονος, Ελλάδα 08:00 00:00
06 Μαΐου Μύκονος, Ελλάδα 00:00 02:00
06 Μαΐου Μήλος, Ελλάδα 09:00 19:00
07 Μαΐου Πειραιάς, Ελλάδα 07:00 00:00

Πειραιάς, Ελλάδα

Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και ένα από τα ιστορικότερα λιμάνια της Μεσογείου, αποτελεί την πύλη εισόδου στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα από μια ευχάριστη διαδρομή, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις ομορφιές της πρωτεύουσας, να επισκεφθείτε τον Παρθενώνα, να περπατήσετε στην Αρχαία Αγορά και την πλατεία Συντάγματος, να επισκεφθείτε το Μουσείο της Ακροπόλεως ή απλά, να χαλαρώσετε στα στενά της Πλάκας και να πιείτε ένα καφέ με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως.

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Η Θεσσαλονίκη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, είναι μια σύγχρονη και ποικιλόμορφη πόλη παραμένοντας ταυτόχρονα ζεστή και φιλική. Επισκεφθείτε μοναδικά βυζαντινά μνημεία, αρχαιολογικά αξιοθέατα και ιστορικά μουσεία, εκκλησίες και θέατρα. Ο περίπατος στην πόλη μοιάζει με ένα ταξίδι στο παρελθόν. Το ιστορικό κέντρο διαχωρίζεται στις συνοικίες: Λαδάδικα, Άνω Λαδάδικα, Φραγκομαχαλάς, Καπάνι, Διαγώνιος, Ναυαρίνου, Ροτόντα, Αγία Σοφία, Ιπποδρόμιο (Λευκός Πύργος). Το κεντρικότερο σημείο αποτελεί ο ενοποιημένος χώρος της Πλατείας Αριστοτέλους και της Πλατείας Αρχαίας Αγοράς (ή Δικαστηρίων), που ενώνονται με την πεζοδρομημένη οδό Αριστοτέλους. Ο διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός της Άνω Πόλης βρίσκεται στο βορειότερο και ψηλότερο τμήμα της παλιάς πόλης και περιλαμβάνει σημαντικά μνημεία της Θεσσαλονίκης, όπως τα Τείχη με την Ακρόπολη και το Επταπύργιο, το Ναό του Οσίου Δαβίδ (Μονή Λατόμου), το Ναό του Αγίου Νικολάου Ορφανού, το Ναό  των Ταξιαρχών, τη Μονή Βλατάδων, το Ναό της Αγίας Αικατερίνης, το Αλατζά Ιμαρέτ της οδού Κασσάνδρου, τον οθωμανικό τουρμπέ στην πλατεία Τερψιθέας καθώς και πλήθος βρυσών κ.ά. ενώ προσφέρει μια μοναδική θέα προς την πόλη.

Κουσάντασι, (Έφεσος), Τουρκία

Αυτό το δημοφιλές θέρετρο στα παράλια της Μικράς Ασίας, είναι το ορμητήριο για να επισκεφθείτε την αρχαία πόλη της Εφέσου, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους στη Μεσόγειο και μεγαλύτερη πόλη του κόσμου τον 1ο αι. π.Χ. Φιλοξενούσε ένα αρχαίο θέατρο χωρητικότητας 24.000 θεατών, τη βιβλιοθήκη του Κέλσου, το ναό της Αρτέμιδος και τα λουτρά. Σήμερα, αν και πολλά από τα ευρήματα έχουν πλέον καταρρεύσει, θα μαγευθείτε από τη μεγαλοπρέπεια των θησαυρών της. Επιστρέφοντας στο Κουσάντασι, μη χάστε την ευκαιρία για αγορές στο παζάρι της πόλης.

Ρόδος, Ελλάδα

Η Ρόδος είναι ένα σαγηνευτικό νησί που λάμπει κάτω από τον ήλιο, αγκαλιασμένη από τα νερά του Ανατολικού Αιγαίου. Η άλλοτε σημαντικότατη πόλη της αρχαιότητας, το διάσημο Νησί των Ιπποτών, φιλοξενεί δεκάδες γραφικά χωριά. Ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, ο Κολοσσός της Ρόδου, στεκόταν κάποτε στην είσοδο του λιμανιού της, έως το 226 π.Χ., που ένας σεισμός το βύθισε! Σήμερα, τίποτα δεν έχει παραμείνει από το μεγαλειώδες άγαλμα, αλλά η παλαιά πόλη της Ρόδου, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, παραμένει μια από τις πιο καλοδιατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της Ευρώπης. Περιπλανηθείτε στο μεσαιωνικό κάστρο και την οδό των Ιπποτών και μεταφερθείτε σε μια άλλη εποχή!

Ηράκλειο, Ελλάδα

Στην πρωτεύουσα και μεγαλύτερο λιμάνι της Κρήτης, θα περιπλανηθείτε στις πλατείες και τα συντριβάνια  θα απολαύσετε το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους και θα γευθείτε φρέσκα θαλασσινά και ψάρια στις παραλιακές ταβέρνες. Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την Κνωσσό, το σημαντικότερο κέντρο του Μινωικού Πολιτισμού, που απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο. Ανακαλύφθηκε το 1899 και έχει μερικώς αναστυλωθεί, με υπέροχα συγκροτήματα κατοικιών και μοναδικές τοιχογραφίες. Το ανάκτορο ήταν η έδρα του θρυλικού βασιλιά Μίνωα και έχει συνδεθεί με διάσημους Ελληνικούς μύθους, όπως αυτόν του Δαίδαλου και του Ίκαρου, αλλά και του Λαβύρινθου με τον Μινώταυρο.

Σαντορίνη, Ελλάδα

Η Σαντορίνη, το πιο εντυπωσιακό Eλληνικό νησί και Νο 1 προορισμός της χώρας, είναι το αποτέλεσμα της ηφαιστειακής έκρηξης που έλαβε χώρα πριν από 3.600 χρόνια (μεταξύ 1627 και 1600 π.Χ.) κατά την οποία σχηματίστηκε η καλντέρα, με την κεντρική λιμνοθάλασσα που καταλαμβάνει επιφάνεια 12 x 7 χλμ. περίπου. Το αποτέλεσμα παραμένει "εκρηκτικό"! Απότομοι γκρεμοί ύψους 300 μ, κυβόσημα υπόσκαφα σπίτια, κατάλευκα, περιβεβλημένα από ροζ βουκαμβίλιες, λάμπουν στο φως του ήλιου. Η άγρια ομορφιά και το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο θα σας κλέψουν την καρδιά!

Μύκονος, Ελλάδα

Το όνομά της είναι παγκοσμίως συνώνυμο με τις έννοιες "κέφι", "ανεξαρτησία", "ελευθερία", "celebrity lifestyle". Η κοσμοπολίτικη Μύκονος, από τους γραφικότερους σταθμούς της κρουαζιέρας, σας προσκαλεί να περιπλανηθείτε στα πανέμορφα, όλο ζωή σοκάκια της και να διασκεδάσετε μέχρι πρωίας, χωρίς κανόνες. Οι παραλίες της είναι μοναδικές και προσφέρονται για όλα τα γούστα. Θαυμάστε τους ανεμόμυλους, φωτογραφήστε το μοναδικό τοπίο και απολαύστε ένα ποτό ή καφέ στη «Μικρή Βενετία». 

Μήλος, Ελλάδα

Βρίσκεται στη νοτιοδυτική άκρη των Κυκλάδων. Το νησί είναι παγκοσμίως γνωστό για το αριστούργημά του, το φημισμένο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου. Το ηφαιστειογενές νησί με το πεταλοειδές σχήμα είναι στολισμένο με κάτασπρα σπίτια και ξεπροβάλει από τα γαλανά νερά του Αιγαίου. Έχει πολλά μουσεία όπως το λαογραφικό, το μεταλλευτικό και το αρχαιολογικό μουσείο. Στο νησί θα δείτε και πολλές εκκλησίες όπως την εκκλησία της Αγίας Τριάδας όπου στεγάζεται το εκκλησιαστικό μουσείο. Αξίζει να επισκευθείτε τις κατακόμβες στην περιοχή της αρχαίας πόλης όπου ήταν τόπος συγκέντρωσης των πρώτων Χριστιανών. Στο νησί θα βρείτε πολλά καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, και μπαρ. Έχει υπέροχες λευκές αμμουδερές παραλίες με κρυστάλλινα νερά για να απολαύσετε το μπάνιο σας και να κάνετε θαλάσσια σπορ.

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας.
  • Πλήρης διατροφή καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο)
  • Τα λιμενικά & λοιπά έξοδα.
  • H χρέωση παροχής υπηρεσιών.
  • Τουλάχιστον δύο εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης.
  • Πακέτο Ποτών/Αναψυκτικών (σε απεριόριστη κατανάλωση)
  • Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας επί του πλοίου.
  • Ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Οι προαιρετικές εκδρομές στα υπόλοιπα λιμάνια προσέγγισης.
  • Οι μεταφορές από/προς το λιμάνι αναχώρησης.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται) (κόστος 5,5€ ανά άτομο ανά ημέρα).
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης.
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου.
  • Προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Για όλες τις κρουαζιέρες του 2022, η Celestyal Cruises απαιτεί από όλους τους επισκέπτες άνω των 12 ετών να είναι πλήρως εμβολιασμένοι (τρεις εμβολιασμοί).

Σημειώστε ότι σε περίπτωση που δεν έχει γίνει η αναμνηστική δόση (τρίτη δόση), η εγκυρότητα του εμβολιασμού ισχύει έως 7 μήνες μετά τη δεύτερη δόση.

Απαιτείται αρνητικό τεστ PCR έως 48 ώρες πριν την επιβίβαση για όλους τους επιβάτες από 2 έως 11 ετών (εκτός αν έχουν πλήρως εμβολιαστεί). Πλήρως συμπληρωμένο Ερωτηματολόγιο Υγείας της Celestyal Cruises έως 24 ώρες πριν την επιβίβαση και ‘’Φόρμα Εντοπισμού Επιβάτη Κρουαζιέρας’’ για τη Celestyal Cruises

Σε πλήρη εφαρμογή θα είναι και όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Covid-19 Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Για την επιβεβαίωση απαιτείται προκαταβολή 250€ ευρώ ανά καμπίνα και εξόφληση 30 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας.

Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 30 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
Τα παιδιά που δεν έχουν ταυτότητα και ταξιδεύουν και με τους δύο γονείς τους χρειάζονται διαβατήριο σε ισχύ.
Τα παιδιά που έχουν αστυνομική ταυτότητα και είναι με τους δύο γονείς τους ταξιδεύουν κανονικά
Τα παιδιά που συνοδεύονται από ένα γονέα πρέπει να έχουν την γραπτή συγκατάθεση του έταιρου γονέα για να μπορέσουν να ταξιδέψουν πλέον των ανωτέρω εγγράφων
Τα παιδιά που ταξιδεύουν με λοιπούς συγγενείς θα πρέπει να έχουν την γραπτή συγκατάθεση και των δύο γονέων για να μπορέσουν να ταξιδέψουν πλέον των ανωτέρω εγγράφων
Επιβάρυνση μονόκλινων καμπίνων: οι εσωτερικές και οι εξωτερικές καμπίνες έχουν επιβάρυνση 15% στις τιμές ατόμου ενώ η επιβάρυνση για τις Σουίτες είναι 70%.
Βρέφη από 3 μηνών έως 1,99 ετών όταν μοιράζονται την ίδια καμπίνα με δύο ενήλικες πληρώνουν τα ακόλουθα: Στην 3/4ήμερη 129€, στην 4/5ήμερη 169€, στην 7/8ήμερη 289€.
Παιδιά από 2 έως 11,99 ετών όταν μοιράζονται την ίδια καμπίνα με δύο ενήλικες πληρώνουν τα ακόλουθα: Στην 3/4ήμερη 129€, στην 4/5ήμερη 169€, στην 7/8ήμερη 289€. 

*Για περισσότερες πληροφορίες και περιορισμούς της κάλυψης παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους και Προϋποθέσεις της Ασφάλισης εδώ.

Πολιτική Ακυρωτικών 

Μπορείτε να κάνετε ακύρωση χωρίς επιβάρυνση 90 ημέρες πριν από την αναχώρηση της κρουαζιέρας.
Αν κάνετε ακύρωση από 89 έως και 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση: απώλεια της προκαταβολής. 
Αν κάνετε ακύρωση από 29 ή λιγότερες ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ – COVID-19

Ιδέες. Έμπνευση. Πληροφόρηση.

Νέοι προορισμοί, νέα δρομολόγια, προσφορές της τελευταίας στιγμής. Εδώ, θα τα βρείτε όλα. 

O Celestyal Τρόπος Διακοπών

Η Celestyal Cruises δημιουργήθηκε το 2014, έχοντας ως βάση 84 χρόνια πολύτιμης εμπειρίας από έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς ομίλους στην Κύπρο. Η εταιρεία εδρεύει στην Αθήνα, την καρδιά της αρχαίας Ελλάδας και την πύλη προς τη Μεσόγειο.

H Celestyal Cruises κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κατακτήσει την πρώτη θέση στις καρδιές όσων λατρεύουν τις κρουαζιέρες και τα ταξίδια στα ελληνικά νησιά και την ανατολική Μεσόγειο. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 100.000 επιβάτες εμπιστεύονται την Celestyal Cruises για τις κρουαζιέρες τους.

Τι μας κάνει να βρισκόμαστε στην κορυφή; Έχουμε τον προορισμό στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας. Στην Celestyal Cruises γνωρίζουμε κάθε προορισμό, όπως κανένας άλλος, και είμαστε εδώ για να μοιραστούμε αυτή τη γνώση μαζί σας! Ένας μοναδικός συνδυασμός από προορισμούς και εμπειρίες τόσο στο πλοίο όσο και στη στεριά θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες.

Επιστρέφοντας στο πλοίο, οι επιβάτες μας μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τους ήχους και τις γεύσεις κάθε προορισμού, ενώ το πλοίο ταξιδεύει ήδη προς τον επόμενο προορισμό.

Όσο βρίσκεστε στα πλοία μας, θα φροντίσουμε με τον καλύτερο τρόπο για την εξυπηρέτησή σας. Στην Celestyal Cruises υποδεχόμαστε τους επιβάτες μας ως καλεσμένους.Οι επιβάτες μας θα βιώσουν τη φιλοξενία, όπως ακριβώς ορίζει η ελληνική παράδοση. Όποιο πακέτο κρουαζιέρας κι αν έχετε επιλέξει, το πλήρωμά μας που αποτελείται από 11 διαφορετικές εθνικότητες, είναι κάθε στιγμή στη διάθεσή σας για να καλύψει κάθε σας ανάγκη κάνοντας έτσι το ταξίδι μαζί μας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Οι επιβάτες μας θα απολαύσουν την εξαιρετική φιλοξενία μας, γνωρίζοντας ότι η κρουαζιέρα τους είναι All-Inclusive που σημαίνει ότι όλα τα γεύματα, τα ποτά, τα φιλοδωρήματα, η ψυχαγωγία και επιλεγμένες εκδρομές περιλαμβάνονται στην τιμή του πακέτου.

Εκ μέρους όλων στην Celestyal Cruises ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στα πλοία μας.

Celestyal Crystal

Με το που θα ανεβείτε πάνω στo Celestyal Crystal θα νιώσετε τόσο άνετα σαν στο σπίτι σας. Απολαύστε άνετες καμπίνες και σουίτες, κομψά εστιατόρια και μπαρ, σπα και γυμναστήρια, και απολαύστε τη θέα με έναν περίπατο στο κατάστρωμα.

Κλασική ομορφιά, κλασική αξία, το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal λάμπει στη Μεσόγειο και σε κάθε ταξίδι του. Θα το ερωτευτείτε με την πρώτη… επιβίβαση!

Με το Celestyal Crystal θα αγγίξετε από ιερούς λόφους, αγέρωχους ανεμόμυλους και δαντελωτά ακρογιάλια μέχρι αριστοκρατικές συνοικίες, κατακόμβες και σπάνιους γεωλογικούς σχηματισμούς. Θα γίνει το πλωτό σας ξενοδοχείο και θα σας ταξιδέψει γενναιόδωρα 1η θέση. Ξυπνήστε σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, πάρτε το πρωινό σας με κοσμοπολίτικο αέρα, απασχοληθείτε όλη μέρα πολύ ευχάριστα με τις πρωτότυπες δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στα καταστρώματα,  δειπνήστε κάτω από τα αστέρια. Αφήστε το Celestyal Crystal να σας καλομάθει: 2 εστιατόρια, 2 μπαρ, 1 καφέ, 1 καζίνο, ινστιτούτο περιποίησης.

Φαγητό

Η Celestyal εμπειρία ξεκινάει στην καρδιά των κρουαζιερόπλοιών μας – τους χώρους εστίασης. Εδώ, μπορείτε να παραδοθείτε σε γαστρονομικά πιάτα τα οποία έχουν φτιαχτεί από τους ταλαντούχους σεφ μας, χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα υλικά. Η αλήθεια είναι, πως δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να χαλαρώνεις συνδυάζοντας ένα κρύο ποτήρι κρασί μαζί με αυθεντικό φαγητό από τον τόπο που βρίσκεσαι.
Οι κρουαζιέρες μας περιλαμβάνουν τρία γεύματα την ημέρα καθώς και απογευματινό τσάι. Ξεκινήστε την ημέρα σας με φρεσκοψημένα ψωμάκια και στη συνέχεια πάρτε το μεσημεριανό ή το βραδινό σας στο μπουφέ ή στα εστιατόριά μας. Όταν έχει ηλιοφάνεια, μπορείτε να φάτε να φάτε έξω στο κατάστρωμά μας ή ακόμα και να παραγγείλετε φαγητό στην καμπίνα σας αν το επιθυμείτε.

Εστιατόρια

Η εμπειρία με την Celestyal Cruises ξεκινάει στην καρδιά των κρουαζιερόπλοιών μας – στα εστιατόρια και τα σαλόνια μας. Εκεί, μπορείτε να απολαύσετε πλούσιες γαστρονομικές απολαύσεις, μαγειρεμένες από τους ταλαντούχους σεφ μας με ολόφρεσκα αγνά υλικά από τη Μεσόγειο. Όλα τα εστιατόρια, τα σαλόνια και τα μπαρ μας έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να φιλοξενούν τους επιβάτες μας με άνεση ενώ αυτοί ταξιδεύουν. Κάντε μια βόλτα στο εστιατόριο Aegean και απολαύστε μοναδικές γεύσεις, ή αν προτιμάτε κάτι γευστικό αλλά γρήγορο, μπορείτε να πάτε στο Leda buffet. Σίγουρα θα απολαύσετε πιάτα που θα θυμάστε για πολύ καιρό. Στο Helios, Eros ή στο Muses lounge & bar μπορείτε να πιείτε ένα φλυτζάνι μυρωδάτου καφέ ή ακόμα και το αγαπημένο σας κοκτέιλ ή τέλος αν θέλετε κάτι πιο άνετο μπορείτε να χαλαρώσετε στο Thalassa bar για ένα ποτό ενώ απολαμβάνετε τα πεφταστέρια. Στη Celestyal Cruises κάνουμε ότι μπορούμε έτσι ώστε να χαλαρώνετε ενώ απολαμβάνετε θέλουμε να είστε χαλαροί και να απολαμβάνετε αυθεντικές γεύσεις που θα θυμάστε μια ζωή.

Το προσωπικό

Το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό  θα βρίσκετε στις υπηρεσίες σας όποτε εσείς το χρειαστείτε. Σας εγγυάται εύκολη επιβίβαση, συνεχής εξυπηρέτηση με τις καλύτερες προδιαγραφές ειδικά σχεδιασμένες για εσάς.

Ο δικός σας παράδεισος σας περιμένει

Η καμπίνα σας είναι ένας ευρύχωρος παράδεισος σχεδιασμένος ειδικά για εσάς περιλαμβάνοντας όλες τις ανέσεις .

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ναυπήγηση 1992
Ανακαίνιση 2015
Ολική Χωρ. 25.00 τ.
Μήκος 162.00 μ.
Πλάτος 25.00 μ.
Αρ. Επιβατών -
Αρ. Πληρώματος 406
Σύνολο Καμπίνων 529
Ταχύτητα 21.00

ΠΑΡΟΧΕΣ

Καμπίνες

  • Εσωτερική καμπίνα
  • Εξωτερική καμπίνα
  • Σουίτες

Εστιατόρια & Bar

  • Olympus Εστιατόριο
  • Thalassa Μπάρ
  • Eros Σαλόνι και Μπάρ
  • Muses Σαλόνι και Μπάρ
  • Horizons Σαλόνι και Μπάρ
  • Agora

Διασκέδαση

  • Καζίνο
  • Eclipse Σαλόνι και Μπάρ
  • Muses Σαλόνι και Μπάρ
  • Βιβλιοθήκη
  • Argo Σαλόνι και Μπάρ
  • Selene Σαλόνι και Μπάρ
  • Πισίνα

Ευεξία & Σπορ

  • Γυμναστήριο
  • Σάουνα
  • Δωμάτια Μασάζ
  • Σαλόνι Ομορφιάς
  • Υδρομασάζ

ΚΑΜΠΙΝΕΣ

Εσωτερική καμπίνα - ΙA

Οι εσωτερικές καμπίνες είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα ή καναπές κρεβάτι όπου μπορούν να κοιμίσουν 3 ή 4 άτομα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές

11τμ

Εσωτερική καμπίνα - IB

Οι εσωτερικές καμπίνες είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα ή καναπές κρεβάτι όπου μπορούν να κοιμίσουν 3 ή 4 άτομα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές

11τμ

Σουίτα - S

Οι Σουίτες έχουν ένα διπλό κρεβάτι και καναπέ κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές

τμ

Σουίτα με μπαλκόνι - SB

Οι Σουίτες έχουν ένα διπλό κρεβάτι και καναπέ κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές

τμ

Junior Σουίτα με μπαλκόνι - SBJ

Οι Junior Σουίτες είναι με διπλό κρεβάτι και καναπέ κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές

τμ

Grand Σουίτα - SG

Οι Σουίτες Grand έχουν μπαλκόνι, είναι με διπλό κρεβάτι και καναπέ κρεβάτι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές

τμ

Εξωτερική καμπίνα - XA

Οι εξωτερικές καμπίνες είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο κρεβάτι/κουκέτα ή καναπές κρεβάτι όπου μπορούν να κοιμίσουν 3 άτομα. 

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές

12τμ

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο - ΧΒ

Οι εξωτερικές καμπίνες είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο κρεβάτι/κουκέτα ή καναπές κρεβάτι όπου μπορούν να κοιμίσουν 3 άτομα. 

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.

Παροχές

12τμ

Εξωτερική καμπίνα με παραθυρο περιορισμένης -XBO

Οι εξωτερικές καμπίνες είναι με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο κρεβάτι/κουκέτα ή καναπές κρεβάτι όπου μπορούν να κοιμίσουν 3 άτομα. 

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι καμπίνες που εμφανίζονται είναι μόνο δείγματα. Η πραγματική διακόσμηση της καμπίνας και η διαρρύθμισή της μπορεί να διαφέρει ανά κατηγορία και τον τύπο της καμπίνας.