Skip to main content

7ήμερη ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ 2022 κρουαζιέρα με το MSC Lirica ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ! τελική τιμή 699€

 Ειδική Πασχαλινή αναχώρηση 18-25 Απριλίου 2022

Προορισμοί:

ΠΕΙΡΑΙΑΣ | ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ | ΧΑΪΦΑ (AΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ)
ΛΕΜΕΣΟΣ | ΡΟΔΟΣ | ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ | ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Λιμάνι Αναχώρησης: Πειραιάς
*ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Με το πακέτο ALL IN AT SEA, έχετε δωρεάν πακέτο ποτών, δωρεάν Wi-Fi & δώρο €50 στην καμπίνα για τα έξοδά σας εν πλω!

 

Μια μοναδική κρουαζιέρα από τον Πειραιά στην Ανατολική Μεσόγειο, με την εγγύηση και πολυτέλεια του MSC Lirica. Στο κρουαζιερόπλοιο σας περιμένουν γκουρμέ εστιατόρια με μεσογειακές γεύσεις στο βασιλικό La Bussola Restaurant, αλλά και γεύσεις από την Ασία, όπως στο κρυστάλλινο Kaito Sushi Bar και το κατακόκκινο Jia Yao. Πιείτε το ποτό σας στο Lord Nelson Pub ή στο πολυτελέστατο The Beverly Hills Bar καθώς και στους υπόλοιπους χώρους ψυχαγωγίας του κρουαζιεροπλοίου. Εκτός από τις άψογες υπηρεσίες και παροχές του MSC Lirica, θα έχετε την ευκαιρία μέσα σε 7 ημέρες να ζήσετε μια υπέροχη εμπειρία καθώς θα επισκεφθείτε την Αρχαία Έφεσο στο Κουσάντασι, τους Αγίους Τόπους στο Ισραήλ  , τη Λεμεσό στην πανέμορφη Κύπρο, τη Ρόδο με το επιβλητικό Κάστρο των Ιπποτών και τη Σαντορίνη, διάσημη για τα πλακόστρωτα σοκάκια της και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα που σου κόβει την ανάσα!

 

*Για τη συμμετοχή στην κρουαζιέρα, χρειάζεται διαβατήριο σε 6μηνη ισχύ μετά και την επιστροφή από την κρουαζιέρα.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Πόλη Συγκέντρωσης Ώρα
Θεσσαλονίκη 05:00
Κατερίνη  06:00
Λάρισα 07:00
Βόλος 08:00
Λαμία 09:30
Λειβαδιά 11:00
Σχηματάρι 12:00
Κηφισιά 12:45
Πειραιάς 13:30

Στην επιστροφή, το πούλμαν από τον Πειραιά θα αναχωρεί στις 14:30.

 

ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ημέρα 1 Πειραιάς - 20:00

Ημέρα 2 Κουσάντασι 09:00 18:00

Ημέρα 3 Εν πλω - -

Ημέρα 4 Χάιφα 06:00 19:00

Ημέρα 5 Λεμεσός 07:00 16:00

Ημέρα 6 Ρόδος 09:00 18:00

Ημέρα 7 Σαντορίνη 08:00 18:00

Σε καμπίνα με 2 ενήλικες:
- Παιδιά από 2 ετών έως 11 ετών πληρώνουν 319€
- Παιδιά από 12 ετών έως 17 ετών πληρώνουν 319€

Περιλαμβάνονται

  • Δωρεάν μεταφορά από την πόλη της επιλογής σας προς το λιμάνι του Πειραιά και πίσω
  • Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
  • Πλήρης διατροφή
  • Καθημερινή ψυχαγωγία στο πλοίο
  • Γυμναστήριο
  • Λιμενικοί τέλη και φόροι

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Κατανάλωση ποτών / αναψυκτικών
  • Προαιρετικές εκδρομές
  • Φιλοδωρήματα
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα

*Δεν περιλαμβάνονται τα φιλοδωρήματα (70€/άτομο) & η ασφάλεια COVID-19 (25€/άτομο)

Η κρουαζιέρα με το MSC Lirica από Πειραιά, σας δίνει τη δυνατότητα σε 7 ημέρες να επισκεφθείτε την Αρχαία Έφεσο στο Κουσάντασι, τη Λεμεσό στην Κύπρο, τα ελληνικά μας νησιά, Ρόδο και Σαντορίνη και φυσικά τους Αγίους Τόπους.

Ένα ταξίδι στους Αγίους Τόπους δύσκολα θα ήταν ολοκληρωμένο αν δεν περιλάμβανε επισκέψεις στα δύο από τα πιο διάσημα μέρη στον κόσμο, την πόλη της Ιερουσαλήμ και την μικρή πόλη της Βηθλεέμ. Αυτή η περιήγηση σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε και τα δύο και ξεκινά με μια βόλτα με πούλμαν διάρκειας 2 ωρών μέσα από το συναρπαστικό τοπίο από τη Χάιφα στην Ιερουσαλήμ, ένα από τα πιο εμπνευσμένα μέρη στη γη, φημισμένο για την ιστορική του σημασία, τον πνευματικό συμβολισμό και το μεγαλείο του από εικόνες. Η περιήγησή σας στην πόλη της Ιερουσαλήμ ξεκινά με μια στάση στο Haas Promenade, ένα από τα τρία συνδεδεμένα δημόσια πάρκα, για να δείτε την εκπληκτική θέα στην πόλη. Ακολουθεί μια βόλτα στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ, που θα σας μεταφέρει μέσω της Πύλης της Γιάφας (Jaffa) και κατά μήκος τμήματος της "Via Dolorosa" – ‘’Οδού του μαρτυρίου’’. Θεωρείται ευρέως ως ο πιο ιερός δρόμος από τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι το μονοπάτι που πήρε ο Ιησούς στο δρόμο του προς τον σταυρό. Η ξενάγηση περιλαμβάνει επίσης την ευκαιρία να δείτε την εκκλησία του Πανάγιου Τάφου, αλλά χωρίς να μπείτε στον τάφο. Στη συνέχεια βρίσκεται στο Δυτικό Τείχος, ένας σημαντικός τόπος εβραϊκής λατρείας που αποτελεί επίσης μέρος του εξωτερικού τοίχου αντιστήριξης του παρακείμενου Όρους του Ναού. Μετά από λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα, θα συνεχίσετε για τη Βηθλεέμ και θα επισκεφθείτε την εκκλησία της Γεννήσεως, στη γενέτειρα του Χριστού. Ολοκληρώθηκε το 339 μ.Χ., γίνεται αποδεκτός ως ο παλαιότερος διαρκώς λειτουργικός χριστιανικός ναός στον κόσμο. Η περιήγησή σας στις δύο ιερές πόλεις τελειώνει με την επιστροφή σας στο λιμάνι της Χάιφα και στο πλοίο σας.

Η εκδρομή στα Ιεροσόλυμα & Βηθλεέμ κοστίζει 119€ για τους ενήλικες και 102€ για τα παιδιά.
Διάρκεια εκδρομής: 12 ώρες - Συμπεριλαμβάνει μεσημεριανό γεύμα

Σημειώστε: καθώς η περιήγηση περιλαμβάνει περπάτημα απόστασης περίπου 2,5 χιλιομέτρων σε ανώμαλο, λιθόστρωτο έδαφος με μερικά σκαλοπάτια και κλίσεις, είναι ακατάλληλη για επισκέπτες που χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι. Οι επισκέπτες περιορισμένης κινητικότητας παρακαλούνται να αξιολογήσουν το προσωπικό τους επίπεδο αντοχής και ικανότητας πριν λάβουν μέρος. Οι επισκέπτες παρακαλούνται να φορούν κατάλληλη ενδυμασία για επισκέψεις σε μέρη θρησκευτικής σημασίας. Συνιστάται περαιτέρω στους επισκέπτες να φορούν άνετα παπούτσια. Οι δημοφιλείς τοποθεσίες μπορεί να είναι γεμάτες κόσμο και πρέπει να αναμένονται ουρές. Η ξενάγηση περιλαμβάνει μόνο μια εξωτερική επίσκεψη στο σπήλαιο Silver Star. Οι επισκέπτες θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους το διαβατήριό τους για να εισέλθουν στη Βηθλεέμ. Καθώς δεν επιτρέπεται σε όλους τους οδηγούς να εισέλθουν στη Βηθλεέμ, μπορεί να σας συνοδεύσει μια τοπική και αγγλόφωνη τουριστική συνοδός. Ο οδηγός σας θα έρθει με το πούλμαν σας μόνο μετά την επίσκεψη στη Βηθλεέμ.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Το σημαντικότερο λιμάνι της Ελλάδας, μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές, με μεγάλη αγορά, θέατρα & μουσεία, ο Πειραιάς υπόσχεται να σας μαγέψει! Περπατήστε στο γραφικό Μικρολίμανο και την Καστέλα και απολαύστε αέρα θάλασσας δίπλα στην Αθήνα! Ζωντανή νυχτερινή ζωή, γκάμα εστιατορίων & υπέροχη θέα! Επισκεφθείτε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παράλια αστικά τοπία της Ελλάδας.

ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ

Το Kusadasi, με εύκολη πρόσβαση στην Έφεσο, είναι από τις ομορφότερες πόλεις της Τουρκίας, ιδανικό για διακοπές με ζεστές αμμώδεις παραλίες και υπέροχα ηλιοβασιλέματα! Κάντε μια βόλτα στο λιμάνι και απολαύστε τη θέα του Αιγαίου και την φημισμένη νυχτερινή ζωή. Συνδυάστε το ταξίδι σας με την Έφεσο, και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε αξέχαστα και οικονομικά!

ΕΝ ΠΛΩ

Η κρουαζιέρα σας βρίσκεται εν πλω. Έτσι λοιπόν μέχρι να φτάσετε στον επόμενο προορισμό σας φροντίστε να απολαύσετε το πολύ ωραίο φαγητό στις τραπεζαρίες του πλοίου και να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο δίπλα στην πισίνα. Το βράδυ παρακολουθήστε τα καλλιτεχνικά προγράμματα της ψυχαγωγικής ομάδας του πλοίου και διασκεδάστε με την ψυχή σας!

ΧΑΪΦΑ

Η Χάιφα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ, με ιστορία άνω των 3000 ετών και την εποχή του Χαλκού. Αποτελεί κέντρο θρησκευτικού τουρισμού. Σε απόσταση 30 λεπτών βρίσκεται ο οικισμός της Ναζαρέτ. Αξίζει να επισκεφθείτε τους Κήπους της Μπαχάι, που χωρίζονται σε 19 επίπεδα στην πλαγιά του λόφου.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Η Λεμεσός είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Κύπρου και η νοτιότερη πόλη της Ευρώπης. Είναι γνωστή για την πολιτιστική της παράδοση, αλλά και την πλούσια νυχτερινή ζωή της.

ΡΟΔΟΣ

Το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και το νησί των Ιπποτών, η Ρόδος προσφέρει άφθονη διασκέδαση, μοναδικά τοπία και ένα μαγικό ταξίδι στο παρελθόν! Ανακαλύψτε το νησί των αντιθέσεων με τις απομονωμένες παραλίες, τη Μεσαιωνική Πόλη και την κοιλάδα με τις πεταλούδες! Συνδυάζοντας μοναδικές εμπειρίες και διασκέδαση μέχρι το πρωί, η Ρόδος είναι η Βασίλισσα του Αιγαίου!

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη, έντονη νυχτερινή ζωή και ασύγκριτες ομορφιές η Σαντορίνη είναι διάσημη για το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Ευρώπης. Το νησί των ηφαιστείων συνδυάζει τη νησιώτικη αρχιτεκτονική με μια κοσμοπολίτικη σοφιστικές νότα και είναι πραγματικά ένα από τα διαμάντια του Αιγαίου και τα αξιοθέατα είναι τόσα πολλά που η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Το σημαντικότερο λιμάνι της Ελλάδας, μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές, με μεγάλη αγορά, θέατρα & μουσεία, ο Πειραιάς υπόσχεται να σας μαγέψει! Περπατήστε στο γραφικό Μικρολίμανο και την Καστέλα και απολαύστε αέρα θάλασσας δίπλα στην Αθήνα! Ζωντανή νυχτερινή ζωή, γκάμα εστιατορίων & υπέροχη θέα! Επισκεφθείτε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παράλια αστικά τοπία της Ελλάδας.