Skip to main content

7/8ήμερη Κρουαζιέρα Σκανδιναβικοί Θρύλοι Ιούλιος 2017 από 1249,00

30 Ιουλίου

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!!!

30 Ιουλίου: Άμστερνταμ, Ολλανδία - Αναχώρηση: 16.00
Συνάντηση στις 03.45 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, με το συνοδό του γραφείου μας. Μετά το check in αναχώρηση για Άμστερνταμ με πτήση της Air Serbia μέσω Βελιγραδίου. Προγραμματισμένη άφιξη στο Άμστερνταμ στις 09.10. Παραλαβή των αποσκευών μας και αναχώρηση για την ξενάγηση στο Άμστερνταμ. Μετά το τέλος της ξενάγησης μεταφορά στον επιβατικό σταθμό , επιβίβαση στο υπερπολυτελές νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Ms Koningsdam και τακτοποίηση στις καμπίνες.

31 Ιουλίου: Εν πλω
Σήμερα ξυπνήστε ότι ώρα θέλετε. Το πρόγευμα σας περιμένει και ολόκληρη η μέρα είναι για ανάπαυλα με φόντο το γαλάζιο. Γνωριστείτε με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιό σας, κάντε γυμναστική, κολυμπήστε στην πισίνα ή απλά ξεκουραστείτε διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο. Απολαύστε το γεύμα σας στο μπουφέ ή στην τραπεζαρία. Το βράδυ χορέψτε διασκεδάστε και δοκιμάστε την τύχη σας στο καζίνο!

01 Αυγούστου: Έιντφιορδ, Νορβηγία Άφιξη: 07.00 Αναχώρηση: 15.00
Στη σκιά των χιονισμένων βουνοκορφών και κοντά στο εντυπωσιακό μπλε-πράσινο φιόρδ, Το Έιντφιορδ θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα πιο όμορφα χωριά στη Νορβηγία. Ακόμα κι αν ο πληθυσμός του δεν ξεπερνά τους 1.000 κατοίκους, δεκάδες επισκέπτες έρχονται εδώ κάθε χρόνο για να απολαύσουν την φυσική ομορφιά της περιοχής. Το Hardangervidda, κοντά στο Έιντφιορδ, είναι το μεγαλύτερο οροπέδιο της Ευρώπης, καθώς και το μεγαλύτερο εθνικό πάρκο της Νορβηγίας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο θρυλικός εξερευνητής Roald Amundsen αλλά και ο Fridtjof Nansen, ο οποίος έκανε την πρώτη διάβαση της Γροιλανδίας, χρησιμοποιούν το οροπέδιο για να προετοιμαστούν για αποστολές τους.
Περπάτημα, πεζοπορία, ποδηλασία και cross-country σκι είναι πολύ δημοφιλή καθώς η περιοχή φιλοξενεί το μεγαλύτερο πληθυσμό της Ευρώπης σε άγριους τάρανδους και πολλά φαράγγια συμπεριλαμβανομένου και του διάσημου Måbødalen. Σε απόσταση περίπου 16 χιλιόμετρα νότια του Έιντφιορδ, μπορούμε να δούμε τον επιβλητικό καταρράκτη 182 μέτρων του Vøringfossen. Τέλος στην διαδρομή επιστροφής στο Έιντφιορδ θα συνεχίσετε να βλέπετε καταρράκτες και απόκρημνα βουνά, καθώς και ένα αγρόκτημα στο βουνό Kjeåsen, σκαρφαλωμένο σαν αετοφωλιά στα 2.000 πόδια περίπου πάνω από το φιόρδ.

01 Αυγούστου: Χαρνταγκερφιορδ, Νορβηγία πανοραμικό πέρασμα,
Το Χαρνταγκερφιορδ, με μήκος 161 χλμ, είναι το τέταρτο μακρύτερο φιόρδ στον κόσμο και το δεύτερο στη Νορβηγία. Ξεκινάει από τον Ατλαντικό Ωκεανό, περίπου 80 χλμ νότια του Μπέργκεν και το βάθος του φτάνει σχεδόν τα 914 μέτρα. Απολαύστε το μοναδικό τοπίο από τη πλεονεκτική θέση των φιόρδ, καθώς ταξιδεύετε εσωτερικά από το νησί της Στορντ προς τα επιβλητικά βουνά του Εθνικού Πάρκου Hardangervidda. Καταρράκτες, νησιά και παραλιακά χωριά εναλλάσσονται κατά την διάρκεια του διάπλους.
Τα βαθιά νερά της Νορβηγίας στο φιόρδ είναι το σπίτι για πολλά είδη ψαριών με κυρίαρχα την πέστροφα και τον άγριο σολομό Τα ορεινά εθνικά πάρκα ανατολικά του φιόρδ αποτελούν το φυσικό περιβάλλον για κοπάδια άγριων ταράνδων, άλκες και αλεπούδες.

02 Αυγούστου: 'Ολεσουντ, Νορβηγία Άφιξη: 07:00 Αναχώρηση: 23.00
Το γραφικό Όλεσουντ είναι η μεγαλύτερη πόλη της περιφέρειας Σάνμορ, μεταξύ Μπέργκεν και Τρόντχαϊμ και αποτελεί τη βάση εξόρμησης στα εντυπωσιακά φιόρδ Γκέιρανγκερφιορδ και Χιόρουνφιορδ και τις ψηλές κορυφές των Άλπεων Σάνμορ. Η πόλη καταστράφηκε ολοκληρωτικά από φωτιά το 1904 και ανοικοδομήθηκε με την υποστήριξη του Κάιζερ Γουλιέλμου ΙΙ της Γερμανίας, σε μια πόλη-στολίδι. Σήμερα, είναι ιδιαίτερα γραφική, με εξαιρετικά δείγματα Art Nouveau αρχιτεκτονικής, με ακροπύργια, σπείρες και όμορφη διακόσμηση, που την κάνουν παραμυθένια και την έχουν καθιερώσει ως μια από τις ομορφότερες πόλεις της Νορβηγίας. Παράλληλα, είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής παστού μπακαλιάρου στον κόσμο. Ο περίπατος οδηγεί στον πεζόδρομο Gågata, στο γραφικό Κανάλι Brosundet, όπου οι ψαράδες πουλούν την ημερήσια ψαριά τους και στο Μουσείο, ενώ από το λόφο Aksla στην καρδιά της πόλης, όπου μπορείτε να φτάσετε ανεβαίνοντας 418 σκαλοπάτια, προσφέρει μια υπέροχη, πανοραμική θέα.

03 Αυγούστου: Γκεϊράνγκερ, Νορβηγία Άφιξη: 07:00 Αναχώρηση: 17.00
Η μικρή πόλη του Γκέιρανγκερ, είναι ένας γραφικός οικισμός, το πολύτιμο πετράδι στο στέμμα των φιόρδ της Νορβηγίας, περιβεβλημένο από ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο. Από εδώ προσφέρεται εκδρομή στην κορυφή του όρους Νταλσνίμπα, απ' όπου θα απολαύσετε μια μοναδική θέα στο μαγευτικό Γκεϊράνγκερφιορδ, που έχει αναγνωριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO. Στον γραφικό οικισμό μπορείτε να κάνετε αγορές παραδοσιακών προϊόντων ή να απολαύσετε τοπικές γεύσεις στα μικρά εστιατόρια.

03 Αυγούστου: Γκεϊράνγκερφιορδ πανοραμικό πέρασμα
Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο έφτασε εδώ το 1869, χαρίζοντας στους επιβάτες ένα μοναδικό θέαμα, από επιβλητικές χιονισμένες βουνοκορφές, όμορφους και εντυπωσιακούς καταρράκτες, πλούσια βλάστηση, σκούρα βαθιά και παγωμένα νερά. To Γκεϊράνγκερφιορδ θεωρείται «το ομορφότερο φιόρδ στον κόσμο» και έχει αναγνωριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Φυσικής Κληρονομιάς, από την UNESCO.
04 Αυγούστου: Μπέργκεν, Νορβηγία Άφιξη: 08.00 Αναχώρηση: 17.00
Το μαγευτικό Μπέργκεν, η «Πρωτεύουσα των Φιόρδ», είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νορβηγίας. Βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία, με θέα το Μπίφιορντεν, περιβεβλημένο από δάση και εντυπωσιακά βουνά. Η σύγχρονη πανεπιστημιούπολη κτίστηκε στη θέση της πρώτης εγκατάστασης των Βίκινγκς το 1070 και έχει μια μεγάλη ιστορική πορεία με ενδιαφέρουσες πολιτιστικές επιρροές. Όλη η πόλη είναι αναγνωρισμένο μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, με επίκεντρο και σημαντικότερο αξιοθέατο τη Μεσαιωνική Παλιά Πόλη Μπρίγκεν - έδρα των Γερμανών εμπόρων της Χανσεατικής Ένωσης- με τα μεσαιωνικά ξύλινα, πολύχρωμα σπίτια, τα εργαστήρια των ντόπιων ζωγράφων, υφαντουργών και τεχνητών, το παλάτι του βασιλιά Χάκον, τον πύργο Ρόζενκρατζ και την εκκλησία της Αγίας Μαρίας (12ος αιώνας). Αν έχετε χρόνο, ανεβείτε με το τελεφερίκ στο λόφο Φλόιεν, απ’ όπου προσφέρεται πανοραμική άποψη της πόλης όταν ο καιρός είναι ξάστερος.
05 Αυγούστου: Εν πλω
Η ημέρα σας ανήκει. Πάρτε μέρος σε κάποιες από τις δραστηριότητες που σας προσφέρει το πλοίο, κάντε τις τελευταίες αγορές σας από τα duty free ή απλά ξεκουραστείτε αναπολώντας τις μοναδικές στιγμές τις κρουαζιέρας σας.
06 Αυγούστου: Άμστερνταμ, Ολλανδία Άφιξη: 07.00 -
Μετά το πρωινό μας, αποβίβαση από το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο και μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφή μας στην Ελλάδα.

 

Αναλυτικός τιμοκατάλογος - Τιμές κατ’ άτομο σε ευρώ

 

Αναχώρηση: 30 Ιουλίου

Κατ

Περιγραφή καμπίνων

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ
Προσφοράς

Tιμή

Κανονική

Τιμή Moνόκλινου

L

Εσωτερική καμπίνα

 νέα τιμή
1249 €

1349 €

2199 €

K

Εσωτερική καμπίνα

I

Εσωτερική καμπίνα

F

Εξωτερική με παράθυρο

νέα τιμή
1399 €

1499 €

2399 €

E

Εξωτερική με παράθυρο

VF

Καμπίνα με μπαλκόνι

νέα τιμή
1599 €

1699 €

2999 €

VE

Καμπίνα με μπαλκόνι

VD

Καμπίνα με μπαλκόνι

νέα τιμή
1649 €

1749 €

3049 €

 

3ος/4ος ενήλικας στην ίδια καμπίνα με δύο ενήλικες

849 €

Παιδιά & νέοι κάτω των 17 στην ίδια καμπίνα με δύο ενήλικες

849 €

Λιμενικά έξοδα & φόροι αεροδρομίων

350 €

 


Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια κρουαζιέρας στον τύπο καμπίνα της επιλογής σας.
  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Άμστερνταμ με ενδιάμεσο σταθμό (Βελιγράδι) με την Air Serbia.
  • Πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό & βραδινό) καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα ειδικά/θεματικά εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο), καφές, τσάι, νερό και παγωμένο τσάι κατά τη διάρκεια των γευμάτων και κάποιοι χυμοί στο πρωινό.
  • Συμμετοχή στις διάφορες εκδηλώσεις, την καθημερινή ψυχαγωγία και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του πλοίου. (Σε κάποιες υπάρχει χρέωση)
  • Όλες οι μεταφορές σας από/προς λιμάνι/κρουαζιερόπλοιο/αεροδρόμιο.
  • Ξενάγηση στο Άμστερνταμ πριν την επιβίβαση της κρουαζιέρας με έλληνα συνοδό και τοπικό ξεναγό.
  • Έμπειρος συνοδός του γραφείου σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και της κρουαζιέρας
  • Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Λιμενικά έξοδα & φόροι αεροδρομίων 350 €, ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται – κόστος 20 € ανά άτομο), προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης, η *χρέωση παροχής υπηρεσιών, οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης, οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου, είσοδοι στα μουσεία, επιπλέον φαγητά και ποτά εκτός της κρουαζιέρας, προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και στα περιλαμβανόμενα. Τα ειδικά/θεματικά εστιατόρια έχουν à la carte χρέωση από 10$ δολάρια Αμερικής το άτομο έως 69$ δολάρια Αμερικής.

*Χρέωση παροχής υπηρεσιών:

  • Το προσωπικό του πλοίου εργάζεται πολύ σκληρά για να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών σε κάθε τομέα της κρουαζιέρας σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει το προσωπικό που σας σερβίρει άμεσα, όπως στα εστιατόρια και τους καμαρότους που σας εξυπηρετούν στην καμπίνα σας καθημερινά.
  • Υπάρχουν επίσης πολλοί που φροντίζουν για σας, τους οποίους ίσως να μην συναντήσετε ποτέ, όπως το προσωπικό στα μαγειρεία και στα πλυντήρια. Για να εξασφαλίσουμε ότι οι προσπάθειες του προσωπικού μας ότι αξίζουν την δική σας αναγνώριση και επιβράβευση, ένα ημερήσιο ποσό προστίθεται αυτόματα στο λογαριασμό σας.
  • Το ποσό αυτό για σουίτες είναι 13,50 $ δολάρια ανά επιβάτη ανά μέρα, και 12,50 $ δολάρια ανά επιβάτη ανά μέρα, για τις λοιπές καμπίνες. ( *αυτές οι χρεώσεις υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση)
  • Η χρέωση παροχής δίδεται στο προσωπικό της Holland America Line και αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό μέρος της αποζημίωσης τους. Ένα ποσοστό 15% bar Service Charge προστίθεται αυτόματα στις χρεώσεις του μπαρ και στις αγορές κρασιού στα εστιατόρια.

Οι πτήσεις μας για Άμστερνταμ

  • JU 517 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΘΗΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 05:00 – 05:40
  • JU 360 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 06:40 – 09:10
  • JU 361 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 10:00 – 12:15
  • JU 512 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΑΘΗΝΑ 13:20 – 15:50

Γενικές Σημειώσεις:

  • Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο Διαβατήριο (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
  • Για την συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο εν ισχύ.
  • Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.
  • Για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται 45% προκαταβολή της αξίας της και εξόφληση 45 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 45 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
  • Η περιγραφή των λιμανιών είναι ενδεικτική και δεν αποτελεί περιγραφή εκδρομής. Ζητήστε μας τις αναλυτικές περιγραφές εκδρομών με το κόστος τους
  • Η σειρά των υπηρεσιών/εκδρομών μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού
  • Απαραίτητο διαβατήριο σε ισχύ.
  • Οι τιμές Προσφοράς ισχύουν για κρατήσεις έως και 60 ημέρες πριν την αναχώρηση. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει τις τιμές Προσφοράς οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.

Πολιτική ακυρωτικών

  • 90-45 ημέρες πριν την αναχώρηση: απώλεια προκαταβολής
  • 44-30 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50% ακυρωτικά επί του συνόλου
  • 29-15 ημέρες πριν την αναχώρηση: 80% ακυρωτικά επί του συνόλου
  • 14-00 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου