Skip to main content

"Εορταστική κρουαζιέρα ΦΩΤΑ 2018 από Πειραιά στην Αδριατική & Βενετία"! απο 499,00

Γιορτάστε τα "Φώτα 2018" στο πλοίο του Φωτός, Costa Luminosa σε συνδυασμό με παραμονή στην ρομαντική Βενετία.

Απολαύστε τα μοναδικά σόου της Costa Cruises, χορέψτε μέχρι το πρωί και αφήστε τις έννοιες πίσω.

 Αναχώρηση στις 2/1/2018

5/6 ημερες

Με Ελληνα Συνοδο!!!

 

 

Τρίτη, 02 Ιανουαρίου: Πειραιάς                                                                               Αναχώρηση: 17:00

Συνάντηση στο λιμάνι του Πειραιά στην Ακτή Ξαβερίου στην Πύλη Ε11 στην αίθουσα αναχωρήσεων. Η συνοδός του γραφείου μας, μαζί με το προσωπικό της CostaCruises θα σας παρέχουν βοήθεια στην διαδικασία της επιβίβασης σας στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο CostaLuminosa.

Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου: Κατάκολο                                     Άφιξη: 08:00               Αναχώρηση: 17:00

Το Κατάκολο βρίσκεται στις νοτιοδυτικές ακτές της Πελοποννήσου και σταδυτικάβρέχεται από το Ιόνιο Πέλαγος. Αποτελεί το ορμητήριό μας για την προαιρετική εκδρομή στην αρχαία Ολυμπία, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους του κόσμου και γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Στον ιερό θρησκευτικό χώρο γίνονταν αθλητικοί αγώνες αφιερωμένοι στον Δία, κατά την διάρκεια των οποίων κατέπαυαν οι εχθροπραξίες. Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν το Βουλευτήριο, τον Ναό του Δία όπως και το αρχαίο στάδιο,να περπατήσουν στη σύγχρονη Ολυμπία και να κάνουν αγορές στα τοπικά καταστήματα ή να επισκεφτούν το Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου: Κότορ, Μαυροβούνιο                 Άφιξη: 14.00               Αναχώρηση: 20:00

Το Κότορ βρίσκεται σε έναν από τους πιο όμορφους θαλάσσιους κόλπους του Μαυροβούνιου και της Μεσογείου, που θυμίζει φιόρδ. Το παλιό λιμάνι είναι περιτειχισμένο με εντυπωσιακό και καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό τείχος, ενώ το ιστορικό κέντρο φιλοξενεί πολλά μνημεία και κτίρια μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής, χαρίζοντάς του μια θέση στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Ο περίπατος στα στενά καλντερίμια θα σας θυμίσει παραμυθένιο τόπο, καθώς θα ανακαλύπτετε πέτρινες επαύλεις, μικρές πλατείες και χαμηλά σπίτια με κόκκινα κεραμίδια και ανθισμένα μπαλκόνια.

Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου: Σπλιτ, Κροατία                      Άφιξη: 08:00               Αναχώρηση: 17:00

To Σπλιτ είναι το δεύτερο κυριότερο λιμάνι της Κροατίας. Βρίσκεται ανάμεσα στην Βενετία και τα νησιά του Ιονίου και είναι μια από τις σημαντικότερες πόλεις στην Αδριατική, ένα παραθαλάσσιο στολίδι, με πέντε εκπληκτικές παραλίες και έναν υπέροχο παραλιακό δρόμο. Εξερευνήστε το ιστορικό κέντρο και επισκεφτείτε το Παλάτι του Διοκλητιανού, το κτιριακό συγκρότημα με τη μνημειώδη αυλή, τους ναούς και το οκταγωνικό μαυσωλείο, που θα σας εντυπωσιάσουν. Το συγκρότημα χωριζόταν σε δύο μέρη και η ανατολική πλευρά των τειχών (Portaargentea=Ασημένια Πόρτα ενωνόταν με τη δυτική (Portaferrea=Σιδερένια Πόρτα) με δρόμο.

 

Σάββατο, 06 Ιανουαρίου: Βενετία                                        Άφιξη: 09.00               Αποβίβαση
& Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο

Άφιξη στο λιμάνι της Βενετίας. Μετά το πρωινό μας θα αποβιβαστούμε από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο CostaLuminosa. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Αφήνουμε τις αποσκευές μας και επιστρέφουμε στο λιμάνι. Επιβίβαση σε ιδιωτικό βαπορέτο και περιήγηση στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου με τις 400 γραφικές γέφυρες, τα εντυπωσιακά ‘παλάτσο’ που καθρεφτίζονται στα αμέτρητα κανάλια της, την αέναη κίνηση των βαπορέτο και τις περίτεχνες γόνδολες που κινούνται νωχελικά στους υδάτινους δρόμους της μοναδικής αναγεννησιακής πολιτείας. Στην επίσκεψη της πόλης (πεζή) θα δούμε το Παλάτι του Δόγη, Διοικητήριο της πάλαι ποτέ Γαληνοτάτης Δημοκρατίας, το Ναό της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου, την τεράστια ομώνυμη πλατεία με το έμβλημα της πόλης, το καμπανίλε και τις στοές με τα φινετσάτα μαγαζιά και ρεστοράν, τη γέφυρα των στεναγμών που ένωνε το Διοικητήριο με τις φυλακές, τη γέφυρα και την αγορά του Ριάλτο στο πολύβουο Γκραν Κανάλ, και πολλά άλλα κτίρια περίτεχνα κατασκευασμένα, τα πιο πολλά με λευκό μάρμαρο και δαντελωτές αψίδες. Οποιαδήποτε όμως περιγραφή αδικεί κατάφορα τη γοητεία που ασκεί η μονάκριβη αυτή πλωτή πολιτεία στον επισκέπτη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στο προάστιο του Μέστρε. Ελεύθερο απόγευμα, βράδυ.

Κυριακή, 07 Ιανουαρίου: Βενετία                                                    πτήση επιστροφής για Ελλάδα

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο είμαστε έτοιμοι για τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο της Βενετίας για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Οι Πτήσεις μας με την ALITALIA

07 Ιανουαρίου 2018                        Βενετία – Ρώμη                AZ1466 Αναχώρηση 12:10 – Άφιξη 13:25
07 Ιανουαρίου 2018                        Ρώμη – Αθήνα                 ΑZ718                    Αναχώρηση 14:50 – Άφιξη 17:45

 

Αναλυτικός τιμοκατάλογος - Τιμές κατ’ άτομο σε € ευρώ

Κατηγορίες

Περιγραφή καμπίνων

Τιμή προσφοράς

Τιμή κανονική

Μονόκλινο

IC

Εσωτερική Classic

499 €

699 €

749€

EP

Εξωτερική με παράθυρο Premium

599 €

799 €

898 €

BC

Εξωτερικές με μπαλκόνι Classic

699 €

899 €

1048 €

BP

Εξωτερικές με μπαλκόνι Premium

749 €

999 €

1198 €

 

3ος/4ος ενήλικας όταν μοιράζονται την καμπίνα με δύο ενήλικες

50% έκπτωση στις ανωτέρω τιμές ανάλογα με την κατηγορία της τετράκλινης καμπίνας

Παιδιά και νέοι κάτω των 18 ετών όταν μοιράζονται την καμπίνα με δύο ενήλικες

349 €

 

 

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια κρουαζιέρας στον τύπο καμπίνα της επιλογής σας.
  • «TassadiSoggiorno» προσωπικός δημοτικός φόρος (€ 3 το άτομο τη διανυκτέρευση)
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Βενετία – Ρώμη – Αθήνα με Alitalia.
  • Πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα Club & Samsara εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο),
  • Υπηρεσία δωματίου δωρεάν στις premium κατηγορίες (υπάρχει χρέωση στις κατηγορίες classic),
  • Συμμετοχή στις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο (σε κάποιες υπάρχει χρέωση), το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, γυμναστήριο και ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης.
  •  Όλες οι μεταφορές σας στην Βενετία από/προς λιμάνι/ κρουαζιερόπλοιο/ξενοδοχείο/αεροδρόμιο.
  • Μία διανυκτέρευση με πρωινό σε μπουφέ στο ξενοδοχείο Antony Palace Hotel στο Μέστρε
  • Περιήγηση με ιδιωτικό βαπορέτο στη Βενετία με έλληνα ξεναγό
  • ‘Έμπειρη συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.
  •  Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν Περιλαμβάνονται:

Λιμενικά έξοδα & φόροι αεροδρομίων 135 €, Χρέωση παροχής υπηρεσιών, ταξιδιωτική ασφάλεια 20 € (Προτείνεται), Προαιρετικές εκδρομές, η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών, οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου, είσοδοι στα μουσεία, επιπλέον φαγητά και ποτά εκτός της κρουαζιέρας, φιλοδωρήματα εκτός του πλοίου και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και στα περιλαμβανόμενα.

Χρέωση παροχής υπηρεσιών:

• Ενήλικες: 40 € • Παιδιά & νέοι από 4-14 ετών: 20 € • Παιδιά έως 4 ετών: ΔΩΡΕΑΝ. Τα ανωτέρω ποσά είναι κατ’ άτομο και είναι αναπόσπαστο τμήμα της τιμής της κρουαζιέρας, χρεώνονται αυτόματα στο λογαριασμό της καμπίνας σας. Σε κάθε περίπτωση μπορούν να προπληρωθούν

 

Γενικές σημειώσεις

  Για την ολοκλήρωση της κράτησηςκαι σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).

 Επιπλέον είναι απαραίτητονα αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.

 Για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται 45% προκαταβολή της αξίας της και εξόφληση 45 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 45 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.

Οι τιμές Προσφοράς ισχύουν για περιορισμένο αριθμό καμπινών ανά κατηγορία και για κρατήσεις έως και 60 ημέρες πριν την αναχώρηση. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει τις τιμές Προσφοράς οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.

Απαραίτητο διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες.

Η σειρά των υπηρεσιών/εκδρομών μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού

Πολιτική Ακυρωτικών

        180-60 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50 € το άτομο

        59-45 ημέρες πριν την αναχώρηση: 45% ακυρωτικά επί του συνόλου

        44-30 ημέρες πριν την αναχώρηση: 70% ακυρωτικά επί του συνόλου

        29-15 ημέρες πριν την αναχώρηση: 80% ακυρωτικά επί του συνόλου

        14-00 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου