Skip to main content

7/8ήμερη Κρουαζιέρα, Βαλτική Ανακάλυψη με το Costa Magica, Καλοκαίρι 2018 από 1199,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!
4/8 & 18/8
Με Έλληνα Συνοδό


1η ημέρα: Ελλάδα – Στοκχόλμη, Σουηδία    Άφιξη: -    Αναχώρηση: Διαν/ση στο πλοίο
Συγκέντρωση στις 19:15 μμ. στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με το συνοδό του γραφείου μας και αναχώρηση για Στοκχόλμη με απευθείας πτήση της Norwegian Air. Άφιξη στη Στοκχόλμη στις 23:50 μμ. Μετά την παραλαβή των αποσκευών μας, μεταφορά στον επιβατικό σταθμό και επιβίβαση στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Costa Magica. Σήμερα το κρουαζιερόπλοιο μας θα διανυκτερεύσει στην Στοκχόλμη.

2η ημέρα: Στοκχόλμη, Σουηδία    Άφιξη: -    Αναχώρηση: 10.00
Σήμερα ξυπνήστε ότι ώρα θέλετε. Το πλοίο μας θα σαλπάρει από την όμορφη πόλη της Στοκχόλμης για μια μοναδική κρουαζιέρα. Το πρόγευμα σας περιμένει και ολόκληρη η μέρα είναι για ανάπαυλα με φόντο το γαλάζιο. Γνωριστείτε με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιό σας, κάντε γυμναστική, κολυμπήστε στην πισίνα ή απλά ξεκουραστείτε διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο. Απολαύστε το γεύμα σας στο μπουφέ ή στην τραπεζαρία. Το βράδυ χορέψτε διασκεδάστε και δοκιμάστε την τύχη σας στο καζίνο!

3η ημέρα: Ελσίνκι, Φινλανδία    Άφιξη: 08.00    Αναχώρηση: 18.00
Η πρωτεύουσα της Φινλανδίας, που συχνά καλείται χαϊδευτικά «Η Κόρη της Βαλτικής», απλώνεται στην άκρη μιας χερσονήσου, περιβαλλόμενη από αρχιπέλαγος με 315 νησιά. Είναι μια καταπράσινη πόλη, που ενσωματώνει με εξαιρετικό τρόπο τα εντυπωσιακά νεοκλασικά κτίρια με τις σύγχρονες κατασκευές, τις ευρύχωρες λεωφόρους και τα πάρκα. Η Φινλανδία είναι γενέτειρα διάσημων δημιουργικών ταλέντων, με πολύ γνωστούς εκπροσώπους τον συνθέτη Σιμπέλιους και τους αρχιτέκτονες Eliel & Eero Saarinen και Alvar Aalto, των οποίων τα έργα αποτελούν ζωντανή απόδειξη της λατρείας των Φιλανδών για την αρχιτεκτονική και τις τέχνες. Η αναγνώριση του Ελσίνκι ως Παγκόσμια Πρωτεύουσα του Design για το 2012 επισφραγίζει το γεγονός ότι το Ελσίνκι ανήκει στην ομάδα των πόλεων που κινούνται στην πρώτη γραμμή των αρχιτεκτονικών εξελίξεων. Μεταξύ των αξιοθέατων που θα συναντήσετε, είναι η Πλατεία της Αγοράς, μπροστά στη θάλασσα, η διάσημη Καουπατόρι, η Πλατεία Γερουσίας με το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο και τον Καθεδρικό ναό, το Finlandia Hall του διάσημου αρχιτέκτονα Άλβαρ Άαλτο, το συγκρότημα της Εθνικής Πινακοθήκης, που περιλαμβάνει τρία μουσεία (φινλανδικής τέχνης, Ευρωπαϊκής τέχνης και σύγχρονης τέχνης), την εκκλησία Τεμπελιαούκιο και το Μνημείο Σιμπέλιους, στο ομώνυμο πάρκο στην περιοχή Toolo, αφιερωμένο στον διάσημο Φιλανδό συνθέτη Jean Sibelius (1865–1957). Για όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση από την Φιλανδική επαρχία αξίζει να επισκεφθείτε το Πορβοο, μια από τις παλαιότερες πόλεις της Φινλανδίας με την χαμηλή δόμηση και τις χαρακτηριστικές “κόκκινες” αποθήκες στις όχθες του ποταμού.

4η ημέρα: Αγία Πετρούπολη, Ρωσία    Άφιξη: 08.00    Αναχώρηση: Διαν/ση στο πλοίο
Ολόκληρη η αριστοκρατική πόλη στις όχθες του ποταμού Νέβα είναι αναγνωρισμένο μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO, μια από τις ομορφότερες πόλεις της Βόρειας Ευρώπης, που πολλοί έχουν χαρακτηρίσει ως «Βενετία του Βορρά» και ως «Κόσμημα στο στέμμα της Βαλτικής» και πράγματι, οι θησαυροί που έχει να επιδείξει είναι αμέτρητοι. Μεταξύ των σημαντικών αξιοθέατων, είναι το φρούριο των Πέτρου & Παύλου, που φιλοξενεί τους τάφους των Ρώσων Τσάρων, το μεγαλειώδες Μουσείο Ερμιτάζ με τη μεγαλύτερη συλλογή έργων τέχνης στον κόσμο, ανάμεσά τους και έργα των Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Γκογκέν, Ρέμπραντ και Ματίς, το συγκρότημα των Χειμερινών Ανακτόρων, το Θέατρο Όπερας και Μπαλέτων Κίροφ, ο Καθεδρικός Ναός  του Αγίου Ισαάκ με  τον  χρυσό τρούλο που κυριαρχεί  στο ουράνιο στερέωμα της πόλης και τους μαρμάρινους τοίχους που είναι υπενδεδυμένοι με ημιπολύτιμους λίθους, ο Ναός του Χυμένου Αίματος με τον κρεμμυδόσχημο τρούλο και το πολεμικό πλοίο - μουσείο Aurora. Η προαιρετική περιήγηση ολοκληρώνεται με έναν περίπατο στην κεντρική λεωφόρο Nevsky Prospect, με τα εντυπωσιακά κτίρια, τα υπέροχα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα.

5η ημέρα: Αγία Πετρούπολη, Ρωσία    Άφιξη: -    Αναχώρηση:18.00
Δεύτερη ημέρα στην μοναδική Αγία Πετρούπολη και όσοι έχουν αγοράσει την 2ήμερη εκδρομή συνεχίζουν την περιήγησή τους σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ρωσίας με μοναδικά αξιοθέατα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο πλοίο γεμάτοι από συναισθήματα και εικόνες.

6η   ημέρα: Ταλλίν, Εσθονία    Άφιξη: 09.00    Αναχώρηση: 17.00
Η πρωτεύουσα της Εσθονίας, Ταλλίν, είναι μια ευρωπαϊκή πόλη με μοναδική ατμόσφαιρα και αποτελεί το εμπορικό, πολιτικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας. Η παλιά πόλη, που δίκαια χαρακτηρίζεται "μουσείο μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής", σφύζει από απίστευτους αρχιτεκτονικούς θησαυρούς, σπίτια με επίχρυσες στέγες, εκκλησίες με ψηλά καμπαναριά, ενώ κορυφαίο αξιοθέατο είναι το περίφημο Φρούριο Τούμπα του 13ου αιώνα. Μια πεζή περιήγηση θα σας γοητεύσει. Περιπλανηθείτε στο λαβύρινθο των μεσαιωνικών δρόμων και περασμάτων και χαλαρώστε πίνοντας τοπική μπύρα σε ένα από τα υπαίθρια μπαρ ή εστιατόρια στην ιστορική πλατεία του Δημαρχείου. Αν επισκεφθείτε τα καταστήματα, επιλέξτε τοπικά αναμνηστικά, όπως ξύλινες κουτάλες, πλεκτά και πήλινες κούπες, ελέγχοντας το σήμα γνησιότητας Eesti Käsitöö.

7η ημέρα: Στοκχόλμη, Σουηδία        Άφιξη: 09:00    Αναχώρηση: Διαν/ση στο πλοίο Άφιξη   στο   λιμάνι   της   Στοκχόλμης.
  Αμέσως   μετά   το    πρωινό   μας   θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μας για μια ξενάγηση στο κέντρο της πόλης.
Η μοντέρνα πρωτεύουσα της Σουηδίας γοητεύει και προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν τον ήλιο της και την υπέροχη φύση, που της χάρισε τον τίτλο της "Πράσινης Πρωτεύουσας της Ευρώπης" για το 2010. Ιδρύθηκε τον 13ο αι. και χαρακτηρίζεται από 750 χρόνια ιστορίας και πλούσιο πολιτισμό. Πρόκειται για μια  πανέμορφη πόλη,  που συνδυάζει το μεσαιωνικό προφίλ της  παλιάς πόλης Γκάμλα Σταν με σύγχρονα κτίρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες στο λιμάνι. Απλώνεται σε 14 διαφορετικά νησιά - στο αρχιπέλαγος που την περιβάλλει τα νησιά και οι νησίδες αγγίζουν τα 24.000 και το 1/3 της συνολικής έκτασής καλύπτεται από νερό. Διαθέτει αναρίθμητα κανάλια, 57 γέφυρες και πράσινα πάρκα που ξεπροβάλλουν σε κάθε γωνιά. Επισκεφθείτε το Δημαρχείο, ανεβείτε στον Πύργο του για μια ανεπανάληπτη θέα της πόλης, περπατήστε στο ιστορικό κέντρο Γκάμλα Σταν που είναι ένα από τα καλύτερα διατηρημένα μεσαιωνικά κέντρα στον κόσμο και απολαύστε τα καταστήματα χειροτεχνίας, τις γκαλερί τέχνης και τις καφετέριες.
Μην αμελήσετε το Βασιλικό Ανάκτορο και τον Καθεδρικό Ναό Storkyrkan, καθώς και το διάσημο πολεμικό πλοίο Vasa, ή το αρχαιότερο υπαίθριο μουσείο του κόσμου, το Skansen. Για αγορές, οι επιλογές είναι πολλές, από κρυστάλλινα αντικείμενα ιδιαίτερου design και exclusive καταστήματα μόδας μέχρι μαγαζιά με χειροτεχνήματα και υπέροχα διακοσμητικά.
Μετά το τέλος της εκδρομής επιστροφή στο πλοίο μας. Ελεύθερο απόγευμα και βράδυ.

8η ημέρα: Στοκχόλμη, Σουηδία - Ελλάδα    Άφιξη: -    Αναχώρηση: Αποβίβαση
Αποβίβαση από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Στοκχόλμης για τις τελευταίες αγορές σας και μεταφορά το μεσημέρι στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Ελλάδα.

Αναλυτικός τιμοκατάλογος-Τιμές κατ’άτομο σε ευρώ

Ημερομηνίες αναχωρήσεων

 

4 Αυγούστου

18Αυγούστου

Κατ

Περιγραφή καμπίνων

Tιμή
Προσφοράς

Tιμή
Κανονική

Τιμή
Moνόκλινου

Tιμή
Προσφοράς

Tιμή
Κανονική

Τιμή
Moνόκλινου

IC

ΕσωτερικήClassic

1299€

1499€

1799€

1199€

1399€

1699€

ΕC

ΕξωτερικήClassic

1449€

1649€

2099€

1349€

1549€

1999€

BC

ΜπαλκόνιClassic

1649€

1849€

2299€

1549€

1749€

2199€

3ος/4ος ενήλικας

1099€

999€

Παιδιά & νέοι κάτω των 17
στην ίδια καμπίνα με δύο ενήλικες

699€

649€

Λιμενικά έξοδα &
φόροι αεροδρομίων

250€

 


περιλαμβάνονται:

  •      Εισιτήρια κρουαζιέρας στον τύπο καμπίνας της επιλογής σας.
  •      Αεροπορικά εισιτήρια με Norwegian Air: Αθήνα – Στοκχόλμη – Αθήνα με απευθείας πτήσεις.
  •      Πλήρης διατροφή καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (Πρωινό, μεσημεριανό, Βραδινό)
  •      Συμμετοχή στις διάφορες εκδηλώσεις, την καθημερινή ψυχαγωγία και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του πλοίου.     
  •      Όλες οι μεταφορές σας από/προς αεροδρόμιο/κρουαζιερόπλοιο.
  •      Ξενάγηση Στοκχόλμης με Έλληνα συνοδό και τοπικό ξεναγό μετά το τέλος της κρουαζιέρας.     
  •     Έλληνας συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και της κρουαζιέρας.     
  •     Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Λιμενικά έξοδα & φόροι αεροδρομίων 250 €, προαιρετικές εκδρομές, ταξιδιωτική ασφά λεια (προτείνεται) , η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών, η *χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου, οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης, οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου, είσοδοι στα μουσεία, ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και στα περιλαμβανόμενα.

*Χρέωση παροχής υπηρεσιών:

  • Ενήλικες: 10 € το άτομο ανά ημέρα, Παιδιά από 4-14: 50% έκπτωση 5€ το άτομο ανά ημέρα, Παιδιά έως 4 ετών: ΔΩΡΕΑΝ Το ανωτέρω ποσά είναι κατ’ άτομο και είναι αναπόσπαστο τμήμα της τιμής της κρουαζιέρας, χρεώνονται αυτόματα στο  λογαριασμό τ ης καμπίν ας κα ι καταβάλ λονται στο πλοίο. Επίσης υπά ρχει η δυνατό τητα προπλη ρωμής τους.

Πολιτική ακυρωτικών

  • 90-45 ημέρες πριν την αναχώρηση: απώλεια προκαταβολής
  • 44-30 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50% ακυρωτικά επί του συνόλου   
  • 29-15 ημέρες πριν την αναχώρηση: 80% ακυρωτικά επί του συνόλου      
  • 14-00 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου


Γενικές Σημειώσεις:

  •    Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο Διαβατήριο (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
  •    Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.
  •    Για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται 45% προκαταβολή της αξίας της και εξόφληση 45 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 45 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
  •    Για να αποβιβαστείτε στην Αγία Πετρούπολη θα πρέπει να συμμετέχετε σε κάποια από τις προαιρετικές εκδρομές του προσφέρονται στο πλοίο. Εναλλακτικά θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί με βίζα Ρωσίας για να αποβιβαστείτε μεμονωμένα στην Αγία Πετρούπολη. Η έκδοση βίζας δεν γίνεται στο πλοίο.
  •    Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε δια βατήριο και να έχει ισ χύ έξι (6) μήνες μετά το τέλος της κρουαζιέρας .
  •    Η περιγραφή των λιμανιών είναι ενδεικτική και δεν αποτελεί περιγραφή εκδρομής.
  •    Οι αναλυτικές περιγραφές εκδρομών με το κόστος τους, βρίσκονται μετά το τέλος των γενικών σημειώσεων.
  •    Η σειρά των υπηρεσιών/εκδρομών μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού χωρίς καμία παράληψη   
  •   Οι τιμές Προσφοράς ισχύουν για κρατήσεις έως και 60 ημέρες πριν την αναχώρηση. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει τις τιμές Προσφοράς οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.

 Οι Πτήσεις μας για Στοκχόλμη

DY4384

Αθήνα–Στοκχόλμη

21:15–23:50

DY4383

Στοκχόλμη–Αθήνα

15:55–20:35