Skip to main content

7/8ημερη κρουαζιέρα «Χριστούγεννα 2018 Εν Πλω στη Μεσόγειο»! απο 849,00

με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο CostaDiadema

Χριστουγεννιάτικη αναχώρηση: 22 Δεκεμβρίου  2018

με Ελληνα συνοδο

Οι τιμές προσφορές ισχύουν για κρατήσεις έως και 30 ημέρες πριν την αναχώρηση. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει τις τιμές προσφοράς οποιαδήποτε στιγμή

 

22 Δεκεμβρίου: Σαβόνα, Ιταλία                                                                                -                                              Αναχώρηση: 17.00

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Μιλάνο (Μαλπένσα) με απευθείας πτήση της Aegean.Μεταφορά από το αεροδρόμιο προς το λιμάνι της Σαβόνα στον ιδιωτικό σταθμό κρουαζιερόπλοιων Palacrociere της CostaCruises. Mε Χριστουγεννιάτικη διάθεση επιβιβαζόμαστε στο πολυτελές και μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο της CostaCruisesτο CostaDiadema!!!

23 Δεκεμβρίου: Μασσαλία, Γαλλία                                                         Άφιξη: 08.00                     

Αναχώρηση: 17.00

Το λιμάνι τηςΜασσαλίαςείναι ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της Μεσογείου και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη τηςΓαλλίας, με ιδιαίτερο στιλ και πολλές αντιθέσεις. Ιδρύθηκε το 600 π.Χ αιώνα από τους Έλληνες Φωκαείς. Κατά την παραμονή σας, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το Chateaud’If, το κάστρο-πρώην φυλακή όπου εμπνεύστηκε οΑλέξανδρος Δουμάςτον «Κόμη Μοντεχρήστο» το 1845, να περιηγηθείτε στο ιστορικό λιμάνι, να θαυμάσετε τη Ρωμαϊκή εκκλησία του Αγ. Λαυρεντίου και βέβαια το ναό της Παναγίας, BasilicaNotreDamedelaGarde,του 19ου αιώνα με το επίχρυσο άγαλμα της Θεοτόκου. Από τη Μασσαλία ξεκινούν εκδρομές στηνΠροβηγκία, τα χωριά και τους αμπελώνες της, αλλά και στις επαρχίες Αρλ και Αβινιόν, που απαθανάτισαν στον καμβά τους, οι διάσημοι ζωγράφοι VanGogh, Cezanne, Matisse και Picasso.

24 Δεκεμβρίου: Βαρκελώνη, Ισπανία                                                    Άφιξη: 09.00                    

  Αναχώρηση: 19.00

ΗΒαρκελώνηείναι ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς του κόσμου,παγκόσμια πρωτεύουσα εμπορίου, μόδας, πολιτισμού, τέχνης και ηλιοφάνειας!Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη γνωριμία με την πόλη, περπατώντας στηΛα Ράμπλας,να θαυμάσουν από κοντά τα μοναδικά έργα τουΓκαουντί, επτά από τα οποία έχουν αναγνωριστεί ως Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO- LaSagradaFamiglia, Πάρκο Guell και CasaMila- και εν συνεχεία να κάνουν μια βουτιά σε μια από τις κοντινές παραλίες. Χρόνου δοθέντος, επιβάλλεται η επίσκεψη στο λόφοΜονζουίκ,που φιλοξενεί ένα μεγάλοπάρκο αναψυχής,δροσερά σιντριβάνια, μουσεία και το ομώνυμοκάστροστην κορυφή του. Η Βαρκελώνη, τόπος που ανέθρεψε καλλιτέχνες όπως τον Πικάσο, τον Νταλί, τον Μιρό και τον Καζάλ, είναι αναμφίβολα ένας τουριστικός παράδεισος.
Ακόμα κι αν νομίζετε ότι γνωρίζετε την Βαρκελώνη, υπάρχει πάντα κάτι άλλο να ανακαλύψετε κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής στη στεριά με την CostaCruises - τάπας μπαρ κρυμμένα στα σοκάκια που έχουν αλλάξει ελάχιστα εδώ και έναν αιώνα, μπουτίκ σχεδιαστών στην συνοικίες της παλιάς πόλης, γεύματα στο παζάρι μακριά από γκουρμέ εστιατόρια.

25 Δεκεμβρίου: Χριστούγεννα Εν πλω                                                   -                              -

Χρόνια Πολλά!!! Σήμερα ξυπνήστε ότι ώρα θέλετε. Η ημέρα είναι γεμάτη από διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις!!! Το πρόγευμα σας περιμένει και ολόκληρη η μέρα είναι για ανάπαυλα με φόντο το γαλάζιο. Χαλαρώστε στους μοναδικούς χώρους που διαθέτει το πολυτελές CostaDiadema. Εορταστικό και το δείπνο στην κεντρικό εστιατόριο του πλοίου. Απολαύστε το!!! Μετά το εορταστικό δείπνο σας ώρα για σόου και για χορό!!! Όσοι θέλετε να δοκιμάστε την τύχη σας στο καζίνο!

26 Δεκεμβρίου: Παλέρμο, Σικελία                                                           Άφιξη: 08.00                     

Αναχώρηση: 16.00

ΤοΠαλέρμο, η πρωτεύουσα τηςΣικελίας, βρίσκεται στο Βορειοδυτικό άκρο του νησιού σε γραφική τοποθεσία δίπλα στο όρος Πελλεγκρίνο, στον ομώνυμο κόλπο. Ρωμαϊκά, Αραβικά και Νορμανδικά στοιχεία αναμειγνύονται αρμονικά, στην πόλη που ο Γκαίτε περιέγραψε ως την «ωραιότερη πόλη του κόσμου». Στον περίπατό σας θα δείτε τοΑνάκτορο των Νορμανδών, ένα από τα ομορφότερα παλάτια της Ιταλίας και δείγμα νορμανδικής αρχιτεκτονικής, τονΚαθεδρικό Ναόμε το ηλιόμετρο (ηλιακό παρατηρητήριο του 1690), τις εκκλησίες SantaMariadell'Ammiraglio και SanGiovannidegliEremiti (εκκλησία του Αγίου Ιωάννη των Ερημιτών, 12ος αιώνας), τοανάκτορο Abatellis όπου φιλοξενείται η Πινακοθήκη, τοΕπαρχιακό Αρχαιολογικό Μουσείο AntonioSalinas,το νεοκλασικό TeatroMassimo (1897) και πολλές μικρές πλατείες που θυμίζουν το έντονο ιστορικό παρελθόντης πόλης.

27 Δεκεμβρίου: Νάπολη, Ιταλία                                                               Άφιξη: 08.00                     

Αναχώρηση: 18.00

H ιστορική Νάπολη, χτισμένη στη «σκιά» του Βεζούβιου, αγαπήθηκε όσο λίγες πόλεις από ποιητές και ζωγράφους. Σήμερα, είναι ο 3ος μεγαλύτερος δήμος της χώρας, μετά τη Ρώμη και το Μιλάνο και σημαντικό εμπορικό κέντρο. Διαθέτει το μεγαλύτερο ιστορικό κέντρο στην Ευρώπη, αναγνωρισμένο Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, και έχει να παρουσιάσει σημαντικά αξιοθέατα, όπως το Καστέλ Νουόβο, το PalazzoReale, το Casteldell’ Ovo, σήμερα Δημοτικό μουσείο της πόλης και το σχήματος άστρου, κάστρο του Sant'Elmo, στην κορυφή του λόφου.

28 Δεκεμβρίου: Τσιβιταβέκια (Ρώμη), Ιταλία                                     Άφιξη: 09.00                     

Αναχώρηση: 19.00

Η Τσιβιταβέκια ήταν το λιμάνι της Ρώμης από τον 13ο αιώνα, διαγράφοντας μεγάλη ιστορική πορεία. Στην περιοχή ο αυτοκράτορας Τραϊανός έκτισε την παραθεριστική έπαυλή του ενώ οι Μπερνίνι και Μιχαήλ Άγγελος έκαναν τα σχέδια για τις οχυρώσεις του λιμανιού. Ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ, είναι για να επισκεφτούμε την πάντα γοητευτική "Αιώνια Πόλη", που απέχει περίπου μία ώρα οδικώς. Ευκαιρία για να περιηγηθείτε στο Κολοσσαίοκαι τηΡωμαϊκή αγορά,να επισκεφθείτε το Βατικανόκαι τηνΚαπέλα Σιστίνα,να φωτογραφηθείτε σταΙσπανικά Σκαλιάή να αγοράσετε ιταλικά δερμάτινα είδη. Ρίξτε ένα νόμισμα στηΦοντάνα ντι Τρέβι,ώστε, σύμφωνα με το μύθο, να επιστρέψετε μια μέρα ξανά στη Ρώμη και περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια απολαμβάνοντας ένα φρέσκο gelato!

29 Δεκεμβρίου: Σαβόνα, Ιταλία                                                                                Άφιξη: 08.00                      Αναχ: -

Άφιξη στο λιμάνι της Σαβόνα. Μετά το πρωινό μας, αποβίβαση από το κρουαζιερόπλοιο έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις αλλά και μοναδικές εμπειρίες, όπου θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Μιλάνο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

Αναλυτικός τιμοκατάλογος - Τιμές κατ’ άτομο σε ευρώ

   

Ημερομηνία αναχώρησης

   

22 Δεκεμβρίου

Κατ

Περιγραφή καμπίνων

Προσφοράς

Κανονική

Μονόκλινο

IC

Εσωτερική καμπίνα Classic

849 €

949 €

1.345 €

EC*

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο Classic

999 €

1.099 €

1.549 €

BC*

Εξωτερική καμπίνα με Coveμπαλκόνι Classic

1.149 €

1.249 €

1.749 €

*Οι τρίκλινες και τετράκλινες καμπίνες διαθέσιμες στις κατηγορίες EC & BC

100 € επιβάρυνση στο 1ο & 2ο άτομο στις ανωτέρω τιμές

 

3ος/4ος ενήλικας όταν μοιράζονται την καμπίνα με δύο ενήλικες

849 €

Παιδιά & νέοι κάτω των 18 ετών όταν μοιράζονται την καμπίνα με δύο ενήλικες

699 €

 

Δε περιλαμβάνονται, λιμενικά έξοδα & φόροι αεροδρομίων

250 €

 Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται:

 

  •       Εισιτήρια κρουαζιέρας στον τύπο καμπίνας της επιλογής σας.
  •       Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα-Μιλάνο-Αθήνα με την AegeanAirlines.
  •       Πλήρης διατροφή καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (πρωινό, μεσημεριανό & βραδινό).
  •       Συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις και την καθημερινή ψυχαγωγία του πλοίου.
  •       Όλες οι μεταφορές σας από/προς λιμάνι/κρουαζιερόπλοιο/αεροδρόμιο.
  •       ‘Έμπειρος συνοδός του γραφείου σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και της κρουαζιέρας
  •       Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν Περιλαμβάνονται:

Λιμενικά έξοδα & φόροι αεροδρομίων 250 €, ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται – κόστος 20 € ανά άτομο), προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης, η *χρέωση παροχής υπηρεσιών 70 € το άτομο, οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης, οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου, είσοδοι στα μουσεία, επιπλέον φαγητά και ποτά εκτός της κρουαζιέρας, προσωπικά έξοδα και ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και στα περιλαμβανόμενα.

 

*Χρέωση παροχής υπηρεσιών:

Ενήλικες 70 € το άτομο • Παιδιά & νέοι 4-14 ετών: 35 €• Παιδιά έως 3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ.
Τα ανωτέρω ποσά είναι κατ’ άτομο και είναι αναπόσπαστο τμήμα της τιμής της κρουαζιέρας, χρεώνονται αυτόματα στο λογαριασμό της καμπίνας και καταβάλλονται στο πλοίο. Σε κάθε περίπτωση μπορούν να προπληρωθούν. 

 

Οι πτήσεις μας με την Aegean Airlines

22/12/2018         Αθήνα – Μιλάνο              Α3 660                   Αναχ 08.50 – Άφιξη 10.30

29/12/2018         Μιλάνο – Αθήνα              Α3 665                   Αναχ 17.10 – Άφιξη 20.40

Γενικές Σημειώσεις:

    Για την ολοκλήρωση της κράτησηςκαι σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).

    Επιπλέονείναι απαραίτητονα αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.

    Για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται 45% προκαταβολή της αξίας της και εξόφληση 45 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 45 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.

    *Οι τρίκλινες και τετράκλινες καμπίνες είναι διαθέσιμες στις κατηγορίες EC και BC

    Η σειρά των υπηρεσιών/εκδρομών μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού

    Απαραίτητο διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες

    Οι τιμές προσφορές ισχύουν για κρατήσεις έως και 30 ημέρες πριν την αναχώρηση. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει τις τιμές προσφοράς οποιαδήποτε στιγμή

Πολιτική ακυρωτικών

        90-45 ημέρες πριν την αναχώρηση: απώλεια προκαταβολής

        44-30 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50% ακυρωτικά επί του συνόλου

        29-15 ημέρες πριν την αναχώρηση: 80% ακυρωτικά επί του συνόλου

        14-00 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου