Skip to main content

Ρεβεγιόν στη Γαλάζια Πόλη Καβάλα - Ονειρούπολη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013

Ρεβεγιόν στη Γαλάζια Πόλη Καβάλα - Ονειρούπολη

από € 218,00

 

Μέρα:
Αθήνα - Καβάλα
Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 06:15 για την πιο όμορφη πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας, η οποία συνδυάζει σε απόλυτη αρμονία βουνό και θάλασσα. Η γιορτινή Καβάλα, με τη μαγευτική παλιά πόλη φωτισμένη και λαμπερή, είναι έτοιμη να μας υποδεχθεί για τις Άγιες Ημέρες. Τακτοποίηση στο πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο LUCY HOTEL 5* Deluxe ή στο επίσης πλήρως ανακαινισμένο κεντρικό AIROTEL GALAXY 4*, που έχουν προετοιμάσει την πιο ζεστή τους αγκαλιά για να μας υποδεχθούν. Δείπνο.
Μέρα:
Παρανέστι - Τραίνο Νέστου - Ξάνθη
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και κατευθυνόμαστε για το Παρανέστι, στα σύνορα του Νομού Δράμας και Ξάνθης. Επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (κατόπιν ειδικής έγκρισης), όπου θα ενημερωθούμε για την πανίδα του Νέστου. 10:50 επιβίβαση στο τραίνο της γραμμής (έξοδα ατομικά) που κυλά σε μία απόλυτα εκπληκτική διαδρομή δίπλα στο Νέστο μέσα στα Θρακικά Τέμπη. Αποβίβαση στην Ξάνθη και πεζή περιήγηση στην υπέροχη και πολύ επιτυχημένα αναπλασμένη παλιά πόλη, στα γραφικά σοκάκια και τα ωραία αρχοντικά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και δείπνο.
Μέρα:
Μουσείο Καπνού - Φίλιπποι - Αγία Λυδία - Καβάλα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα η μέρα μας αρχίζει με επίσκεψη στο μοναδικό Μουσείο Καπνού Καβάλας (έξοδα ατομικά). Θα θαυμάσουμε από κοντά τα εκθέματα και θα ενημερωθούμε για την βιομηχανία του καπνού, που έκανε γνωστή την πόλη πανελλαδικά. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο των ΦΙΛΙΠΠΩΝ (έξοδα ατομικά) εκεί όπου πέρασε τα πρώτα του παιδικά χρόνια ο Μέγας Αλέξανδρος, για να θαυμάσουμε με το αρχαίο θέατρο και την αγορά. Θα επισκεφθούμε επίσης το Βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας, εκεί όπου ο Απόστολος Παύλος βάπτισε την πρώτη Ευρωπαία Χριστιανή. Αργότερα θα επιστρέψουμε στην Καβάλα ίσως την πιο όμορφη πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας. Περίπατος γνωριμίας με την αμφιθεατρική παλιά πόλη, όπου δεσπόζει το υδραγωγείο, το Δημαρχείο, τα καπνομάγαζα, το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, το κάστρο, το Ιμαρέτ, το σπίτι του Μοχάμεντ Αλί, ο έφιππος ανδριάντας του, καθώς και ο μικρός Φάρος της πόλης δίπλα στο ναό της Παναγίας. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ Εορταστικό / δείπνο Ρεβεγιόν με διασκέδαση, ζωντανή μουσική, χορό ως αργά!
Μέρα:
Σπήλαιο Αλιστράτης - Δράμα (Ονειρούπολη)
Χρόνια πολλά!!! Απολαυστικό μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη σε ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα Σπήλαια της χώρας μας, στην Αλιστράτη Σερρών (έξοδα ατομικά). Με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 15 μ., αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο όλης της Ευρώπης. Αργότερα θα συνεχίσουμε για την Ονειρούπολη στη γιορτινή πόλη της Δράμας, όπου στον χώρο του Δημοτικού Κήπου και της Πλατείας Ελευθερίας, τα πάντα μεταμορφώνονται σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό έτσι όπως θα το είχε ονειρευτεί ένα μικρό παιδί. Όμορφη και παραμυθένια, μια εμπειρία γεμάτη χαμόγελα και όνειρα με εικόνες μοναδικές, εορταστικές, ταιριαστές με την ημέρα, που θα γεμίσουν τις καρδιές μας! Επιστροφή και το βράδυ δείπνο.
Μέρα:
Θεσσαλονίκη - Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην αρχοντική Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης για μία σύντομη βόλτα στα κάστρα που στέκουν εκεί κοιτώντας την πόλη και τον Θερμαϊκό από ψηλά. Επιστρέφουμε στην Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής
1. Αθήνα - Καβάλα.
2. Καβάλα - Μουσείο Καπνού - Φίλιπποι - Αγ.Λυδία - Ονειρούπολη.
3. Παρανέστι - Τρένο Νέστου - Ξάνθη
4. Θεσσαλονίκη - Αθήνα.
Τιμή κατά άτομο με πούλμαν με ημιδ/φή, Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική και ποτά
ΑΝΑΧ.: 22 & 23 Δεκ., 4 & 5 μέρες
     
 AIROTEL GALAXY 4*LUCY HOTEL 5* Deluxe
 4μέρ./3 νυχτ.
23-26 Δεκ.
5μέρ./4 νυχτ.
22-26 Δεκ.
4μέρ./3 νυχτ.
23-26 Δεκ.
5μέρ./4 νυχτ.
22-26 Δεκ.
Δίκλινο πόλη218265258330
Δίκλινο θάλασσα236290273350
3ο άτομο205240214265
3ο ατ. έως 4 ετ.9611095110
3ο άτ. έως 5-12 ετ.152190122155
Μονόκλινο πόλη269335336435
Μονόκλινο θάλασσα290365366475
Περιλαμβάνονται:
Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
Διαμονή στο πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο της επιλογής σας στην Καβάλα LUCY HOTEL (5*Deluxe) ή AIROTEL GALAXY 4*
Μπουφέ πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή / μπουφέ στο Lucy, σερβιριστό μενού στο Galaxy)
Ρεβεγιόν με γλέντι, ζωντανή μουσική & χορό στις 24 & 31 Δεκ. στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
Απεριόριστη κατανάλωση αναψυκτικών και νερού στα Ρεβεγιόν και των 2 ξενοδοχείων
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
Αρχηγός / Συνοδός
Φ.Π.Α.
Σημειώσεις:
Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.